Erden Timur

Okan hoca ve erden timur da bu kulübün ana taşlarıdır daha senelerce hizmet edecekler gitselerde rahatlasak diye rakipler pusuda bekliyor, hatalar yapılır önemli olan ders almak 90 da 2000 yılların başında hatalar yapılmadı mı chelsea den 5 yiyorduk içerde tutmayan transferlerde oldu, uzun bir süreç bu ama önce okkalı ve sert bir açıklama gerekli hakemler kaç maçtır doğruyor rakibe toleranslar gösteriyor

Çok değerli bir insan kulüp için. Oldukça da başarılı oldu ve daha güzel şekilde olacak da başkan olarak. Ancak bu yaz yaptığı hatalardan ders çıkarmalı. Bence kötü bir transfer dönemi geçirdi kendisi. Aldigi çoğu oyuncu iş yapamadi, geçen seneki oyuncular ile ayakta kaldık ligde. Sanchez ve icardi bonservisi dışında diğer hamleler hep soru işareti. Çok yüksek senelik ücretler veriyoruz, dönüşü nasıl olacak gorecez.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene transferlerde hatası var mı var ama geldiğinden beri katkısı çok büyük hatta potansiyeline bakarak bile sadece yaptığı transferlere sağlık olsun derim kendisine kızmıyorum.

Bu sene olmazsa seneye olur hatalardan ders alıp tecrübe edindiğimiz sürece daha büyük başarılar yakalanacak sistemi kurar.

Devre arasi geregini yapacaktir, bu formayi hak etmiyenlere kapiyi gösterip eksik bölgere transfer yapacaktir. Bence simdiden bu konu hakinda gizlice calismalari yürütmeye baslamistir bile. Baskan sana tek tavsiyen, icu gecmis futbolculari almayin. Fransa ligine göz dikin hele ikinci lige daha cok.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nice mutlu,huzurlu sarı-kırmızı yaşlara başganııııııııım!

degerli yoneticimiz baskan adayimiz lutfen artik ya tutarsa transferi yapma aktif top oynamayan gozden dusmus oyuncularin riskini almayalim.

transferde uc hedefimiz olmali

1. 20-25 yas arasi zaniolo , bruma , gedson gibi bonservis bedeli olan ancak yuksek potansiyelli genc dinamik oyuncular

2. bir yada iki tane icardi , sneijder, drogba ve torreira gibi takima ciddi guc katacak winner oyuncular ( ama lutfen futboldan kopmus olmasinlar )

3.boey gibi fransa ikinci ligi olur , kuzey avrupa yada kore olur ciddi scouting isteyen ama surpriz performans yaratip bize deger katabilecek genc oyuncular

şubelerin, store'un, tv'nin rezalet yönetilme skandalı hakkında açıklama yapmalı.

açıkçası bende kendisinin yerinde olsam şayet tam destek verecek bir yönetim olmayacaksa yeni yönetimde görev almazdım
adam GS markası icin tüm pislikleri karşısına alıyor ,maddi manevi verebilecegi herşeyi yapıyor ama 1-2 yönetici harici destek veren dahi yok

bizim camia cidden toksik bir camia ,kulübe saldıranlara hakaret edenlere dava açmayı geçtim 2 kelam laf edemeyecek kadar aciz ve pasif bir camia gercekten erden timur iyi sabrediyor

açıkçası bende kendisinin yerinde olsam şayet tam destek verecek bir yönetim olmayacaksa yeni yönetimde görev almazdım
adam GS markası icin tüm pislikleri karşısına alıyor ,maddi manevi verebilecegi herşeyi yapıyor ama 1-2 yönetici harici destek veren dahi yok
Yanlış bir bilgi.

baskanımdan ocak ayında angelino ve orta saha konusunda bir sihirbazlık bekliyorum hayırlısı bakalım

angelinodan kurtulup yerine iyi bir bek
orta sahaya da şöyle bi Oliveira’yı falan bir yere iteleyip sağlam bi herif alsak…

çok hayal kurduk gece gece

Son 16'ya kalabilirsek ivedi olarak sol bek ve orta saha bekliyorum. Avrupa ligine kalırsak da bu durum geçerli olur.

Geri
Üst Alt