Erden Timur

Galatasaray'da başarı cezasız kalmaz.

Benim hissiyatım diyerek dedi bunu. Yine Erden Timur'u eleştirenler az olduğu için hemen gündeme geliyor ama onu eleştirenlerin 3-4 katı destekleyeni var. Divan'da sunum yaptığını salonun çoğu alkışladı. Dursun Özbek, Metin Öztürk biri başkan diğeri yönetimin 2. adamı her konuşmalarında Erden Timur'un başarısını takdir edip kendisine saygılarını belirtiyorlar. O yüzden bu tarz bir şey olacağını sanmıyorum ha şu anda da yönetimde değil hali hazırda Sportif Aş başkan vekilliği devam eder. Erden Timur'un da sözlerini yerine getirmeden gidecek bir yapıda olduğunu sanmıyorum. Camia seçmez o başka ama nasıl Özbek için projelerin büyük ölçüde bitirip BB'den çıkma sözünü yerine getirmesi gerektiği için 1 dönem daha olması gerekiyorsa Erden Timur için de bu geçerli bu sözleri o da verdi ve bunu yerine getirmeden gitmeyecektir.

Valla kendisini en çok seven adam olabilirim forumdaki

Evet çatlak sesler ve hadsizler, densizler var

Evet eminim gündelik hayatını ve ticari hayatını cehennemeye çevirmeye çalışanlar var

Ama onların kaç katı destekçisi var

Devam etmezse sessiz yığınları üzmüş, hatta satmış olur

Çünkü kendisi de kaç defa söyledi bunun kolay olmayacağını biliyorum ama yolumdan vazgeçmeyeceğim diye

Övet'in ergenliği tutuyor bazen konuşurken. Her olaya en olumsuz senaryosundan bakmak huyudur. Twitter hesapları da, Övet "bence" demesine rağmen "bence" kelimesini kesip twiti yapıştırmış. Nefret ediyorum şu hesapların bir haltmış gibi sürekli her yerde karşıma çıkmasından. Her şeyleri manipülasyon.

etkileşim kasmaya erken başlamış bazıları

adam 5 6 tane kulüp borcu ve ekonomisini düzlüğe çıakrak proje onayı alıp başlattı. nereye yok - 3 5 zırtapoz olsa bile laf eden kulüp içi Erden Timur'un kulübü sevgisi hepsinden büyük

Erden Timur'dan korkuyor rakipler. İçerden dışardan saldırıyorlar kendisine. Acemi olduğu ilk iki senede bile çok iyi işler yaptı. Arkasında durmamız gerekiyor. Umarım yine Dursun başkanla Erden Timur devam eder. Bu birlikteliği bozmamak lazım.

Geri
Üst Alt