Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.599
- 8.711
- 2.163
Insallah transfer görüsmelerine haftalar önce baslanmistir, sampiyonluk icin bir kac oyuncu sart. Sezon sonuda yeni bir hoca gelse iyi olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün elendikten sonra devre arası harcayabileceğimiz yüksek bonservisimiz falan yok. Ödemeyi şimdi yapmazsak anca adam alırız, Icardi için harcadık paranın çoğunu yazın da, dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemekle farklı bir gerçeklik hedefliyorsunuz herhalde.
Bıraksın Cenk Ergün’e falan da görelim kimi getirecekmiş. Hocanın istediği adamların çoğu alındı, orta saha transferini ise yapamadık zira paramız yoktu, son günleri bekledik risk aldık ŞL olunca. Kopenhag’a elenmemizin sebebi takım olmamamız, genç dinamik adam alsak da olmayacağız, Boey gibi piyango 40 yılda 1 gelir zaten. Ne zamanki gibi bireysel ayaklara bakmayız, takımca bir şeyler yaparız, o zaman belki başarı gelir.
Neyse sene sonu bırakmasını ümit ediyorum zaten, Abdürrahim vs falan gelir alır istediğiniz adamları.
Real Madrid taraftarıymış gibi davranılması komik zira, başka bir yönetim olsa max yapabileceği Tjk gibi transferlerdi. Adamı da hizmetkarınız falan sanmayın, yönetime gelmeden önce de ülkenin en zenginlerndendi, geldi o kadar iş yaptı, 40 yılda bir gösteriyor kendini, şov yapacak olsa elli kere yapar sürekli göz önünde olurdu.
Kopenhag’a 40 dk sadece orta açmışsın, en büyük beklentin olan santraforun hiç bir topa koşmamış Erden suçlu, he yav
Adam alınır ama yerinde olsam ben yapmam, hazır oyuncu almamız ise ziyadeyle zor. Oynamayan adam alırız max Angelino ile Demirbay’ı isteyen hoca, tutmayınca Erden’e sallıyorlar çünkü, tutunca da hoca tutturmuş oluyor.yine de 8 no ve sol beke mantıklı uygun transferler denemesi gerekiyor yav he deneriz tutmaz orası ayrı
Adam alınır ama yerinde olsam ben yapmam. Angelino ile Demirbay’ı isteyen hoca, tutmayınca Erden’e sallıyorlar çünkü, tutunca da hoca tutturmuş oluyor.
kim yapacaksa yapsın transferi de görelim
Orta saha yokmuş Midstjö’yü kim aldırdı geçen sene mesela, Sergio’yu aldırdı vazgeçti sezon ortası üstüne Demirbay, Torreira, 2-3 sene önce şu rotasyon için dilenir haldeydik. Kiralık Ndombele’den verim alamayınca orta saha almamış olduk nasıl olduysa
Ben yazın alabileceğimiz pek orta saha görmüyordum o dönemde de söylemiştim, alınabilitesi olan Fred vardı onda da maliyetler belli.orta saha konusunda eleştiriler biraz da diğer bölgelere büyük transferler yapıldığı halde oraya as oyuncu transferi yapılmamasından ama, keremin ilk 11’e alınmadığı yerli rotasyon olarak geldiği belliydi ndombele’yi zaten çok konuşmaya gerek yok. angelino için de erden başkana çok laf eden görmedim hoca istedi alındı tutmadı yani herkes de bunun farkında.
ama gereksiz yere fazla eleştirildiği doğru 2 senedir korkunç bi transfer başarısı var ortada. bu doyumsuz kitleyi biraz da kendisi yaratmış oldu inşallah aldırmadan hocayla birlikte verimli bi şekilde çalışmaya devam eder.
Ben yazın alabileceğimiz pek orta saha görmüyordum o dönemde de söylemiştim, alınabilitesi olan Fred vardı onda da maliyetler belli.
Diğer türlü bir transfer de Midstjö profilinde olurdu en fazla, ki öylesi zaten vardı.
Tete, Ziyech, Zaha alındı üçü de bonservissiz hamleler mesela çok istenen Rashica alınsa bonservis verecektik, maaş yükü arttı ama onda da gönderdiklerimizle boşalan bir yük olduğu için kabul edilebilir.
Şampiyonlar ligindeki maçlara bakarsak da bu üçünün takımdaki diğer oyunculardan daha fazla katkısı olduğunu söylerm en azından maç koparacak, aldıracak işleri yaptılar.
İşte Demirbay rotasyona geliyorsa ki bence 11 düşündüler çünkü yabancı sınırı vardı, ona 4 vereceğimize Berkan kalsaydı, o 4ü ana orta saha transferine harcasaydık.
Bence kabul edelim en büyük sorun Icardi idi ŞL’de, sakatlandı o oldu bu oldu ama yapması gerekenleri yapamadı. 1 tane daha orta saha olsa Kaan’dan çok mu daha iyi olurdu tartışılır, o çıkınca girerdi işte, onun için de yüksek maliyete gerek yoktu.mali boyutunu çok takip etmedim dediğin kadar kısıtlıysa kerem’e 4 anlamsız olmuş gibi duruyor evet. berkan’ı göndermemiz de net hataydı zaten ama kendisi gitmek istemiş herhalde. CL’de baya faydalı olurdu yazık oldu.
valla orta saha işini sergio ve midstjonun yetersiz kalması bozdu gibi duruyor o zaman, çaresiz kalmış olduk biraz. yine de şöyle 1-2 milyona bi fırsat transferi kovalamamız şart neticede.
Bence kabul edelim en büyük sorun Icardi idi ŞL’de, sakatlandı o oldu bu oldu ama yapması gerekenleri yapamadı. 1 tane daha orta saha olsa Kaan’dan çok mu daha iyi olurdu tartışılır, o çıkınca girerdi işte, onun için de yüksek maliyete gerek yoktu.
İki de Zaha, bu ikisinin bu maçlarda daha fazla etkili olması gerekiyordu. En azından dün daha etkili olmalıydılar.
Bence haklisin. Ben su sartlarda düses bir oyuncu gelmezse 8 veya sol bek almanin mantiksiz olacagini dusunuyorum. Elimizdeki adamlardan faydanilmasi gerekir ya da ona gore sistemi guncellemek gerekir. Zaha Ziyech Icardi den verim almadan olacak is degil.Bence kabul edelim en büyük sorun Icardi idi ŞL’de, sakatlandı o oldu bu oldu ama yapması gerekenleri yapamadı. 1 tane daha orta saha olsa Kaan’dan çok mu daha iyi olurdu tartışılır, o çıkınca girerdi işte, onun için de yüksek maliyete gerek yoktu.
İki de Zaha, bu ikisinin bu maçlarda daha fazla etkili olması gerekiyordu. En azından dün daha etkili olmalıydılar.
Sayıyı arttırmak açısından adam alınır hatta yine iyi seviyede bir sol bek alırız da orta saha konusunda muhtemelen Kaan devam eder böyle oynarsa, sayıyı arttırmaya yönelik olur.eyvallah orası öyle de önümüzdeki süreci düşünürsek uel ve lig yolculuğunda icardi zaha ve diğerleri iyi oynadı gerekeni yaptı diyelim o durumda orta saha ve sol bek aksarsa yazık olur
nelsson'u satıp orta saha transferini yapabilirdi 14-15 milyon euroları bulmuşken nelsson.Anlatamiyorum herhalde, elin kolun bagliysa veya yapabilecegin hamleler kisitliysa ona gore bir plan kurarsin. Kendisi de bunu diyor. Zaten harcama limitinde fazla imkan olmadigindan ilk once bonservisi elinde olan oyunculara yoneldigimizi anlatti? Burada nerede sorun goruyorsun merak ediyorum ciddi olarak? CL isi garanti olunca Sanchez'in tapusunu aldik malum 2 aydir pesinden kostuk demisti. Angelino icin hoca cok inat etti, Zaha ve Tete bonservisi elindeydi, Ziyech'de mesela ciddi bir para vermeden alindi... Bazi riskler alinir bu sekilde. Her transfer risk degil mi?
Ndombele'de istenilen adamlar gelmeyince son care olarak alindi. Yoksa Amrabat aliniyordu az kalsin.
bonservis verecek paramız yoktukeşke çalımı zaha ile değil de fred ile atsaymış.
nelsson'u satıp bütçe yaratabilirdi.bonservis verecek paramız yoktu
sanchez son gün yapılabilir hale geldi. stopersiz girerdin sezonanelsson'u satıp bütçe yaratabilirdi.
Hayir yapamazdi. Davinson Sanchez hangi tarihte alinabilmis bir bak arsive istersen. Nelsson daha once satilmis olsaydi, o zaman Sanchez'in transferi olur-olmaz daha bilinmiyordu. Malum Tottenham transfer donemi kapandiktan sonra indirime gitti. Nelsson'u daha once satip orta saha transferi yapmis olsaydi belki suan stoperde kim oynardi Allah bilir.nelsson'u satıp orta saha transferini yapabilirdi 14-15 milyon euroları bulmuşken nelsson.