Erden Timur

Her transferin tutacagini dusunen bir guruh var maalesef. Kac defa parasizliktan/harcama limitinden dolayi transfer stratejisini aciklamali sizce? Yoksa bilerek mi yapiyorsunuz artik? Futbol anlayisiniz bu kadar kapali mi yoksa?

CL isi garanti olduktan sonra bazi adimlari anca atabilirdik dedi mi? Dedi. Sov isiyle zerre kadar bir alakasi yok, nasil bir transfer politikasi yuruttugunu acikladi birden fazla roportajlarinda. Gidin izleyin unuttuysaniz.

Bir de transferden elini cekmeli diyenler var , okuyorum sag solda, saka misiniz siz? Goren de bundan onceki sportif direktorlerimizin 'Txiki Begiristain' tarzi adamlar oldugunu zanneder. Iyi transfer de oldu, kotu transfer de. Bu isin rajonu budur.

Kagit uzerinde bir cogumuz Angelino icin iyi dedik, tutmadi maalesef. Davinson icin bir cogunuz cop dediniz, ama tuttu? Simdi bunu diyenlere futbol cahili dememiz mi lazim? Burdan bunu cikartabilirim ama oyle degil iste. Zaha yillarini vermis EPL'de , buraya gelecegini duyan neredeyse gobek atiyordu. Suan takimda buyuk eksikler olarak merkez orta saha ve sol bek mevkisi var, Angelino tutmadi, orta sahaya da son anda Ndombele geldi ve o da suana kadar istedigini veremedi. Bu iki pozisyonda zaten problemler yasiyoruz.

Demek bidaki transfer doneminde ilk olarak bu bolgelere el atmali kendisi. Diger bolgelerde ciddi bir sorunumuz da yok, orasi artik teknik heyete bakar. Onlara kalmis gerisi. Takim iyi oynamadiginda , neden cok kaciriyoruz, neden kalemizi gole kapatamiyorsunuz diye dusunurken ilk once hocaya bu soruyu yonetmeliyiz, Erden beyin konusuna gelip de ondan hesap sormak degildir... Saha icinde once herseyi takimin hocasi oturur, sonra eksik noktalara Erden bey transfer doneminde -rapora gore- ve -elindeki butceye gore- halletmeye calisir. Yeter ki dogru analiz yapsinlar. En azindan gruptan ciksaydik o gelen parayla bir orta saha transferi yapacaklarina emindim. Suan nasil yapacaklar bilmiyorum ama bir caresini bulmalilar yinede.
Yahu reis herseyide savunmayı be arkadaş.
Tabiki her transfer tutmaz.kim demiski burada tutar diye..
Transferde Ortada çok ciddi başarısızlık var.Bunu neden kabul etmiyorsunuz.Bunu kabul etmeyerek Galatasaray'a iyilikmi yaptıginizi düşünüyorsunuz.
Bu transfer başarısızlığın parayla falan alakasi yok.
Nelson bu kadar gözden çıkarıldı ne kadar olursa olsun sat o zaman arkadas..

Birde 'keskelerle' hayat yurumuyor, yani su alinsaydi, bu alinmasaydi, futbol icin demiyorum genel olarak hayatta oyle yasanmaz. Bir karar alinmistir, o gunku sartlarda alinmasi gerekiyordu ve ona gore hareket edilmistir. Sonrasinda bakarsin hangisi dogruydu hangisi yanlisti, bunlardan ders/tecrube cikartip sonraki kararlarini da ona gore alirsiniz. Hayatta hersey boyledir.

gruptan çıkan copen hagen takımının orta sahasını sayamazsınız sanıyorum ki, 1 saat evvel heriflerle oynamamıza rağmen. habire o.s da o.s diye adamın başlığına gelmek fevkalade enteresan. kadroda porta takımında oynamış sergio, bundesligada 30 milyona transfer olmuş demirbay, dünya sıtarı ndombele, 10 nrda kral mertens, zaten toreirayı saymıyorum bile, yeteri kadar herif mevcut. copen hag takımına keklik gibi avlanmamızın sırrını erden beyde aramak mantığa karşı açılan bir cephe olur bana göre.

:tbr:

Yahu reis herseyide savunmayı be arkadaş.
Tabiki her transfer tutmaz.kim demiski burada tutar diye..
Transferde Ortada çok ciddi başarısızlık var.Bunu neden kabul etmiyorsunuz.Bunu kabul etmeyerek Galatasaray'a iyilikmi yaptıginizi düşünüyorsunuz.
Sanchez, Zaha, Tete transferlerini basarisiz olarak gormuyorum. Bizde net tutmayan Angelino ve Ndombele oldu diyebilirim. Bakambu transferi de rotasyon icin alindi. Ziyech transferi de sartlara gore gayet iyi bir transfer. Zaten bazi oyuncularin defolari var ki ona gore alabildik yoksa zaten alamazdik ya da cok pahaliya patlardi.

Sanchez, Zaha, Tete transferlerini basarisiz olarak gormuyorum. Bizde net tutmayan Angelino ve Ndombele oldu diyebilirim. Bakambu transferi de rotasyon icin alindi. Ziyech transferi de sartlara gore gayet iyi bir transfer.
Angelino kağıt üzerinde alabileceğimiz en iyi solbekti bizim için. Hem geçen sene full oynamış hem de skor katkısı yapmış birisi.

Angelino kağıt üzerinde alabileceğimiz en iyi solbekti bizim için. Hem geçen sene full oynamış hem de skor katkısı yapmış birisi.
Burada cogumuz sevindi o transfere. Genel hava o yondeydi. Simdi tutmadi diyebiliyoruz ama ilk geldigi gunu de hatirliyorum dun gibi. Nasil bir solbek aldik diye paragraflar yaziyordu millet.

Burada cogumuz sevindi o transfere. Genel hava o yondeydi. Simdi tutmadi diyebiliyoruz ama ilk geldigi gunu de hatirliyorum dun gibi. Nasil bir solbek aldik diye paragraflar yaziyordu millet.
Gelenlerden şüphe duyduğum 2 isim vardı. Dombele ve Ziyech.
Zaha nın bu kadar düşeceği zerre aklıma gelmedi zira bizim ligde bile sahadan silindiği maçlar oluyor.

Üçlü kurguda öne çıkan bir bekti. Orta saha sol veya hatta kanat olarak oynadığı etkili maçlar var. Bizim ihtiyacımız olan bek değildi ama bu kadar da bir performans elbette beklemiyordu kimse. Neyse ki Cash 6 verip almadık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonu sıkıntılı yerlerimiz belliydi

İyi bir sol bek ve orta saha almalıydık

Maalesef buraları çözemediğimiz gibi takıma ekstra sorunlarda ekledik geçtiğimiz transfer dönemi ile

Ben burada kimsede hata görmüyorum

Sonuçta isim ve performans olarak alabileceğimiz en iyi isimleri aldık

Ama sonuçta transferler tutmadı

Şimdi ise 2 mevkinin dışında kesinlikle kanatları da değiştirmemiz gerekiyor

Bırakın Avrupayı ligde bile sıkıntı yaşıyoruz mevcut kanatlar ile

Umarım bu sefer gerçekten katkı verecek isimleri alırız

sergio dan çok kolay vazgeçildi.
Sanchez, Zaha, Tete transferlerini basarisiz olarak gormuyorum. Bizde net tutmayan Angelino ve Ndombele oldu diyebilirim. Bakambu transferi de rotasyon icin alindi. Ziyech transferi de sartlara gore gayet iyi bir transfer. Zaten bazi oyuncularin defolari var ki ona gore alabildik yoksa zaten alamazdik ya da cok pahaliya patlardi.
Genel olarak başarısız bir transfer geçirdigimizi düşünüyorum.Gecen senede yapildi bu hatalar ama şampiyon olduğumuz için pek önemsenmedi.
Evet transfer işi tabiki zor.Cok fazla parametre var bu işin icinde..
Ama ne olursa olsun bir türlü istenilen başarı oranını tutturamiyoruz.

şu limit yoktu olayını baya abartıyosunuz aylardır ya , opsiyonlu alırdık angelino gibi bonservisini de seneye öderdik. Luyindama'da da yapmıştık aynısını. bulamayacak mıydık yani 3 + 9a falan gelecek adam bulacaktık ee daha ne?

net olarak icardi gibi son günlerde üst seviye orta saha bize düşer diye beklediler işte son dakikaya kadar, gravenberchler, parteyler, amrabatlar olmadı işte. Alınmaması gereken bir riskti.

Sanchez ve Ziyech dışında fayda sağlayabildiğimiz transfer yok. Nasıl ki geçen sene büyük transfer başarısı vardı dediysek bu sene de büyük bir transfer başarısızlığı var kabul etmek gerekiyor. Erden Timur için Ocak ayı transfer dönemi çok önemli. Transferdeki genel tabloyu toparlaması için bir fırsat.

CL'de gruptan çıkamadığımız senaryoda bu takım bu maliyetli kadro ya ligde tekrardan şampiyon olmalı ya da AL şampiyonu olmalı. İkisinin de gerçekleşmediği bir senaryo hem Erden Timur hem de Okan hoca için çok büyük bir eksi yazar.

tarihin en tassaklı kadrosunu kurdu adam. destek çıkılmalı hemde ölümüne. gelmez böyle adamlar kolay kolay. bir kaç devre arası transferleriyle sezon sonu mutlu biterse sene sonu kusursuza yakın bir takım kurulabilir. bir kaç sene bu düzen devam etmeli. o zaman kafamızı kaldırıp bambaska hedefler pesinde kosuyor olacağız.

Geri
Üst Alt