Erden Timur

Konuşan yönetim işgüzar şark tipi dostlar alışverişte görsün yönetimidir

Mustafa Cengiz yönetimi gibi

Sıfır icraat full popülizm, ancak içeriyi konsolide eder şişkin egonu tatmin edersin

Takımı forvetsiz orta sahasız çimensiz vs. bırakmışsın ne önemi var

Hocaya sallarsın olur biter

Yönetimde sadece Erden Timur yok. Erden Timur konuştuğunda yönetim olsun, genel kurul olsun destek olmadı. Her şeyden sorumlu Erden Timur’u görmek yanlış. Yönetimdekiler en baştan beri susmayı tercih ediyorlar. Timur konuştu, ligi bitirtmeyiz dedi. Ama içimizden destek yok adama. Erden Timur dışında herkesin önceliği kendi işi gücü.

Konuşmakla ne değişiyorki? Maç sonu ağzından köpükler saçarak açıklama yap ne olur yani.

Geçen sene malum Alanya maçı ve ADS maçları sonrası konuştu, devamında hatalar azaldı, bunun konuştu diye olduğunu düşünmüyorum, bir şeyler tespit edildi ve bundan çekinildiği için daha dikkatli hakem yönetimleri oldu.

Özellikle ADS maçı akşamı konuştuktan sonra fiilen Lale Orta MHKsı bitti.
Üstat kusura bakma ama bu konuda yanlış düşünüyorsun. Hatta sanırım 14-15 yıldır burada gerek saha içi gerek saha dışı yorumlarını okuduğumdan diyebilirim ki şu ana kadar en çok yanıldığın konu :) Senin de söylediğin üzere geçen sene 1-2 ciddi çıkış yaptık, 1-2 TFF ziyareti yaptık işler düzeldi. Sen bunu elimizde somut kanıt olmasına bağlıyorsun; eğer istersek bu sene geçen sene bulduğumuz somut kanıtın 1000 katını buluruz. Bu sene dünya futbol tarihinin en büyük şaibesi yaşanıyor bu ligde. TFF, MHK, hakemler, kurullar, medya, TS dışında bütün Anadolu kulüpleri de işin içinde. Buna kanıt bulmak daha kolay.

Bu arada yönetimin konuşması lazım dediğim aslında maç sonu stat önünde konuşmak değil. Toplayacaksın tüm medyayı, pozisyon pozisyon ilk haftadan itibaren; fenere verilenler-verilmeyenler; bize verilenler-verilmeyenler tek tek video ile göstereceksin. Gerekirse sabah 9'dan ertesi gün sabah 9'a kadar sürecek toplantı. Aynı görüntülerle TFF başkanına gideceksin ona da izleteceksin; düzeltmezseniz biz sizi düzelteceğiz diyeceksin.

Hep yazıyorum, Sergen'in nasıl şampiyon olduğu belli, TS'nin şampiyon olduğu sene hakemlerden sıfır sıkıntı yaşadığı belli.

Hiç bir şey yapanıyorsan bjk maçında İcardi'nin tendonuna geçirdikleri ama penaltı verilmeyen pozisyon ile dün Dzeko'ya verilen pozisyonu yan yana koy; bu neden verilmedi bu neden verildi diye sor; bekle. Karagümrük maçında Samet'in el niye verilmedi de, 1 veya 2 hafta sonra Nelsson'unki neden verildi diye sor.

Bak daha resmi olarak ligin ilk yarısı bitmedi. 15 yıldır ilk defa bu haftada böyle bir şey yazıyorum. Bu sene şampiyon yaptırılmayacağız, eğer şu anda müdahale etmezsek olmamız mümkün değil. Geç bile kaldık. Kasımdan beri yazıyorum, şu anda 17-18 puan önde olmamız lazımdı. Resmen gaspa uğruyoruz ve sesimiz. Bu kadar ses etmememizin altında da başka şeyler arıyorum açıkçası.(Anlamışsındır)

Ali Koç hakemler sayesinde bizimle eşit puandayken daha 3 gün önce tvde bizim maçları izleyin dedi, aleyhimize kararlar değişecek deyip süper kupa iptalini bile algı malzemesi olarak kullandı ki daha ilk haftada önceki yardımların 5 katı ile kaldığı yerden devam etti.

Biz hala sol bek bakıyoruz; olay saha içini geçeli asır oldu.

ben ne erden beyin ne de yönetimin zayıf kaldığını fişlan düşünmüyorum

galatasaray da iddia edildiği gibi ezilmiyor

herkes işini yapıyor ve ortada yangın yapılacak bir durum yok

korkacağım tek şey kongre içi hizipler olur

erden bey ve yönetimi küstürürse onlar küstürür

yoksa dışarıya karşı galatasaray hiçbir dönem kolay kolay masada da başka yerde de kaybetmez

önümüzde seçim olması ve hizipçilik dışında hiçbir endişem yok

yoksa dışarıya karşı galatasaray hiçbir dönem kolay kolay masada da başka yerde de kaybetmez

Emre Allah'ını seversen 18 puan farkla önde olman gereken ligde rakibin seninle hakemler sayesinde aynı puandayken seni zayıf kalmadığımıza, masada güçlü olduğumuza inandıran şey nedir?

Bu arada yönetim istifa falan demiyorum, yeniden seçilsinler isterim; bunu da belirteyim.

İçeride işlerini yapıyor olabilirler ancak dışarıda korkunç bir rekabet var ve rakibin atı almış Üsküdar ı geçiyor. Rakiplerin performansı, hakemlerin rezilliği, cezası 3'den 2'ye indirilen topçuları görüp tepki vermemek anlaşılır değil. Ayrıca bizim adımıza sahada verilmeyen penaltılar, yüzü gözü kırılan oyuncular, VAR tarafından izlenmeye tenezzül dahi edilmeyen pozisyonlara bakınca bizi ezdirmediklerini söylemek çok iyimser olur. Erden Timur haricinde rakibin dengesini bozup, takımının hakkını arayan da tek kişi dahi yoktu zaten. Onun bile yüzünü göremez olduk, muhtemelen pasifize ettiler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlatıldığı gibi negatif bir durum olduğunu düşünmüyorum tek sorun üzerimizde biraz ölü toprağı var gibi.
Hava kayboldu bunu ya en azından 1 tane heyecan verici transfer ile ya da ne bileyim İcardi döner gelir 1-2 maç alır tekrar yakalarız bunun dışında bir sorun yok sahada oyuncular kenarda teknik heyet full konsantre ve ellerinden geleni yapıyorlar.

Konuşma şu açıdan önemli camiana taraftara hocana oyuncuna mesaj verirsin arkandayız diye, oyuncular sahada sürekli dayak yerse ,rakip maçlarında olan pislikleri görürse birsure sonra yönetim olarak zayıfız diye düşünürler
Ayrıca bizim ülkede hersey algı ile yürüyor kimse demiyorki hergun konuşsunlar ama dikkatli bakın neler oluyor saha içi ve dışı bizim kulüp sene başından beri sessiz sizcede garip degilmi

Üstat kusura bakma ama bu konuda yanlış düşünüyorsun. Hatta sanırım 14-15 yıldır burada gerek saha içi gerek saha dışı yorumlarını okuduğumdan diyebilirim ki şu ana kadar en çok yanıldığın konu :) Senin de söylediğin üzere geçen sene 1-2 ciddi çıkış yaptık, 1-2 TFF ziyareti yaptık işler düzeldi. Sen bunu elimizde somut kanıt olmasına bağlıyorsun; eğer istersek bu sene geçen sene bulduğumuz somut kanıtın 1000 katını buluruz. Bu sene dünya futbol tarihinin en büyük şaibesi yaşanıyor bu ligde. TFF, MHK, hakemler, kurullar, medya, TS dışında bütün Anadolu kulüpleri de işin içinde. Buna kanıt bulmak daha kolay.

Bu arada yönetimin konuşması lazım dediğim aslında maç sonu stat önünde konuşmak değil. Toplayacaksın tüm medyayı, pozisyon pozisyon ilk haftadan itibaren; fenere verilenler-verilmeyenler; bize verilenler-verilmeyenler tek tek video ile göstereceksin. Gerekirse sabah 9'dan ertesi gün sabah 9'a kadar sürecek toplantı. Aynı görüntülerle TFF başkanına gideceksin ona da izleteceksin; düzeltmezseniz biz sizi düzelteceğiz diyeceksin.

Hep yazıyorum, Sergen'in nasıl şampiyon olduğu belli, TS'nin şampiyon olduğu sene hakemlerden sıfır sıkıntı yaşadığı belli.

Hiç bir şey yapanıyorsan bjk maçında İcardi'nin tendonuna geçirdikleri ama penaltı verilmeyen pozisyon ile dün Dzeko'ya verilen pozisyonu yan yana koy; bu neden verilmedi bu neden verildi diye sor; bekle. Karagümrük maçında Samet'in el niye verilmedi de, 1 veya 2 hafta sonra Nelsson'unki neden verildi diye sor.

Bak daha resmi olarak ligin ilk yarısı bitmedi. 15 yıldır ilk defa bu haftada böyle bir şey yazıyorum. Bu sene şampiyon yaptırılmayacağız, eğer şu anda müdahale etmezsek olmamız mümkün değil. Geç bile kaldık. Kasımdan beri yazıyorum, şu anda 17-18 puan önde olmamız lazımdı. Resmen gaspa uğruyoruz ve sesimiz. Bu kadar ses etmememizin altında da başka şeyler arıyorum açıkçası.(Anlamışsındır)

Ali Koç hakemler sayesinde bizimle eşit puandayken daha 3 gün önce tvde bizim maçları izleyin dedi, aleyhimize kararlar değişecek deyip süper kupa iptalini bile algı malzemesi olarak kullandı ki daha ilk haftada önceki yardımların 5 katı ile kaldığı yerden devam etti.

Biz hala sol bek bakıyoruz; olay saha içini geçeli asır oldu.
Icardi’nin gözü morardı onu bile alaya aldılar yahu medyayı etkilemek kolay mı? Hele de tamamen etki altındayken.

Net hamle konusunda da doğru zaman önemli ki konuşman değerli olsun. Yalnız Fenerin mevzusu hakemden öte bence, rakiplerin açık oynaması falan buna bir şey yapamayız.

Sivas valiliği tweet atıyor mesela, farklı boyutta mevzular bu sene.

Icardi’nin gözü morardı onu bile alaya aldılar yahu medyayı etkilemek kolay mı? Hele de tamamen etki altındayken.

Net hamle konusunda da doğru zaman önemli ki konuşman değerli olsun. Yalnız Fenerin mevzusu hakemden öte bence, rakiplerin açık oynaması falan buna bir şey yapamayız.

Sivas valiliği tweet atıyor mesela, farklı boyutta mevzular bu sene.
Başkan aslında bunlardan bahsediyorum işte, yani bu sene herkes dahil ve müdahale edemeyeceğimiz kısımlar da var. En azından oyunun etki edebileceğimiz taraflarına direkt vurmamız lazım. Bunlar da TFF,MHK, hakemler kısmı. Rakiplerin maç satmasına falan bir şey yapamayız. Dün Bülent Uygun demeç veriyor bizim maçla alakalı sanarsın ki milli takım hocasu ve milli takımla DK finaline çıkıyor. Vatan, millet, Sakarya, Yiğidoluk, delikanlı hakem vs.

Hamle zamanlaması ile ilgili olarak ben geç kaldığımızı düşünüyorum zira bu sene çok boyutlu, yani eksiklerimizin olduğu dönemde 2 maç üst üste berabere kalsak gerçekten feneri yakalamamıza izin vermezler o saatten sonra konuşsak bile. Atı alan Üsküdar'ı geçmek üzere. O zaman bu zaman. Çok pişman olacağız.

Bir de kesinlikle takım sayısını 18'e düşürtmemiz lazım bir an önce. İstanbul, Pendik gibi takımlar oldukça diğer takımların düşme ihtimali 1/18'e düşüyor zaten dolayısıyla fenere maçı bırakmakta bir sakınca görmüyorlar nasılsa telafi ederiz diye. Pabuçun pahalı olması lazım biraz.

Yönetim tarafında en son laf edilecek kişi benim gözümde. DÖ seçildiğinden beri Gs in taşından toprağına, inşaatından personeline, transferinden tesislerine kadar tek tek özenle ilgilendi.
Üzülmesini istemem; umarım uzun süreler Galatasaray ile birlikte iyi işlere imza atmaya devam eder.

Erden abe sol bek al abe

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim içinde kendisini çekemeyenleri icraata davet ediyoruz. Tek Erden bey mi var konuşacak?

Reis senin bu korkaklarin arasinda iṣin yok. Istifa et gelecek secimde baskan yapalim seni

Geri
Üst Alt