Üstat kusura bakma ama bu konuda yanlış düşünüyorsun. Hatta sanırım 14-15 yıldır burada gerek saha içi gerek saha dışı yorumlarını okuduğumdan diyebilirim ki şu ana kadar en çok yanıldığın konu

Senin de söylediğin üzere geçen sene 1-2 ciddi çıkış yaptık, 1-2 TFF ziyareti yaptık işler düzeldi. Sen bunu elimizde somut kanıt olmasına bağlıyorsun; eğer istersek bu sene geçen sene bulduğumuz somut kanıtın 1000 katını buluruz. Bu sene
dünya futbol tarihinin en büyük şaibesi yaşanıyor bu ligde. TFF, MHK, hakemler, kurullar, medya, TS dışında bütün Anadolu kulüpleri de işin içinde. Buna kanıt bulmak daha kolay.
Bu arada yönetimin konuşması lazım dediğim aslında maç sonu stat önünde konuşmak değil. Toplayacaksın tüm medyayı, pozisyon pozisyon ilk haftadan itibaren; fenere verilenler-verilmeyenler; bize verilenler-verilmeyenler tek tek video ile göstereceksin. Gerekirse sabah 9'dan ertesi gün sabah 9'a kadar sürecek toplantı. Aynı görüntülerle TFF başkanına gideceksin ona da izleteceksin; düzeltmezseniz biz sizi düzelteceğiz diyeceksin.
Hep yazıyorum, Sergen'in nasıl şampiyon olduğu belli, TS'nin şampiyon olduğu sene hakemlerden sıfır sıkıntı yaşadığı belli.
Hiç bir şey yapanıyorsan bjk maçında İcardi'nin tendonuna geçirdikleri ama penaltı verilmeyen pozisyon ile dün Dzeko'ya verilen pozisyonu yan yana koy; bu neden verilmedi bu neden verildi diye sor; bekle. Karagümrük maçında Samet'in el niye verilmedi de, 1 veya 2 hafta sonra Nelsson'unki neden verildi diye sor.
Bak daha resmi olarak ligin ilk yarısı bitmedi. 15 yıldır ilk defa bu haftada böyle bir şey yazıyorum. Bu sene şampiyon yaptırılmayacağız, eğer şu anda müdahale etmezsek olmamız mümkün değil. Geç bile kaldık. Kasımdan beri yazıyorum, şu anda 17-18 puan önde olmamız lazımdı. Resmen gaspa uğruyoruz ve sesimiz. Bu kadar ses etmememizin altında da başka şeyler arıyorum açıkçası.(Anlamışsındır)
Ali Koç hakemler sayesinde bizimle eşit puandayken daha 3 gün önce tvde bizim maçları izleyin dedi, aleyhimize kararlar değişecek deyip süper kupa iptalini bile algı malzemesi olarak kullandı ki daha ilk haftada önceki yardımların 5 katı ile kaldığı yerden devam etti.
Biz hala sol bek bakıyoruz; olay saha içini geçeli asır oldu.