Erden Timur

Adam yemin etmiş orta saha almıyor 2 senedir. Hedef 1 milyon sol kanat

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskan, bizim takimi bitiren, moralimizi dusuren birden fazla etken var.

Birincisi hakemler.
Dedin ki GSTV'de program yapacagiz ama goruntu vermiyorlar. Goruntuye gerek yok! Avrupa'dan emekli 3 tane hakem ile anlasirsin, bizim ve fener'in maclarindaki tartismali pozisyonlara bakarlar ve sonra rapor halinde yayinlarsin. Zaten ozetlerde surada burada herkes hangi pozisyon oldugunu biliyor. Sen onu twitter'a sal, direkt altinda butun pozisyonlari teker teker koyarlar.

Ikincisi TFF, PFDK, Tahkim vs.
Burada da agirliginizi koymaniz gerekiyor. Adam 3-7 mac ile sevk edildikten sonra 3 mac aliyor, itiraz ile 2 maca dusuyor. Bunun komikligini gidip suratlarina vurmaniz lazim(di).

Ucuncusu rakipler.
Rakipler bize farkli, fener'e farkli oynuyor. Bunun bu sene cok ornegi var ama en bariz ve yakin olani Konya'nin fener'e karsi blokladigi sut sayisinin koca mac boyunca sifir (0) olmasi. Deplasmanda oynayan ve kapanmasi gereken bir takim icin cok vahim ve komik bir durum. Hele ki daha 3 gun once oynadigi diger buyuk takimin ilk yarida 9 sutunu engellemisken. Bunun da cozumu var. Hastalik bu futbol gibi analiz yapacak ve sadece bu karsilastirmalari yapacak bir youtube kanali kurup sponsor olursunuz. Bu kanal bu sekildeki maclari analiz edip ortaya cikarir. Sonuc ne olur bilemem ama en azindan insanlar gormus olur. Bunun icin gereken gercekten 3-4 kisilik bir grup.

Bunlar halledilmeden takimi ayaga kaldiramazsiniz. Bu kadar iyi gittigimiz bir sezonda koy takimindan 6 yiyen fener'in gercekten capsiz hocasi ile buralarda tutulmasi bizim takimdaki adalet duygusunu tamamen olduruyor. Boyle giderse birkac hafta sonra korkarim ki futblolcular birakmaya baslayacak. Biz onlardan cok daha kuvvetliyiz ve psikolojik ustunluk hala bizde. Ikinci yari fiksturleri daha zor gececek ama sizin de yonetim olarak bir seyler yapmaniz gerekiyor. Ne olur birakmayin bu sezonu, bir yandan CL oynayip, bir yandan bu kadar iyi goturdugumuz bir seneyi sampiyon tamamlamamiz gerekiyor.

Ben devam edeceğini düşünmüyorum Mayıs’tan sonra.

Adam hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen 13. Bitiren takımı ertesi sezon şampiyon yapacak kadroyu kurdu. İcardi, Mertens, torreira, zaniolo gibi her zaman etiket değeri yüksek olan adamları avrupada olmayan ve ligde ne yapacağı belirsiz bir takıma gelmeye ikna etti.

Beyler bu takım 2014-2022 arasında avrupada resmen averaj takımı oldu, cl’de 6 maçta 1 gol atsak sevinecek hale gelmiştik. O takım bu sene en zorlu 2.grupta son maça kadar gruptan çıkmaya oynadı. Eleştirilir haklı olarak fakat adama resmen hain gibi davranmaya başladı bizim taraftarda.

Muhtemelen Mayıs’tan sonra 2019-2022 arasındaki gibi karanlık bir dönem bizi bekliyor olacak.

Bu iş doğruysa peşini bırakmamak lazım kim önüne taş koyuyorsa o taşı alıp üzerine atmalı.

hala fred, szy kaptirdi yazanlar var. sebebini basliktaki adam transfer sezonu sonunda tane tane anlattigi halde, bu otomatik mesajlari botlar atiyor olmali, baska bir aciklama akla gelmiyor.
Kulübüyle anlaştık fazla maaş istedi dediğini ben duydum. Limit problemi olması %100 geçerli bir sebep değil, almak isteyen alır. Transferde çuvalladığını gerçeğini bence herkes kabul etsin.

Tüm bu gerçeklere rağmen kendisini tabiki destekliyorum, son 10 senedeki yönetici ortalamasının çok üstünde, çakal sürülerinin saldırılarına destek verecek değiliz..

İyi yönetici iyi profesyonelleri bulup iş delegasyonu yapabilen kişidir. Kendisi her işi kendi yapmaya çalışıyor, bireysel olarak başarılı ancak yöneticilik kabiliyeti hakkında şüphelerim var.

Bu iş doğruysa peşini bırakmamak lazım kim önüne taş koyuyorsa o taşı alıp üzerine atmalı.

Olayı bilmiyorum lakin bu herif ağır gs ve Fatih hoca dusmani birisi hatta eğer degismediyse floryaya girişide yasak fatih hocanın bizzat ismini verdiği kişilerden

Geri
Üst Alt