Yillardir futbolun icinde olan Ali Koc‘un elle tutulur tek basarisi yok ama medya da RTE‘den bile daha güclü adam. Dönem dönem ki bence kendi bilgisi dahilinde kontralar yiyor ve bu kontrolar sayesinde kendi camiasini arkasina almayi basariyor. Algi yapmayi ve pis oyunlar oynamayi ustalikla basariyor. Karsisinda da onun disine göre tassavufu yalamis yutmus,Yunus Emre‘nin „ Hamdim,pistim,yandim „ felsefesinde takilan. Hakliyken bile üslubuna dikkat etmeye calisan bir adam bulmus kurdugu medya cetesiyle saldirdikca saldiriyor. Hazmedemiyor cünkü Galatasaray öldü,bitti derken bir adam cikiyor adi Erden Timur bugune kadar iki basket maciyla gündeme gelmis ama 2 senedir kabus gibi üstüne cöktü.
Kendi adima bir öz elestiri yapmak istiyorum . Ben medya‘ya gülüp geciyordum her algi operasyonunda. Ama geldigimiz durum gösteriyorki durum cok ciddi daha önce de yazmistim Ben eski üyeyim ama yazmaktan cok,okumayi sevenlerdenim 15 yildir bu forumu böyle karamsar görmedim ve bunun en büyük sebebi MEDYA. Erden Timur gibi bir adami bile harcayacak bizim taraftar neredeyse. 6 senedir baskan olarak sican,ondan önce her kademede klüpte etkin Ali Koc ilah ilan edilirken. Zaha,Ziyech,Tete transferleri tutmadi diye tek transfer dönemiyle Erden Timur tüh kaka! Bugun benim diyen adam masada Zaha,ziyech,tete varken gidip Rasichayi almaz!
Kenetlenin arkadaslar baska Galatasaray yok!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi