Erden Timur

Aynen kanka burada eleştiri kültürü var burada adamcılık yok

Sizin ben 3 gün sonrasını düşünemeyen aklınıza tüküreyim

Kim verdi bugüne kadar cebinden ve emeğinden bu kadar? Bugünden sonra kim verecek?

Burada gelip 'çık konuş, açıkla, hesap ver, kime hizmet ediyorsun' şeklinde emir kipiyle cümleler kurup sallayınca iyi Galatasaraylı olmuş oluyonuz di mi. Onun adı da eleştiri oluyor değil mi. Teallam

Ne diyorsun cocuk ? Hizmet ediyor musum, beylik cumleler boyle siyasetciler gibi :) uza git kimi istersen onu sev. Gercekler surada duruyor. Bunlari soyluyoruz biri kripto demis (o ne demekse yaf :) alti ustu bir spr klubun yoneticisi elestiriliyor senin benim gibi taraftar adam) oburu de yok bagirsak demis kasik demis. git sen ye o ciktiyi, takim zarar yaziyor, transferler fiyasko, haklari yeniyor. Artik kripto mu dersin, ne dersen de.. Ayrica, vermesin cebinden, sanki babasinin hayrina veriyorlar :) Ne adamcisiniz, Erden gorse okusa sunlari gulme krizine girer.

geçen ilk defa yedim hiç sevmedim
Ne diyorsun cocuk ? Hizmet ediyor musum, beylik cumleler boyle siyasetciler gibi :) uza git kimi istersen onu sev. Gercekler surada duruyor. Bunlari soyluyoruz biri kripto demis (o ne demekse yaf :) alti ustu bir spr klubun yoneticisi elestiriliyor senin benim gibi taraftar adam) oburu de yok bagirsak demis kasik demis. git sen ye o ciktiyi, takim zarar yaziyor, transferler fiyasko, haklari yeniyor. Artik kripto mu dersin, ne dersen de.. Ayrica, vermesin cebinden, sanki babasinin hayrina veriyorlar :) Ne adamcisiniz, Erden gorse okusa sunlari gulme krizine girer.
tamam kalender

önce okumayı öğren

KleyMwcbuGHEz8VgPN.webp

geçen ilk defa yedim hiç sevmedim

tamam kalender

önce okumayı öğren

Ogrendigimi dusunuyorum kaldi ki bu seni ilgilendiren bir durum da degil... Soyledigim; adamcilik yapmayin, yapmadiginiz gibi elestiren insanlara (ben elestiriyorum) kripto bagirsak otekilestirme gibi kelimelerden kacinin. Sonra bakariz iste, yazariz da okuruz da... Erden Timur benim icin yaptiklari kadar yapamadiklari da ortada olan bir isim sen begenmeyebilirsin ancak insanlari etiketleme gibi bir hakkinda yok. Kaldi ki benim bu durumdan cikarim da yok olsa zaten gelip bu forumda bunu deklare etmem kaldi ki zamanim da yok. Burada senelerdir yaziyorum, zamaninda senin gibi Polat yonetimini savunanlar oluyordu, gulumsuyorum sadece.

Ogrendigimi dusunuyorum kaldi ki bu seni ilgilendiren bir durum da degil... Soyledigim; adamcilik yapmayin, yapmadiginiz gibi elestiren insanlara (ben elestiriyorum) kripto bagirsak otekilestirme gibi kelimelerden kacinin. Sonra bakariz iste, yazariz da okuruz da... Erden Timur benim icin yaptiklari kadar yapamadiklari da ortada olan bir isim sen begenmeyebilirsin ancak insanlari etiketleme gibi bir hakkinda yok. Kaldi ki benim bu durumdan cikarim da yok olsa zaten gelip bu forumda bunu deklare etmem kaldi ki zamanim da yok. Burada senelerdir yaziyorum, zamaninda senin gibi Polat yonetimini savunanlar oluyordu, gulumsuyorum sadece.

Yine birsey anlamadim

Yeme bizi kalender zamandan bol neyin var.

Galatasaray eleştiri kültürüne sahip bir kulüptür, ondan dolayı da Türkiye de en başarılı kulüp biziz. Erden timuru eleştirenlere hakaret edenler kulübü düşünmeyen kişiler. Erden timur 2 transfer dönemi berbat geçirdi, bunu söylemek Erden timuru sevmemek değil. Bu harcanan paralara , yıllık ücretlere bu kadro kabul edilemez. Avrupa maçına bek yetistirmemek kabul edilemez. Umarim hatalarından ders çıkarır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndombele, Zaha, Ziyech'in maaşları + Avrupa'dan elenmenin yarattığı mali kaybı yönetimdeki diğerleriyle birlikte cebinden ödemeli. FM oynar gibi transfer yap, başarılı olursan kişisel reklamını yaparsın başarısız olursan sıfır sorumlulukla kaçarsın sistemi sona ermeli.

İşte böyle gençler erden abiniz maalesef takıma tüy dikti transfer dönemlerinde ilk senesi hariç bana kimse anlatmasın transferi o yapmıyo cart curt ayaklarını boeyi gönderdiğin gün o sağbeki ve solbeki indirecektin hadi sezon başı para yoktu şimdide mi para yok hocan bas bas bağırdı acil bek istiyorum diye bu adamı Berkan a muhtaç bırakanlar utansın çok değil herif 3 transfer istedi sagbek solbek ve 10 numara ve paranda vardı neden alınmadı çünkü sezon başında sevgili erden abiniz saçma salak isimlere para dağıttı ziyech ndombele tete gibi hadi zahayı ayırdım devre arası da resmen sıçtı cafer bez getir sakat adamı aldı.ulan bir maçta ndombeleyi arayacağım aklıma gelmezdi. Burada bir eleştiride sevgili hocama eyriye eyri doğruya doğru kerem aşkı hocayı bitirecek adam sezon başından beri böyle ama ısrarla kesik yiyen zaha.
yav abicim kes artık şu keremi gelen bütün topları yanlış kullanıyor sanki bi acelesi varmış gibi hemen herşey olsun istiyo yine berbat bir maç çıkarttı.
Ziyech yanlış transfer evet sezon başından beri oynadığı maç 14 15 falan dır ama bu adamın ölüsü bile en iyi keremden nerdeyse daha iyi diyeceğim ayıp olacak.
saçma salak top kaybet sağına soluna çemkir birde kaçırdığı pozisyonlarda çabası
Velhasılkelam yok uefa kupasını alırız yok cl çeyrek final felan hikaye orada adamın eline verirler böyle
Neyse artık lige odaklanacağız inş. Hoca takım yönetim ve taraftar mağlubiyeti çabuk atlatır önümüze bakarız çünkü şampiyon olmamız lazım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gercek bir Galatasaray taraftariyim kimseye de hesap verip ispatlama zorunlulugum yok. Bir basari varsa nasil ki Yoneticiler bunda pay sahibi ise, kotu gidisat ve duzensizliklte de hesap sorulacak ilk yer yoneticilerdir. Baskan'a ya da X yoneticiye sallayip, Y kisiyi kayiranlar asil b..k yiyecek kisilerdir. Cunku, adamcilik her daim acizliktir. Birilerinin adami olmayin, sorgulayin. Bu arada kendisi gayet one cikan ve guclu bir yonetici adayidir ancak zaman gosterecektir bazi seyleri. Bir donem, buralarda Albayrak da pohpohlaniyordu dun gibi..
Nerden geldigimizi ve gecmiside unutmamak lazim tabi

Biraz karanlık çökünce bir yerlerde içen adamız. Mesela dün veya bu akşam ya da yarın, ne kadar da beksisiz, bir müslümana bu kadar beksizlik fazla değil mi? demek isterdim. Sonra şıııınkkk, şerefe, fıırtt, ohh.

Hadi içelim.

geçen sene başarının anahtarı önceki yaz döneminde erden beyin yönettiği yaz dönemi hamleleleriydi

bu sene olumsuz anlamda çoğu şeyin sebebi de yine erden beyin yönettiği yaz dönemi

devre arası sadece yazın yarattığı ağır sorunların devamı ve biraz da sonucuydu

orada olanlar sadece bonservis verememekle izah edilemeyecek bir fikret orman sendromuydu

bu sendromu hızlıca geride bırakması gerekiyor

hoca bu sendromun ağır bedellerini en azından oynattığı genel oyun ve ligde aldığı skorlarla hafifletti

bu sendromun çok daha ağır sonuçları olmaması geriye dönüş için büyük fırsat yaratıyor ve bunu yazın tekrar etmediği durumda tekrar doğru raya yönetim de camia da girer

Sağ bek, sol bek ve orta saha olmadan TR'de bir şekilde gidersin belki ama avrupa arenası öyle bir saçmalığı kaldırmaz, kaldırmadı da. Bak böyle eline verirler adamın.

Bu sene kazanılmış veya kazanılacak tüm başarılar Okan hocaya yazar. Yönetim bu sene transferde ağır s..mıştır. Erden reyizi severiz ama maalesef bu sene olmadı.

Zaha tete ziyech ndonbele angelino halil dervisoglu sene başında yapılan hatalar buna dubuayi yollayıp olivierada ısrar etmekte eklenebilir tutmuş bir rashica varken onu almadan risk alıp farklı kanat oyuncuları denedik.
Gomis sonrası icardiyi zorlayacak forvet hala alınmadı.
Sağ bek olayını zaten anlatmaya gerek yok hala anlamıyorum listeye adam yazıyorsun adam sakat bek oyuncun olmadan uefada ne kadar gideceksin?
Bu olayın yüzde kaçı erden başkana yazar yüzde kaçı Okan hocaya yada Dursun Başkana yazar bilmiyoruz.
Eleştirelim ki ders alalım Erden Timuru seviyoruz inşallah seneye de bizimle olur .

Geri
Üst Alt