Erden Timur

Bizim bütün yönetimler teknik ekiplerine bağlı başarılarla dolular ,kimse herhangi bir ismi boşa yüceltmesin.
Ft ti dehleyenler neler çektiyse ,okanın arkasında durmayanlarda aynı hüsranı yaşayacaktır.

Uzun dönemli başkanlıkta ,yada kısa dönem farketmiyor bu işte hoca en önemli faktör ,bjk ve fenere bakalım örneğin.

Ya şu herifi her şeyle suçlayın da şov yapmakla suçlamayın be abi

Sonra da gelip Mustafa Cengiz'i falan övüyosunuz aynı üyeler

Herkes tabiki de kalmasını istiyor.Ders alacak hem yönetim içi hem yönetim dışı ayak oyunlarından menejer tuzaklarından ligin işleyişinden Avrupa hedeflerinden hepsinden ders alacak.Trandfer dönemi batırmışöolabilir ama en çok eleştiren ben bile asla gitmemeli diyorum.Hata yapacak ama önü açık benim kadar fanatik potansiyelli bi adam.Okan hoca 1 Erden 2 dokunulmazdan biri.Hoca daha önde
Eleştiri normal eleştirene neden eleştiriyorsun demeyin arkadaşlar bizim gücümüz bu diğer kulüplere ne versen yer biz yiyeceğimiz kendimiz seçeriz.
Ders al Erden beyim bol bol çalış hatalarına bak bundan sonra .Ağır batırdın ama çok daha iyisi olur ders alırsan güveniyoruz.

Ben de an itibariyle fikrimi değiştirdim

Muhakkak gitmeli

Milyonlarca Cimbomlu köpek gibi yalvarmalı dört ayak üstünde yerlerde sürünmeli ayaklarına kapanmalı y... yiyim biz ettik sen etme reis ayağı çekmeli ancak ve ancak o zaman dönmeli

Yazık ya bu adama ben bu adamı seviyorum daha fazla bu belayla uğraşmasın. İşinden gücünden oluyor, ailesiyle geçireceği zamandan oluyor, medyayla uğraşıyor içeriyle uğraşıyor dışarıyla uğraşıyor. Ne gerek var biz de seviyoruz Cimbom'u ama Cimbom sürünürken de seviyorduk o da öyledir eminim

Onun yerine eleştirmeğe layık GS kültürüyle harmanlanmış bir yönetici illa ki bulunur

Arkadaşlar önümüzdeki trans sezonu para toplayıp ortasaha için 10m avro verelim.

Yonetim: avrupa'da başarıli olam

Aslinda yonetim: bek almayam, orta saha almayam, forvet almayam , 10 numara almayam.

Başkan bütçemiz doğrultusunda alabileceği en iyi oyuncuları aldı isim bazında. Maalesef o da gördü ki bu işin isimle bitmediğini. Gereken takviyeleri yapacaktır yeni sezonda.

Ayrıca adam konuşurken bile ne kadar centilmen, kaliteli adam olduğunu görüyorsun anlıyorsun. Emin olun o da duydukları, gördükleri karşısında biz nasıl insanlarla uğraşıyoruz demiştir. Bu yüzden bu adama bok atmaya gerek yok. Değerini bilmek lazım.

Aptürrahim ile yazın CL parası + Boey parası + Zaniolo parası + kırdırılacak Florya parası harcama qeyfff :cigara::cigara::cigara:

Muslera €3m maaş 3 yıl sözleşme
Sağ beke Jonathan Clauss €8m bonservis €3m maaş 3 yıl sözleşme
Nelsson €12m satış yerine Kasımpaşa'dan Yasin €8m bonservis
Orta sahaya kiralık Pogba, Başakşehir'den Berkay Özcan €5m
Sağ kanada ADS'den Yusuf Sarı €9m
Santrfora Buksa ya da Manaj hangisini €8m'ye bırakırlarsa

Hatayda bize 2 attı. Demek ki Manchester ı paramparça ederler
Gustavo kimin kime kaç gol attığı umrumda değil.sen çok yanlış anladın.bir renktas yorum yapıyor bir maçtan örnek veriyor,diğer arkadaş ta her şeye maydonoz bir arkadaş etkileşim kasmak için yanlış başka bir mactan bahsediyor.

birkac gun once bizden cok alt seviyede bir takim 3 atti o Bayern'e

pardon bu cümleden 6 ay önceki maçı kastettiğini anlayamadığımız için özür dileriz

Türkçeni biraz geliştirebilirsen belki anlatabilirsin kendini

pardon bu cümleden 6 ay önceki maçı kastettiğini anlayamadığımız için özür dileriz

Türkçeni biraz geliştirebilirsen belki anlatabilirsin kendini
Ne 6 ayı 5-6 gün önce bochumdan 3 yedi Bayern . Saçmalıyorsun sonrada Türkçe'ni geliştir falan çocukça yorumlarda bulunuyorsun.2-3 etkileşim Alicam diye her yorum yazana laf sokma çabasına girmen yakışmıyor.

Geri
Üst Alt