Okan Kantar
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 2.446
- 1.042
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaray hiçbir zaman şahıslara muhtaç olmamıştırAbi sakın bırakma
Erden beyin kalmasıni istemem şahıslara muhtaçız demek değildir.galatasaray hiçbir zaman şahıslara muhtaç olmamıştır
olmayacaktır
sana alıntı yapmadımErden beyin kalmasıni istemem şahıslara muhtaçız demek değildir.
Ben sana yaptımsana alıntı yapmadım
Güzel avatar çıkar yapalım
geberBen sana yaptım
Bu Ayıbı sana yakıstıramadım
patenti bendeGüzel avatar çıkar yapalım
vedalar eder insan
Konya ya giderken el sallamıyor muydu?
bırakın 2 dk üzüleyim be ya - Albayrak ya da türevi tarzda birileri sportife gelirse çok negatif ve aksi birine dönüşeceğim zaten.Konya ya giderken el sallamıyor muydu?![]()
Gelmez gelmez. Yarın şu maçı kazanalım da sonrası kolay bence. Odak Erden Dursun falan olmamalı. Odak yarın gelecek şampiyonluk olmalı. Ondan sonrasına daha sonra bakarız. Zaten seçim ile birlikte şampiyonluk da gelirse Erden Timur kalır diyorum hala.bırakın 2 dk üzüleyim be ya - Albayrak ya da türevi tarzda birileri sportife gelirse çok negatif ve aksi birine dönüşeceğim zaten.
odak zaten orası yav- ama gördüğüm en gerilimsiz oyuncu-yönetim bağı olan dönem olabilir.Gelmez gelmez. Yarın şu maçı kazanalım da sonrası kolay bence. Odak Erden Dursun falan olmamalı. Odak yarın gelecek şampiyonluk olmalı. Ondan sonrasına daha sonra bakarız. Zaten seçim ile birlikte şampiyonluk da gelirse Erden Timur kalır diyorum hala.