Erden Timur

şampiyonluk öncesi gitti kaldı muhabbetiyle gereksiz bulandı ortalık. dünkü açıklamalarda kulüp içindeki siyasetten yıldığını dile getirmiş. yapacak bir şey yok galatasaray'da uefa kupası getiren başkan da eleştirildi. eleştiriler yerli yersiz orasını bilemem ama camia bu işte. kendisi gönül insanı, gönülsüz bilmem neyden sakat çocuk doğacağını kendi daha iyi biliyordur. değil galatasaray, devletler ve imparatorluklar için bile şahıslar önemlidir ama galatasaray mektep dolayısıyla ekole sahip bu ekolün de özelliklerinden biri eleştiri olması şahıslar eleştirilir.

görevine devam edecektir
duyum değil
bilgi

O divan toplantısını izledim. Cenazede iken manyağım teki elmacı falan diyordu. Özbek divan saygısıyla gerekli cevabı da verdi. Ama başkan bir iki nifk için bu kadar hassaslaşmaya gerek yok. Bir iki gerizekalı nın lafı için milyonlarca taraftar göz ardı edilemez. İnsanlar seviyor işte seni... Bu sevgi kolay kolay kimseye nasip olmaz. Gözden ırak gönülden de ırak oluyor. Gönüllerden uzak eylemeyeceksin ki kendini daha biz taraftar olarak seni başkan yapacağız...

Kesin olarak aldığım bilgi Erden Timur seneye floryada olmayacak...

kesin olarak aldığım bilgi diyor arkadaş..direkt Erden Timur dan aldı bilgiyi herhalde..açık açık belirtse kaynağı ...olabilir bırakabilir de Erden başkan..büyük kayıp olur floryada ki sinerjiye olumsuz etki edeceği aşikar..yine de bırakmayacağı umudu devam ediyor..inşallah devam eder...

kesin olarak aldığım bilgi diyor arkadaş..direkt Erden Timur dan aldı bilgiyi herhalde..açık açık belirtse kaynağı ...olabilir bırakabilir de Erden başkan..büyük kayıp olur floryada ki sinerjiye olumsuz etki edeceği aşikar..yine de bırakmayacağı umudu devam ediyor..inşallah devam eder...
Ben kaynagini acik olarak soyledim ya rts.

Kendisi de onay verdi

Geri
Üst Alt