Erden Timur

Ben öyle taraftara ... Yok aga ben onu söylemek istemedim zaten. Durumu işaret etmeye çalıştım.

Başkanlık konusunda ise, ilk taraftardan çıkmadı bu düşünce... Dursun Özbek in bir konuşmasında benden sonraki başkan iması ile ciddi anlamda kafamızda olgunlaştı bu fikir. Hatta bence Dursun Özbek bu seçimde aday olmayacak Erden Timur aday olacak fikri hakimdi. Ancak Erden Timur un liseli olmaması, genel kurulda başkan olabilecek potansiyele ulaşamadığını düşündüğü için kendisi tekrar başkan adayı oldu diye düşünüyorum.

Hoş şöyle düşününce bir 2. Adam olarak kalması bence daha fazla fayda sağlar bize diye düşünüyorum.
senin aksine demedim zaten yav.

ama bak görürsün ... istifa gelsin , bir tane tarftarı memnun eteyen transfer tarzı iş olsun , Erden'e hain diyecek 5 para etmeyen taraftar kiltesi.

mehmet özbek dönüyor
Yok eğer Erden Timur olmayacağı yönünden son kararını verdiyse. İbrahim Hatipoğlu veya Ali Yüce o göreve getirilebilir diyen var. Mehmet Özbek- Nazifoğlu falan olmayacak diyorlar ki zaten onlarla başarısız olduğunda Dursun onları çıkarıp son kadroyu Cenk Ergün ile falan kurmuştu ve maliyete bakmazsak iyi kurulan bir kadroydu aslında 2 sene şampiyon oldu. Ndiaye, Garry, Gomis, Fernando gibi oyuncular satıldı. Belhanda da Terim izin vermiş olsaydı satılıyordu. Ama yine de Cenk Ergün ideal isim değil aldıkları oyuncuların maliyeti nedeniyle. Erden Timur kalsa bile ben gerçek anlamda bir Sportif Direktör gerektiğini düşünüyorum ama onu da çok iyi seçmeliyiz kim olsun dendiğin de şu olsun diyemediğim bir mevki.

senin aksine demedim zaten yav.

ama bak görürsün ... istifa gelsin , bir tane tarftarı memnun eteyen transfer tarzı iş olsun , Erden'e hain diyecek 5 para etmeyen taraftar kiltesi.
Ben istifa etmeyeceğini, etse bile ikna edileceğini düşünüyorum.

Ben istifa etmeyeceğini, etse bile ikna edileceğini düşünüyorum.
inşallah.

bu arada zaten adam rasnferde muazzam değil . defoları var . Çok fazla "asset ve değer" üzerinden ticari bakıyor olaya (Boey pazarlarken işe yaradı tabi bu yönü) . o yüzden hatalar oldu ama ona rağmen yarattığı florya ortamı şu şampiyonluğun temelidir.

o faktör yüzünden önemli zaten erden timur.

adamı yediler kim ne derse desin.

ama kendisi de bu yola baş koymuş gibi bir görünüm vermedi.

nazlı bir görüntü çizdi.

Galatasaray için yaptıklarından bağımsız bu adamın NEF'i Türkiyenin en hızlı 1milyar tl ciroya ulaşan şirketi yapmışlığı var. Böyle başarılı ve zengin birinin Galatasaray için elini taşının altına sokması futbolcu transferlerinden tut sponsorlara koşturması pek rastlanır bir şey değildi. Bildiğin hammal gibi çalıştı adam 2 senede. Ben zenginim,400-500m dolarlık servetim var ayak işlerine bakmam demedi deprem yardımlarını bile gitti kendi koordine etti yorulmuş olması yıpranması gayet normal insallah ilerde başkan olarak görürüz kendisini. Hikayeyi yarım bırakması bir kırgınlık yaratsa da yaptığı herşey için teşekkür etmekten başka şey gelmez elimizden.

Son düzenleme:

Burayada koymuş olayım - diğer konu kaynayıp giderse

4:25 ten itibaren anti-erden timur lobisi . Nedeni bu Erden Timur'un "Gs içi siyaseti kaldıramıyorum" dediği dün gece.

Bu adamı kimsenin kaile aldığını düşünmüyorum. Transferde yeterli bütçe yetkileri verilmediği için böyle bir karar aldığı iddiası dolaşıyor etrafta.

Bu adamı kimsenin kaile aldığını düşünmüyorum. Transferde yeterli bütçe yetkileri verilmediği için böyle bir karar aldığı iddiası dolaşıyor etrafta.
o kadar basit olamaz abi ya .

şu cemiyetteki eski beyaz tvde canli yayın roportajlarını yapan herif Ekol TV mi ne orda yakaladığında sölüyor ya "Dış etkenleri kaldırırım, ama GS içi siyaseti ben yapamıyorum - o olmuyor" benzeri cümlesi var.

üstteki Taner Aşkın - biz fosil diyelim akile alınmaz desek bile adamın uslubü - yaptığı itham iğrenç ya. o gün bu denli yere gider diye düşünmüyordum.

Divan başkanı Aykutalp Derkan bunun devamında "Devam etmeyin bence" diyordu - hatta onunda "Ben Erden Timur'dan divan adına özür dilerim bu konuşma için" diyerek tek güzelliği yapan adamdı o gün . Başkanda şu lafları söyleyene daha ağır çıkışamadı malesef o gün.

Köpekler istedi diye atlar ölmez ata sözünü hatirlatsalardi keske Erden Timura ve o da böyle kisileri hic bir yerine takmasaydi.

galatasaray hiçbir zaman şahıslara muhtaç olmamıştır

olmayacaktır

i-wanna-go-the-moon-kick.gif

Bay Timur sen sportif aş de olsan ne olmasan ne football manager mı oynuyoruz adam gibi yönetime gireceksen gir. Senin sportif aklının neticesiyle yapılan transferler ortada son senede. Daha hala aş maşe. Yönetime gir ticari ve idari zekanı göster.
Belki böylesi daha hayırlı olur.

Aklıma gelmeyen 4. olasılık da bu olsun.

En büyük etken ALİ KOÇ denen adamın tehditleridir. Ticaretini bitirme, her şeyine engel olma gücüne sahip kafayı takarsa.
Adam ne yapsın karısı var çocuğu var, daha fazla direnemez.

Bir anda yokuşa çevirme düzü
Dargınlık bir aşkın tadı ve tuzu
Hatırla Tanrıya verdiğin sözü
Ayrılmak yok diye yeminimiz var...

Ahmet Selçuk İlkan

Alaylı ve başarılıysan yaşatmıyorlar
Dediği gibi dışarıdan çok içeridekiler çekirdek gibi çitliyor adamı
Üstüne birde sınırsız parası olan para babası rakipler bu mumyalara bile sponsor olmuştur bu konuyla alakalı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt