Erden Timur

Bugünlerde 'gidemezsin!! gidersen dönemezsin!! bu taraftar seni siler!! korkaklık etme, sana yazıklar olsun, bir düşmanın varsa bin dostun var' minvalinde konuşanlar problemin gerçek sebebi

Bu tayfanın büyük çoğunluğu transfer dönemlerinde kendine sallayan, şovmenlikle suçlayan tayfaydı

O gün de söyledik, adam karşılığında hiçbir şey beklemeden tüm zamanını ve parasını kulübe gömüyor, gurur duyacağımız bir karakter, kafası da çalışıyor, tarihte bunun örneği yok, akıllı olun şu adamın işini kolaylaştıracak ne varsa yapın dedik ama kimseye dinletemedik

İçerideki hainler gücü kimden alıyor sanıyorsunuz?

Neyse iki üç seneye salya sümük bu başlıkta geri dön çok pişmanım yaparsınız artık

Adamın GS sevgisi mantıklı düşünme kapasitesine üstün gelirse lütfedip döner belki. Her şey için teşekkürler ağabey

Galatasaray hiçbir emektarı için dikensiz gül bahçesi olmamıştır. Fatih Terim'e neler dendi bu camiada. Erden Timur'un tepkisini anlıyorum ancak pire için yorgan yakmaya benziyor bu iş. Dediğim gibi başka bir sebebi varsa çıksın açıklasın. Yoksa içerdeki dinozorlar hakkında atıp tutuyor diye bırakacaksa en başta kendi emeklerine yazık etmiş olur.

Olayı sadece Taner Aşkın ile sınırlamak sığ bir bakış açısı olur. Belli ki camiaya yön verenler arasında onun gibi düşünen, Erden Bey' in altını oymaya çalışan epeyce kişi mevcut. Benzer durumlarda böyle tecrübelere sahibiz maalesef.

Tek başına bir bunağın hezeyanları olsa, Erden Bey' in buna ehemmiyet vermeyecek zekadan yoksun olduğunu mu zannediyorsunuz cidden? Lütfen ama...

Dışardan malum şahsın organize ettiği pervasızca saldırılara göğüs geren adamın, içerden destek bir tarafa, sırtından bıçaklanmaya çalışılması karşısında hiçbir şey yokmuşçasına devam etmesini beklemek ne kadar gerçekçiliktir?..

Zekasından şüphem yok ancak fazlasıyla duygusal olduğunu düşünüyorum.
Ya Taner Aşkın gibi davrananların sayısı düşündüğünden de fazla ve diğerleri de onların haksız seslerini kesmek için kılını kıpırdatmıyorsa?

Bizler olayları uzaktan izliyoruz; ''En çok GS siyaseti yoruyor'' lafını birkaç bunağın hezeyanları için söyleyecek biri olmadığını biliyor olmamız lazım diye düşünüyorum...

Ya Taner Aşkın gibi davrananların sayısı düşündüğünden de fazla ve diğerleri de onların haksız seslerini kesmek için kılını kıpırdatmıyorsa?

Bizler olayları uzaktan izliyoruz; ''En çok GS siyaseti yoruyor'' lafını birkaç bunağın hezeyanları için söyleyecek biri olmadığını biliyor olmamız lazım diye düşünüyorum...
Tamam da bu hep böyleydi? Boş boş konuşanlar harici bir şey varsa çıksın açıklasın diyorum ben de. Kol kırılır yen içinde kalır anlayışından bıktım. İlk günden beri kendisini destekleyen ve devam etmesini isteyen biriyim. Benim gibi milyonlara bunu izah etmeli.

Tamam da bu hep böyleydi? Boş boş konuşanlar harici bir şey varsa çıksın açıklasın diyorum ben de. Kol kırılır yen içinde kalır anlayışından bıktım. İlk günden beri kendisini destekleyen ve devam etmesini isteyen biriyim. Benim gibi milyonlara bunu izah etmeli.
Ayrılırsa usulünce edecektir. Görev başındayken bunu yapması beklenemez...

Olayı sadece Taner Aşkın ile sınırlamak sığ bir bakış açısı olur. Belli ki camiaya yön verenler arasında onun gibi düşünen, Erden Bey' in altını oymaya çalışan epeyce kişi mevcut. Benzer durumlarda böyle tecrübelere sahibiz maalesef.

Tek başına bir bunağın hezeyanları olsa, Erden Bey' in buna ehemmiyet vermeyecek zekadan yoksun olduğunu mu zannediyorsunuz cidden? Lütfen ama...

Dışardan malum şahsın organize ettiği pervasızca saldırılara göğüs geren adamın, içerden destek bir tarafa, sırtından bıçaklanmaya çalışılması karşısında hiçbir şey yokmuşçasına devam etmesini beklemek ne kadar gerçekçiliktir?..
zaten 1 adamla olmadığı belli - Erden Timur kendisi diyor "küçük bri grup" diye

da yani bana hala çok saçma geliyor - yani çok basit geliyor bırakmak.

baktığın zaman geçmişteki söylemlere bu adam Cman hikayesi analtan - sezonu oynamam ama transfer szonlarını severdimler bilmemne... şimdi bakıyorsun belki şubattan beri görüşmeler konuşmalar vardı - şimdi hepsi çöp mü olacak ? neyin görüşmesi planlaması nasıl olacak...

icardi torreira gibi adamlar ne tepki verecek misal...

Dostlarim ,

Bu gibi onemli ve yogun calisma gereken gorevlerde,

Belli bir zamandan sonra cok yoruluyorsunuz, yipraniyorsunuz

Bunda uzun calisma saatleri , buyuk sorumluluk vesaire etken

Kaldi ki malum yapiyla topyekun mucadeleyi de ekleyince

Normaldir.

Bence su olabilir ;

Erden Bey' in yukunu azaltacak yetkin kisiler bulabilirsek (2 ya da 3 kisi ), cok daha gucleniriz.

Erden Bey in yuku azaldigi gibi , organizasyona daha cok zaman ayirabilir.

Galatasaray hiçbir emektarı için dikensiz gül bahçesi olmamıştır. Fatih Terim'e neler dendi bu camiada. Erden Timur'un tepkisini anlıyorum ancak pire için yorgan yakmaya benziyor bu iş. Dediğim gibi başka bir sebebi varsa çıksın açıklasın. Yoksa içerdeki dinozorlar hakkında atıp tutuyor diye bırakacaksa en başta kendi emeklerine yazık etmiş olur.
dinozorları ciddiye alacak kadar duygusalsa zaten futbolda yöneticilik yapması çok zor demektir. bu dinozorlar fatih hocanın en iyi zamanlarında bile neler diyorlardı. bana başka bir şey var gibi geliyor, ticari meseleler olabilir

güzel bir yayın.

fosiller haricindeki tartının öbür tarfında kim var biraz bahsediliyor.

Her şeye tamamım. Şikayet ettiği şeylerde yerden göğe kadar haklı da.
Giderse de kalırsa da gık demeyeceğim, kendi işleri-yorgunluğu-ailesi tabii ki daha mühimdir, 2 sene için teşekkürü borç bilirim.

Lakin, gidecekse de, kalacaksa da, şimdiye açıklanmış olması lazım değil miydi? Biraz uzadı bu epey sürümcemede kaldı, herkes Erden Timur'un ne yapacağını bekliyor taraftar olarak.

kendi işleri-yorgunluğu-ailesi tabii ki daha mühimdir

Sportif A.Ş 'nin kurulu haziran içinde yapıalcak - o sürece kadar netlik kazanması elzem.

üstteki alıntıladığım cümle olaki bırakırsa basın açıklamasında duyacağımız cümle .

ama hepimiz biliyoruzki olay ondan ibaret değil - misal üstteki videoda Kerem kongre üyesi - içeride neyin ne olduğu konusunda kulağı olan biri.

Cenk Ergün'ün yetkilerini kısıtladığı için Erden Timur gibi bir konuya giriyor.
Fosillerin konuları üzerine bunun gibi şeylerde gelmiştir.

ben bu işe kişisel bakmıyorum - ne başkana ne TD ye ne futbolcuya ne Erden Tİmur'a ne başkasına.

Galatasaray abi...Galatasaraylıyım ve kulübe hizmet ediyorum diyorsan - bunun güzel yanları gibi çirkin kısımlarının olduğunuda kabul etmiş ve hazırlıklı olmak lazım. O yüzden yönetim aynı yönetim, TD aynı TD..fubtolcuların kemik kısmı kalıyor.

Bunu bozmak bu takımı , bu camiaya sevdalı olmakla ters tamamen kişisel bakış açıma göre. Hiç sorun yok bam bam bam devam modunda olsaydın şu an yeni sezon yapılanması işlerine girişilmiş - bunu derken yol planı vs netleşmiş anlamında diyoum. biraz kafa dinledikten tatilden sonra hız kaybetmeden hamlelerine girişirdin.

Bırakması ciddi kayıp olacaktır.(Hata demiştim öncesinde editledim - hata demek kişiselleştirmek olacak)

Gittiği gün şampiyonluğu, lig ikinciliğini, lig üçüncülüğünü, lig dördüncü ve beşinciliğini kaptırdık demektir.

Çöküş başlar, birkaç sezon belimizi doğrultamayız. Beşinci yıldız yıllarca hayal olur. Kısa süre içerisinde takımdaki en önemli yıldızlar başka kulüplere dağılır, yine Kasımpaşa, Rizespor ayarında topçulara mahkum kalırız.

Mesele Erden Timur'un eşsiz yöneticiliği değil. Mesele, Erden Timur giderse, eline düşeceğimiz kişilerin bilinen kabiliyetsizliği.

Bir insan çok sevdiği yerden niye ayrılır cevap basit kalbi ve arzusu kırılmıştır boşa analiz yapmaya gerek yok zaman, iş, aileye zaman ayıramıyor olsa çözümü bulunabilir ama kalp kırmak basittir ve kırılan kalpler kolay kolay onarılmaz...

Biri gitti diyor diğeri transfer toplantısı yaptı diyor ne olduğu belli değil.

Geri
Üst Alt