Erden Timur

2 sene önceki yayın - bundan önceki gece Erden Timur Drusun Özbek listesinden çıkmıştı , 2 arkadaşının M.Ö ile ilgili görüşüne Drusun Özbek'in sert çıkışından dolayı - ertesi sabahta alttaki yayın oluyor ve Dursun Özbek ile Erden Timur barışmış gibi tablo çıkıyor falan filan.

Fakat sonrasında Erden Timur Sportif AŞ dışında o yönetim aday kadronun HER SUNUMUNU yapan kişi oluyor. haliyle sportifin dışınada çıkarılmış oluyor bakınca.

bence 2 günlük mevzularda değil bunlar 2 yılın birikinminden gelen işler.

2 sene önceki yayın - bundan önceki gece Erden Timur Drusun Özbek listesinden çıkmıştı , 2 arkadaşının M.Ö ile ilgili görüşüne Drusun Özbek'in sert çıkışından dolayı - ertesi sabahta alttaki yayın oluyor ve Dursun Özbek ile Erden Timur barışmış gibi tablo çıkıyor falan filan.

Fakat sonrasında Erden Timur Sportif AŞ dışında o yönetim aday kadronun HER SUNUMUNU yapan kişi oluyor. haliyle sportifin dışınada çıkarılmış oluyor bakınca.

bence 2 günlük mevzularda değil bunlar 2 yılın birikinminden gelen işler.

adam 2 yılda çökmüş be

Hala resmî bir açıklama gelmediyse henüz kesin olmayan bir şeyler olabilir.

dursun a fena bileniyorum
yanlış yapıyorsun ama yav. Bireysel değil yönetim sonuçta bir çok şeyin sonucu -başkan kafasınagöre yapmıyor ki herhangi bir şeyi. fenerde öylede bizde değil bana göre. Yönetim kurulna bilen bileneceksen:D

Erden Timur aynen devam ettiğinde full gaz tokatlamaya devam edeceğiz.

yanlış yapıyorsun ama yav. Bireysel değil yönetim sonuçta bir çok şeyin sonucu -başkan kafasınagöre yapmıyor ki herhangi bir şeyi. fenerde öylede bizde değil bana göre. Yönetim kurulna bilen bileneceksen:D

Erden Timur aynen devam ettiğinde full gaz tokatlamaya devam edeceğiz.
sözünde durmadı bi kere

Kalması lazım adamın yetkisini daraltıp iş yükünü azaltsınlar kalsın klübün içinde. Her işi ona yükledikleri için yıprandı haliyle.

Görevine devam etmeyeceği net belli artık. Yine güzel giden düzeni bozduk

96-2000 başarısı sadece sahadaki kadronun istikrarı değil, arka planın da istikrarlı olması ile geldi. Gidersen başa döneriz.

Bugün gelişme olacaktı.Sanirim şuana kadar birşey çıkmadı.

İstifa etmedikçe kalma ihtimali artiyo bence, zaman dostumuz :)

gs'yi hiçbir gsli bırakamaz!! netice ne olursa olsun!!

1717176616894.webp

Geri
Üst Alt