Erden Timur

DERİN GALATASARAY! | Erden Timur Dönecek Mi? | Kerem Övet ve Sinan Yılmaz |​

bu yayın GS yapısını algılayamayanlar için iyi bir video - Kerem yüzeyselde olsa güzel tarif ediyor bizim kurul yapısını.

bazı kişiler neden istediği gibi para akıtamıyor kısmı falan filan.

Erden abi , bu ortamda kalman lazım. Galatasaray'ın ihtiyacı olmasa - kritikte duran çok şey olmasa sağlık olsun der geçerim ama bu sezon özellikle lazımsın.

En çok dillendirilen iddia Dursun Özbek’in kendisinin olmadığı ortamlarda arkasından sallaması.

Bunun dışında cemiyet içerisinde de kendisinin arkasından sallayanlara Dursun’un bulunduğu ortamlarda dahi ses çıkarmaması.

Geçen sene 6 milyar gelir elde ettik, bunun en az yarısı için bireysel olarak uğraştı, sponsor, stat, oyuncu satışı, mağazacılık vs

Muhtemelen mevzu Florya’dan patladı çünkü Erden’in planladığı yapının dışına çıktı iş, başkan olacağı dönem tüm ekran yüzü Erden’di, gücü alınca kendi kafasına göre satmaya karar verdi.

Bu şartlarda devam etmesine ihtimal vermiyorum, handover süreci sonrası ayrılacaktır. Kendisinden sonra da kırılmalar olacaktır.

başkan olacağı dönem tüm ekran yüzü Erden’di
Şunu çok önemsiyorum ben işte

demek adam hata yapmış abi - Spotifin bir gıdım dışına çıkmaması gerekiyormuş.

Yönetim bir nevi kullanıp kenara salladı gibi görünüyor çünkü "iç siyaset" kısmı yönetimle bağlantısız bir şey olamaz.yeterli korunmamıştır - gereksiz konuşana yönetimden cevap gelmemiştir vs. vs.

felaket uyuzum 10 numara ortamın-düzenin bozulma riskine.

Son düzenleme:
"Ne kalıyor ne kalmıyor" şu açıklamalar bile kalmayacağını gösteriyor sırf taraftar tepkisini azaltmaya yönelik hareketler...

Kalmayacağını konusu resmi şekilde açıklandığı gün eminim ki tepkiler büyüyecek muhtemelen transfer yapılması bekleniyor araya kaynatmaya çalışacaklar.

"Ne kalıyor ne kalmıyor" şu açıklamalar bile kalmayacağını gösteriyor sırf taraftar tepkisini azaltmaya yönelik hareketler...

Kalmayacağını konusu resmi şekilde açıklandığı gün eminim ki tepkiler büyüyecek muhtemelen transfer yapılması bekleniyor araya kaynatmaya çalışacaklar.
adamda kibarlığından ne seçimi etkiledi ne takım havsı bozdu şampiyonluk öncesi...

yazık yani.

Dursun Özbek’in ilk yilinda sürekli Erden Timur’dan övgüyle bahsetmesi, ikinci yılında ise neredeyse ağzına bile almamasi, en son Kemerburgaz’da rol çalma çingeneliği gösteriyor ki dalkavukları ve Timur hasetçileri uyarmışlar: Basgan, senin önüne geçiyor.

80e merdiven dayamışsın, muhtemelen son başkanlığın, neyin yarışındasın derler adama ama işte güç zehirlenmesi böyle bişey. Hani senden sonra Timur başkan olsundu?

Bütün işleri ona yaptır, sonra üstüne yat, yok öyle dünya. İlk başarısızlıkta elinde patlar. İngiliz kumpaslarına rahmet okutacak derecede iğrenç bir iç siyasetimiz var ne yazıkki.

Cidden 1-2 bunak yüzünden bizi böyle yari yolda birakiyorsan bu taraftar bunu ömür boyu unutmaz…

Şimdiden çok özledim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu sebeple bırakılır mı, milyonlarca taraftar senin yanında diye hayıflanıp sitem ediyordum
Ama iş öyle değil tabi, ha bizim hayıflanmamız da yalnız ve yalnız GS sevgimizden kaynaklanıyor
Bugüne kadarki tüm emeklerin, uykusuz geçen günlerin, plan ve projelerin için teşekkürler
Taraftarın sevgilisi, futbolcuların dostu-ağabeyi, GS tarihinin en önemli yöneticilerinden biri olarak veda ediyorsun..
İnşallah Galatasaray SK Başkanı olarak bir gün geri döneceksin.
Ne kadar değerli bir insan olduğun, zaman içinde çok daha iyi anlaşılacak zaten.
Yolun açık olsun başkan...

bir sonraki secimde baskanlik adayi icin taraftar cagirdiginda islerim var ailem istemiyor deyip geri cevirecektir cok gorduk

Geri
Üst Alt