Erden Timur

Şimdi tatile çıkmıştır gs iki sene umrunda olmaz sonra Aysal gibi reklam yapmaya demeç veren biri mi olacak yoksa başkanlık adaylığını koyacak mı göreceğiz

Gs taraftarı tarafından putlastirilmaya en müsait karakter şuan kendisi
Katılmıyorum Sevgili Eray ,sezon başladığında düşmanca saldırılar yoğunlaştığı da kıymetini daha çok anlayacağımız yoneticimizdir.Hukuk kimliği ve araştırma iliği sayesinde birçok konu ortaya çıkarılmıştır ve hala sonuca ulastirilmamistir.Yani demem o ki kalkan görevi görmüştür.Bu açıdan bakılması gerekmektedir.Ki bu sene çok daha acımasız gececeginden çok daha fazla ihtiyacımız olacak olan yoneticimizdir.Boyle görmemiz gerekli diye düşünüyorum.

Başımızdaki yalancıları,hırsızları gönderelim elbet tekrar kavusacaz basganim, yakın zamanda isminle inleyecek tribunler

Katılmıyorum Sevgili Eray ,sezon başladığında düşmanca saldırılar yoğunlaştığı da kıymetini daha çok anlayacağımız yoneticimizdir.Hukuk kimliği ve araştırma iliği sayesinde birçok konu ortaya çıkarılmıştır ve hala sonuca ulastirilmamistir.Yani demem o ki kalkan görevi görmüştür.Bu açıdan bakılması gerekmektedir.Ki bu sene çok daha acımasız gececeginden çok daha fazla ihtiyacımız olacak olan yoneticimizdir.Boyle görmemiz gerekli diye düşünüyorum.
32 yıllık Galatasarayliyim. Fatih Terim'in sahip olduğu putlastirilma rolü net olarak şuan Erden Beydedir. Terim'in son zamanları+ yaptığı hareketler ve açıklamalar oluşturulan put yapısını oldukça sarsmıştır ve yeni bir arayışa geçilmiştir. Şuanda da bu kişi malesef kendisidir. Kişiler hizmet eder yapı olduğu müddetçe. Bu mottoya sahip biriyim. Kendisi haksızlıklara uğramıştır evet, çok büyük Galatasaray sevgisine de sahiptir doğru ve güzel hizmetleri de olmuştur bizleri sevindiren ama ölen ölmüş giden gitmiştir. Geçmişe sürekli bağımlı olan ne insandan, ne takımdan kimseye fayda gelmez. İlerleyen zamanda aday olur vs değerlendirme yapılır kazanırsa sonuna kadar desteklenir ama olay şimdilik bundan ibaret. Küçücük bir transfer haberinde bile E.T olsaydı 3m a bu adamı alırdı, E.T olsa tesisler biterdi, E.T olsa bu adamları ikna ederdi vs gibi şeyler bize yarar değil zarar veriyor. Bu yüzden de kendisi putlastirilmaya çalışılıyor bazı taraftarlar sayesinde. Her yönetim veya teknik ekip eleştirilere muhtaçtır ama belirli aşamaları geçene kadar desteklenmek de zorundadır. Başlamamış bir sezon öncesi takımı bu şekilde sabote etmek bana göre doğru değildir.

Son olarak bakalım kaç gerçek Galatasaraylı 11 Temmuz Tete davasında ceza çıkarsa kendisini eleştirebilecektir göreceğiz. O zaman daha net sende anlarsın nasıl bir putlastirilmaya çalışılıyor

32 yıllık Galatasarayliyim. Fatih Terim'in sahip olduğu putlastirilma rolü net olarak şuan Erden Beydedir. Terim'in son zamanları+ yaptığı hareketler ve açıklamalar oluşturulan put yapısını oldukça sarsmıştır ve yeni bir arayışa geçilmiştir. Şuanda da bu kişi malesef kendisidir. Kişiler hizmet eder yapı olduğu müddetçe. Bu mottoya sahip biriyim. Kendisi haksızlıklara uğramıştır evet, çok büyük Galatasaray sevgisine de sahiptir doğru ve güzel hizmetleri de olmuştur bizleri sevindiren ama ölen ölmüş giden gitmiştir. Geçmişe sürekli bağımlı olan ne insandan, ne takımdan kimseye fayda gelmez. İlerleyen zamanda aday olur vs değerlendirme yapılır kazanırsa sonuna kadar desteklenir ama olay şimdilik bundan ibaret. Küçücük bir transfer haberinde bile E.T olsaydı 3m a bu adamı alırdı, E.T olsa tesisler biterdi, E.T olsa bu adamları ikna ederdi vs gibi şeyler bize yarar değil zarar veriyor. Bu yüzden de kendisi putlastirilmaya çalışılıyor bazı taraftarlar sayesinde. Her yönetim veya teknik ekip eleştirilere muhtaçtır ama belirli aşamaları geçene kadar desteklenmek de zorundadır. Başlamamış bir sezon öncesi takımı bu şekilde sabote etmek bana göre doğru değildir.

Son olarak bakalım kaç gerçek Galatasaraylı 11 Temmuz Tete davasında ceza çıkarsa kendisini eleştirebilecektir göreceğiz. O zaman daha net sende anlarsın nasıl bir putlastirilmaya çalışılıyor
Sevgili Eray haklılık payın çoğunlukta ama biz toplumca ya sevmeyi ya nefret etmeyi bildiğimiz için başka duygumuz yok.Putlastirma dediğim şey çok sevgi baglilik.Ama şunu bilmelisinki iyi gelen olaylar çabuk tüketiliyor mesele bu aslında .Erden timurunda hataları yokmu .Transfer konusunda neredeyse 0 çektik mesela.Fatih Terim'in hatalari yokmuydu mesela 2..terim dönemi tam bir fiyaskoydu mesela hala onun transfer borçları yekün tutmakta.Burada bahsettiğim amaç su : bir yonetici olarak işler iyi giderken neden el çektirme noktasına getirilir.Srnin putlastirma diye tabir ettigin bağlılık .henüz doymadan terketme duygusu.Profesyonel yaşamda olmaması gereken duygusalliklar sozkonusu ama biz buyuz.Hangi konuda farklıyız soylermisin lütfen?

Sevgili Eray haklılık payın çoğunlukta ama biz toplumca ya sevmeyi ya nefret etmeyi bildiğimiz için başka duygumuz yok.Putlastirma dediğim şey çok sevgi baglilik.Ama şunu bilmelisinki iyi gelen olaylar çabuk tüketiliyor mesele bu aslında .Erden timurunda hataları yokmu .Transfer konusunda neredeyse 0 çektik mesela.Fatih Terim'in hatalari yokmuydu mesela 2..terim dönemi tam bir fiyaskoydu mesela hala onun transfer borçları yekün tutmakta.Burada bahsettiğim amaç su : bir yonetici olarak işler iyi giderken neden el çektirme noktasına getirilir.Srnin putlastirma diye tabir ettigin bağlılık .henüz doymadan terketme duygusu.Profesyonel yaşamda olmaması gereken duygusalliklar sozkonusu ama biz buyuz.Hangi konuda farklıyız soylermisin lütfen?
Hocam sen kendsini verdiğin cevaplar ile ayristiriyorsun tebrik ederim seni iyiyi de kötüyü de ayırt edecek bir kişilik olarak bunlara dile getirdiğin için. Ben bunlari dile getiremeyenler için demiştim.

Misal bir aralar Terim eleştirmek güçtü. Eleştirince de bir ton laf yerdin. Ben bu durumu bahsediyordum aslında. Yoksa dediklerine katılıyorum. Bir kişiyi iyileriyle kötüleriyle sevmek. Bir ortamda misal ya bu adam çok iyi adam ne hizmetler etti ama bak şunu da yanlış yapmıştı diyebilmek. Tam tersi bir muhabbette yok abicim ne hatası hatanin kralı yönetimde o yönetim böyle olmasa o adam hata yapmazdı kusursuz bir adamdı vs denirse işte tehlikeli olan o. Benim kastettiğim de son örnekti. Sohbet için teşekkür ederim saygılar sevgiler

Bunları söyledik

Galatasaray'a 100 yılda bir aldığından fazlasını veren bir yönetici gelir sahip çıkın motive tutun koruyun dedik ama kimseye dinletemedik

Bu taraftar bunların beterini hak ediyor. Şimdi yakında Florya ham yapılınca belki de kadro dağılır şöyle ikinci bir 14 yıllık çile devri yaşanır da bir temizlik gerçekleşir, belki de hayırlısı budur

Bazı sözde Cimbomlularla aynı takımı tutmaktan hicap duyuyorum

Florya için yapılacak ihaleye gir ve dursunun planlarını boz be reis

Yap projeyi bırak tüm karı gsye

Başka kimsemiz yok tutunacak tek dalımız sensin

1719780439981.webp

Florya için yapılacak ihaleye gir ve dursunun planlarını boz be reis

Yap projeyi bırak tüm karı gsye

Başka kimsemiz yok tutunacak tek dalımız sensin
adam bunu yaparak neden kendi ömründen 15 yıl falan yesin - hem de yönetim dışından biri olarak.

Son 20 yilin en sempatik ve dogruyu konusan tek yönetici oldu Erden Timur.
Sabah aksam kulubün menfaati icin calismis oldugu ortada.

Son olarak Haldun Üstünel bizde oldugu sürecte taraftarin begenini kazanabilmisti. Ama Erdem Timur ona bakarak biraz daha duygusal ve taraftar ruhuyla yaklasan bir yönetici oldu. Eminim ki takim ruhunu olusturmakta cok büyük bir payi vardi. Okan hoca ile gercekten cok iyi bir ikili olusturmustu.

Dogrulari konustugundan dolayi sürekli tehditlere maruz kaldi ama Galatasarayin menfaatleri adina yinede dogrulari konusmaktan asla vazgecmedi.
Umarim cok yakin bir zamanda kulübe geri dönüp cok daha büyük basarilarin nedeni olursun Erden Baskan.

Özledik be...

Geri
Üst Alt