Erden Timur

Bu ne demek, planları var ve saklıyor mu yani? Bu daha kötü. Başarısız olmamızı bekleyecek demek ki. İsim vermeyince iddiaları havada kalıyor.
uzun vadede başkan adayı olmak istiyorsa - ve kendi tarzında bunu yapmak istiyorsa , sölediği gibi arkaplanı olan bir yönetimden kopması daha iyi. Strateji olarak değil, adamın hyu suyu böyle , kıçı başı ayrı oynayanlardan uzak duruyor işte - anlattığına göre yönetim biraz öyle kendisine karşı.

saklama falan değil zaten az çok belli bunu hedeflediği - arkasında destek olacak adamları bulursa 2026 da aday olur zaten.

Kendine kabalaş. tek hak eden sensin. Kıvırmasan da kimden bahsettiğini söylesen. Kimse anlamamış, sen mi anladın.
Herkes anladı bir sen anlamamışsın da şaşırmadım.

Benle öyle kıvırmalı falan konuşmamanı tavsiye ederim geyiğe de gelemiyorsun zaten.

Kendine kabalaş. tek hak eden sensin. Kıvırmasan da kimden bahsettiğini söylesen. Kimse anlamamış, sen mi anladın.

Herkes anladı bir sen anlamamışsın da şaşırmadım.

Benle öyle kıvırmalı falan konuşmamanı tavsiye ederim geyiğe de gelemiyorsun zaten.
Kartal kardeşim. Kendi söylediklerinle bile şurada çelişiyorsun. Yapılan bir geyiğe tepkin bu şekilde iken Erden Timur un kendisine yapılanlar karşısında sessiz kalıp yine de Galatasaray herşeyden büyüktür deyip görevine devam etmeliydi tezini savunuyorsun. Ya da o isimleri verip herkesin tepki alarak var olanı daha da zor duruma düşürmesini savunuyorsun.

Erden Timur un transfer listesi hazırdı ama sırf transfer listesini o hazırladı diye gidip bok ve kazık adamları dolduracaklar gibi bir his var içimde. İnşAllah yanılırım.

Hemşehrine güven miyor musun? :)
Dursun özbek Süheyl Batumdan daha iyi olduğuna inandığım için o nu destekledim. Ama Erden Timur da Dursun Özbekten iyi. Söz konusu Galatasaray olunca değil hemşehrimi babamın oğlunu tanımam ;)(y) Ayrıca bu Galatasaray siyasetinden gına geldi. Ne zaman 2 adım ileri gitsek birileri mehter marşı çalmaya başlayıp 1 adım geri attırıyor.

Dursun özbek Süheyl Batumdan daha iyi olduğuna inandığım için o nu destekledim. Ama Erden Timur da Dursun Özbekten iyi. Söz konusu Galatasaray olunca değil hemşehrimi babamın oğlunu tanımam ;)(y) Ayrıca bu Galatasaray siyasetinden gına geldi. Ne zaman 2 adım ileri gitsek birileri mehter marşı çalmaya başlayıp 1 adım geri attırıyor.
Eee yiyici aristokrat takımı durdukça bu böyle devam eder. Ne zaman işler iyi giderse yemek için ortaya çıkıyorlar. İşler kötü gittiğinde de kayboluyorlar sorumluluktan kaçıyorlar... Kısır döngü devam...

ismini artık anmak istemediğim avatarında ki şahsa istifa diye mesaj attım diye nöbetden banlandım

Erden Timurun yalnızlığını hissediyorum forumda!

gsyiad fln hepsini yazdık zaten!

Allah hepsinin belasını verecek bundan kaçışları yok!!!!!

En başda o avatarında ki şahsın!!!!

Kartal kardeşim. Kendi söylediklerinle bile şurada çelişiyorsun. Yapılan bir geyiğe tepkin bu şekilde iken Erden Timur un kendisine yapılanlar karşısında sessiz kalıp yine de Galatasaray herşeyden büyüktür deyip görevine devam etmeliydi tezini savunuyorsun. Ya da o isimleri verip herkesin tepki alarak var olanı daha da zor duruma düşürmesini savunuyorsun.
Kendimle çeliştiğim yok yahu. Timur ya konuşup isim verecekti yada susacaktı. İkisinin arasını yaptı. Benim tepki gösterdiğim bu. Geyik bunun neresinde anlamadım. Kero mu geyik yapıyor? Ona hamburger yapmasını öğretmiştim, bir teşekkür bile etmedi. :)

Gsyiad falan gecin bunlari beyler

Senelerdir hayali karakterler yaratiliyor kurtlar vadisi izleyen insanlar senaryo yaziyorlar

Inan kirac’in derings oldugu söylendi yillarca kimi desteklediyse seciliyormus dediler,daha sonra ortaya cikti ki secime biraz kala kim güclüyse onun yaninda yer aliyormus yani hic bir etkisi yokmus

Simdi de gsyiad cikti

Madem güclüler metin öztürk neden 3. Oldu burak elmas’a karsi

Eski düzen kalmadi artik,burak elmas bile secildiyse Erden Timur her türlü secilir aday oldugunda

Geri
Üst Alt