Erden Timur

Ayrılışı üzücü oldu ama bir noktada da doğru olanı yaptığını düşünüyorum. Devam etseydi, iç siyasette iyice cepheler oluşup ilerleyen süreçte de başkanlık adımını attığında önünü tıkayanı çok daha fazla olacaktı. Biraz uzak kaldıktan sonra zamanı geldiğinde güçlü bir ekiple başkan olacaktır. Tarihimizin en iyi başkanı olarak anılacağı günleri görmek de nasip olur umarım.
ağzından bal damlıyor rengim

İdari ibrasızlık kalkmış diyorlar. Böyle bir durumda görev süresi dolana kadar seçime gitme yolu kapanıyor mu acaba? Başkan istemediği sürece erken seçime gidilemiyor olabilir. Tam emin değilim tabi.
İlla ki bir yolu vardır. Ama seçime hazırlık uzun iş. Dursun baskı hissedecek bir tip değil. İstifayı aklının ucundan bile geçirmez. Bu adama 3400 civarı oy veren GK 3 ay sonra seçim olsa bu adamı indirir mi? Bu adam ne yapmış ki bu kadar oy aldı?

İlla ki bir yolu vardır. Ama seçime hazırlık uzun iş. Dursun baskı hissedecek bir tip değil. İstifayı aklının ucundan bile geçirmez. Bu adama 3400 civarı oy veren GK 3 ay sonra seçim olsa bu adamı indirir mi? Bu adam ne yapmış ki bu kadar oy aldı?
İndirir. Her şey saha sonuçlarına bağlı. Ayrıca Erden Timur istifasını seçim öncesi duyurmuş olsa, seçimin sonucu çok başka olurdu. Bu da bir gerçek.

Icardi "two more" derken onayladığında kalacak galiba diye sevinmiştim. Kesinlikle farklı bir vizyona sahipti. Kalıcı ekonomik rahatlık için varlığı çok önemliydi. Projeleri anlattığı her konuşmasını izleyin, plana inanmış, konusuna çok hakimdi her konuşmasında.Belli ki Dursun da onunla hemfikir rolü yapmıştı. Büyük satışa geldi. Florya'yı kesinlikle Erden Timur değerlendirmeliydi. 😔

İdari ve mali ibrasızlık beraber yapılıyor artık. Zaten seçim dönemi de bu yüzden 3'ten 2'ye indirildi. Bir de Erden Timur'un başkan adayı olacağını düşünürsek ekibi vb. hazırlanmak içinde belirli bir süre gerekir kendisine sanki. Mesela bir şey oldu 1 ay sonra olağanüstü seçim kararı alındı Erden Timur o seçime aday olacağını pek sanmıyorum.
başkan adayı olmak için kriterler neler?

Yanliz madem bir daki yönetim'de yok; seçim öncesi bu haberi vermesi gerekirdi. Oy verenlerin bütün bilgilere ve enformasyonlara ulaşmaları gerekirdi, ellerinde olması gerekirdi.

Yanliz madem bir daki yönetim'de yok; seçim öncesi bu haberi vermesi gerekirdi. Oy verenlerin bütün bilgilere ve enformasyonlara ulaşmaları gerekirdi, ellerinde olması gerekirdi.
Adam , bu siyasetin içinde olmayacağım dedi. Daha ne desin

İsmini sürekli anıp reklam yapan, bizim kapımız herkese açık diyip topu devamlı Timur'a atmaya çalışan D.Özbek idi

Herkesin dilinde yok şeffaf değilmiş, yok hesap vermiyormuş. Kendi rezil dönemlerimdeki gibi vizyonsuz ufacık bir Galatasaray istiyorlar ki rahatları bozulmasın.

Aslında önümüze bakmamız lazım artık ama şu adama neler dendi ya. Topal ördek Falcao'da bile adama yüklenmişiz. Yazık günah vallahi

Geri
Üst Alt