- 29 Temmuz 2011
- 17.413
- 8.894
- 1.588
Ulan nasıl bir adam ya hiçbir güç bana Ömer Bayram'a ev verdiremez on milyon tane evim olsa yine vermem sırf gitsin bile diye vermem Erden başkan onu bile yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsyiad sevmiyor zaten erden timur'u ayrılma sebeplerinden biride o adamlar yönetimde söz sahibi olmak istiyorlar dursun'dan sonra önlerinde ki en önemli engel erden timur. Metin ozturk başkanlığında Galatasaray'ı yonetecekler.Bugün GSYİAD tarafından da Erden Timur hakkında olumsuz sözler duydum. Başkan adayı olsa 500 oy zor alır diyorlar. Taraftar bu kadar severken üyelerimizle arası iyi değil mi acaba gerçekten.
Üye profili eskisi kadar muhafazakar değil artık. Özellikle Dursun Özbek'in 2018'de devrildiği seçimden beri. Erden Timur ne zaman aday olur bilmiyorum ama olduğu zaman müthiş bir destek alacaktır şüphesiz.Bugün GSYİAD tarafından da Erden Timur hakkında olumsuz sözler duydum. Başkan adayı olsa 500 oy zor alır diyorlar. Taraftar bu kadar severken üyelerimizle arası iyi değil mi acaba gerçekten.
Futbolu bilirsin basketi bilirsinÜye profili eskisi kadar muhafazakar değil artık. Özellikle Dursun Özbek'in 2018'de devrildiği seçimden beri. Erden Timur ne zaman aday olur bilmiyorum ama olduğu zaman müthiş bir destek alacaktır şüphesiz.
Futbolu bilirsin basketi bilirsin
İpini çeken onlar zaten. Çekememezliği başlatan da o grup.Bugün GSYİAD tarafından da Erden Timur hakkında olumsuz sözler duydum. Başkan adayı olsa 500 oy zor alır diyorlar. Taraftar bu kadar severken üyelerimizle arası iyi değil mi acaba gerçekten.
Noluyor isim verince mesela? Anlatsana bir.Levent Tüzemen güzel söyledi. İsim vermeden birilerini suçlaması boş bir iş. Herkesi töhmet altında bırakıyor. Hayali düşmanlar yaratıyor. İnsanlar bulmaca gibi çözmeye çalışıyor. Ali Koç dan farkı ne? Ayrıca şöyle bitirdi. Galatasaraya küsülmez.
Aynen katılıyorum.
Galatasaray'a küsmediki - yönetimdeki garip yaıdan kendini kopardı.Levent Tüzemen güzel söyledi. İsim vermeden birilerini suçlaması boş bir iş. Herkesi töhmet altında bırakıyor. Hayali düşmanlar yaratıyor. İnsanlar bulmaca gibi çözmeye çalışıyor. Ali Koç dan farkı ne? Ayrıca şöyle bitirdi. Galatasaraya küsülmez.
Aynen katılıyorum.
Herkesin kendi fikri var. Ben Levent Tüzemen in fikirlerini paylaştım. Senin farklı düşüncelerin olabilir ama bu doğru demek değildir. Ben Galatasaray ı insanların üzerinde görürüm, sen nasıl düşünürsen düşün. Kabalığa gerek yok.Noluyor isim verince mesela? Anlatsana bir.
Dünyadan haberin yok yine ahkam kesiyorsun. Eski divan başkanı çıktı isim verdi, noldu mesela sonucunda?
Senin gibiler yüzünden umarım ET dönmez, küsülmezmiş yapma ya iş ortamında her şeyi sen yapıcan arkadan ana avrat küfredecekler, sonra da ya işe küsülmez dersin kesin.
İsim verse de vermese de birilerine küsülüp iş bırakılabilir. Ben de yaptım mesela bunu. Önceki iş yerimden o şekilde ayrıldım. Hala aynı sektördeyim. Eski firmamı da severim patronumu da severim ama şu an dön deseler aynı insanlar hala orada olduğu için dönmem. Bunlar çok insani duygular. Herkes için kendi ismi namusu her isimden daha büyüktür. Yalancılıkla, para yiyicilikle suçlanıyorsa bir ortamda yapmadığı halde, iftira atılıyorsa kusura bakmayın yemişim Galatasaray ı da, başarısını da...Levent Tüzemen güzel söyledi. İsim vermeden birilerini suçlaması boş bir iş. Herkesi töhmet altında bırakıyor. Hayali düşmanlar yaratıyor. İnsanlar bulmaca gibi çözmeye çalışıyor. Ali Koç dan farkı ne? Ayrıca şöyle bitirdi. Galatasaraya küsülmez.
Aynen katılıyorum.
Mesele fikir değil doğru/yanlış. Sana da kabalaşamayacaksam kime kabalaşıcam Kartal.Herkesin kendi fikri var. Ben Levent Tüzemen in fikirlerini paylaştım. Senin farklı düşüncelerin olabilir ama bu doğru demek değildir. Ben Galatasaray ı insanların üzerinde görürüm, sen nasıl düşünürsen düşün. Kabalığa gerek yok.
Galatasaray'a küsmediki - yönetimdeki garip yaıdan kendini kopardı.
ilerisi için hedefi planı varsa daha büyükİ rol için , doğrusunu yaptı.
Bu ne demek, planları var ve saklıyor mu yani? Bu daha kötü. Başarısız olmamızı bekleyecek demek ki. İsim vermeyince iddiaları havada kalıyor.Galatasaray'a küsmediki - yönetimdeki garip yaıdan kendini kopardı.
ilerisi için hedefi planı varsa daha büyük rol için , doğrusunu yaptı.