Erden Timur

2 senelik başarının mimarı. Ali koçun hedef tahtasına koyması boşuna değildi. Başardı. Bu sene işi çok kolay.
bence bu sene daha zor cünkü iyi takımı bozdu birde yönetemiyecegi manyak bir hoca getirdi
esas önemlisi biz dısında hem lazyo hem 8jk ciddi rakip oldu
yanı bu sene 2 fil savasırken aradan birisi sıyrılıp sampiyon olacak hissiyatım var

bence bu sene daha zor cünkü iyi takımı bozdu birde yönetemiyecegi manyak bir hoca getirdi
esas önemlisi biz dısında hem lazyo hem 8jk ciddi rakip oldu
yanı bu sene 2 fil savasırken aradan birisi sıyrılıp sampiyon olacak hissiyatım var
Bizim olmamız çok zorda inşallah yine fener olamaz çok tatlı olur 🤣🤣

Bizim olmamız çok zorda inşallah yine fener olamaz çok tatlı olur 🤣🤣
bu yalı bebesi tam bahtsız bedevi ,bence işi gecen yıldan cok daha zor
rakip tek olsa tamam ama baksanıza 8jk da lazyoda canavar gibi takım kurdular
koç eminim sinir krizi geçiriyordur ki dedigim gibi işler biraz ters giders hoca krizi onlarda da olacak : ) mou medya önüne atmayı cok sever

bu yönetime seçimde destek çıkarak tek yanlışını yaptı. ha dursun gene kaybetmezdi de bu kadar tek taraflı seçim olmazdı en azından. kendisinin altını 1 yıl oyan adamların arkasında nasıl bi psikolojiyle durdu bilmiyorum ama bu efendi, sessiz, safi iş bitirici havalarıyla kendisinden anca 2. başkan olur. en geç 2 seneye bu koltuğa talip olup 2. başkanlığındaki kadar başarılı olmak istiyorsa gerçek rakibi dursun değil kendisi olur. inşallah çok daha güçlü şekilde geri döner ve hayallerimizdeki galatasaray'ı yaşatır bize.

Ben okanin yıldızları iyi yönettiğini falan düşünüyordum, birkaciyla gecinemiyor ama kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla bir şekilde hallettigini sanıyordum. Kerizmisim. Onunda sebebi senmissin kral. İlk maçında 5 yedirip sonrasında üvey evlatlarını 85 milyonun önüne attı. Yeni bir TD bul, 2 seneye gel. Florya satılmış olur o zamana kadar ama napalim artik

bu yalı bebesi tam bahtsız bedevi ,bence işi gecen yıldan cok daha zor
rakip tek olsa tamam ama baksanıza 8jk da lazyoda canavar gibi takım kurdular
koç eminim sinir krizi geçiriyordur ki dedigim gibi işler biraz ters giders hoca krizi onlarda da olacak : ) mou medya önüne atmayı cok sever
Tek umudum mou zaten allahtan isoyu gönderdiler

Türkiye'nin bayerni olacağımızı zannediyordum, bu adamı yedikleri güne kadar. Sonrasın da Galatasaray'ın her 2-3 sezon başarısı sonrası çöküşü geldi aklıma. Bu döngü hep böyle gitti ve Galatasaray'da başarı hep cezalandirildi. Kalbimize ve bilinçaltımıza Galatasaray sevgisi işlenmese türkiye'de taraftar bile olmak istemezdim ama yapacak bir şey de yok. Seviyoruz..

Üzgünüm, sen de çok üzgünsün sinirden uyuyamıyorsun muhtemelen.

Ama üzülme gün gelecek o geminin kaptanı yada gizli kaptanı yine sen olacaksın.

Özledik be..

1722728541230.png

ulan tek yapmanız gereken şu adamla oturup herşey galatasaray için deyip sırt sırta vermekti. onu bile beceremediniz.

bize herşey müstehak

Erden bey mali katkı sağlıyor diye futbolu ona teslim etmek zorunda değiliz

cok populerken bu adama salladıgım bir postum vardı. ilerde ben demistim demek icin bol bol kullanırım diyordum ama postu bulamıyorum.

transferleri sızdırmaya devam erdo

Devamını okumaya içim el vermedi. Bu arada Kemal'in de yapmış.
@Onur Y. Sever

ET’nin gitmesi iki derbi hezimetini birlikte getirdi. Okan da bu takımı yönetemeyecek. Onun adına Erden idare ediyordu. Takım idaresi ortadan kaybolmuş

Ulan kırk yılın başı yönetici övdük gitti, sosyal medya adminini övdük gitti(muhtemelen salıncak muhabbetine gönderdi dursun), hoca övdük, sahanın ortasına sıçtı.

ezcümle, sara b.k gibi futbolcu niye aldık diyeyim de iyi bari çıksın. Maaşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor.

Geri
Üst Alt