Geçen sene başındaki transfer döneminde ffp yok muydu? Bonservis ödeyemiyordun aga bunu defalarca söyledi adam. Sadece hocanın en çok istediği sol beke bonservis ödendi. Bunun dışında satmadan alamıyordun. Bundan dolayı bonservissiz oyunculara yöneldiğini kendisi söyledi. Amrabat ve Fred'i zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralamak istedi. Amrabat Manu'yu tercih etti, Manu da keş para ödeyince Fred'i fenere verdi. Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ben sadece NDombele ve Tete transferleri için eleştiriyorum. Bunun dışında eleştirebileceğim bir transferi yok. Ayrıca o kadar zorlukta Davinson çekti. 2 sene büyük oranda ilk transfer sezonunda kurulan takımla şampiyon olundu. Yani Icardi, Torreira, Mertens omurgası seni 2 sene şampiyon yaptı. Ve bu adam bu oyuncuları kendi liginde 13. olmuş, köyferans ligine bile gidememiş sefilleri oynayan bir takıma getirebildi. Bu net bir transfer başarısıdır.
Bu adam ilk defa eli rahat bir şekilde transfer peşinde koşacağı sezonda alenen kulüpten uzaklaştırıldı, küstürüldü. Ayrıca yönetim için Florya için ne kadar önemli bir omurga olduğunu da tekrar tekrar görmüş olduk.
Erden Timur'un bizans oyunları ile alenen kulüpten uzaklaştırılması ve ultraslan denen garabet dahil, Galatasaray genel kurulu dahil sessiz kalınması, tepki verilmemesi büyük bir ihanet oldu büyük bir günah oldu. Umarım bunun bedelini yeteri kadar ödemişizdir ama sanmıyorum. Görünen o ki bu büyük günahın bedelini daha da ödemeye devam edeceğiz.