Erden Timur

bu arkadaşımızı YALI tehtid etti. açık şekilde. ülkede hukuk olmadığı için de, normal karşılandı.

hepinize soruyorum, tırnaklarınızla kazıyıp getirdiğiniz milyon dolarlık bir işiniz var ve baba parasıyla ülkede sözü geçen bir zorba sizi tehtid ediyor.

ne yapardınız?

DÖ kod adlı yağlı suratı yüce G.saray taraftarı olarak alaşağı etmeliyiz.
en zalim kralın gördüğü devrimden daha beter bir son hazırlamalıyız ona. gitsin dolmuşçuluk yapsın

Erden Timur'un en büyük başarısı yönetim ve futbolcular arasında müthiş bir bağ kuran adam olmasıydı kulübü birleştiren adamdı. Onun dışında transfer stratejiside her zaman önemli futbolcular peşinde olmasıydı dünyada hiç bir yönetici yoktur ki her aldığı futbolcu tutsun önemli olan doğru isimler peşinde koşmaya devam etmektir. Olsaydı büyük ihtimal Rabiot yada Chiesa gibi isimleri ekibimize kazandırırdı bu tarz adamları sadece parayla getiremezsin bağlantıların güçlü olacak.

O kadar para girdi kulübe ve o paralarin nerede kaldigini bilmedigimiz halde daha güya kendisidemi milyonlar sokmus bizim kulübe? Hiç inanmiyorum, 100% paramizi yemistir bu.

Ne bekliyoruz ki. Dursunun para verdiğini sanmıyorum. Gene onun otellerinin konaklama parası gibi bir fatura vardır. Sonuçta zamanında 3 kuruş para için kulübe icra gönderen adam bu dursun.

Daha önce yaptı. Gene yapar.

Yazıklar olsun. Bu yüzden durmasın.

Dünkü sonuç ile bu adamın hiçbir alakası yok. Yönetim bazında kayıp olarak nitelendirilebiliyorsa ona tamam.

İlk göreve geldiğinde zamanı olmamasına rağmen hazır kıta bekleyen okan yerine marko rose u istemesi nasıl bir kral olduğunu gösteriyodu

2 sene boyunca takımın
Hem başkanıydı
Hem sdsi
Hem tdsi
Hem aklı
Hem abisi

Herşeyiydi

Kimse başarıları sahiplenmeye kalkmasın

Geri
Üst Alt