Erden Timur

İsterse her şeyi açıklasın, Dursun yine seçilecekti.

Kendisi zaten yönetimde değildi, listeye girmemek de yönetimi desteklemiyorum demektir, nötr kaldı yani.

Kulüp şampiyon olduysa o yönetim her zaman seçilir, bu hep böyle olmuştur.

Kendisinin sol billuru edecek adam bile piyasada yokken, sattı gitti triplerine devam edin, hiç dönmesin de görelim bakalım bir gün dolacak mı yeri.

Daha eşinin kanser olmasına girmedim hayatınızda yaşamadığınız mevzular üzerinden insanları yargılamamanızı tavsiye ederim.

seçim öncesi olanları açıklamalıydı yönetimde olup olmayacağını bile açıklamadı.
eğer açıklasaydı ve bugün yaşanılanlar yaşansaydı bütün ihale bu sefer ona kalacak ve işte Gs yi düşünmediği için kurulu düzeni bozdu vs diye kafa ütüleyeceklerdi. Suçu ET a atıp, aradan sıyrılacaktı bugün sıkıntıların sahibi olan asıl kişiler.

Aldığı adamları oynatabilecek ve performans alabilecek bir de hoca getirmiş olsaydı efsane olarak anılırdı.

Gittikten sonra firsat transferi diye alinan 3 oyuncudan 2si gitti.

Biri de gidecek gibi duruyor.

İbrahimle Cenker kim olm?

Erden’in onda biri çapında adam değiller. Bugün bir organizasyon olsa suratlarına bakmazlar bu iki adamın.

İş bitiremezler, vizyonları yok, bağlantıları yok, ne maddi ne de manevi güçleri yok.

Erden yeri gelir cebinden koyar 2-3 milyon euroyu, Cenkerse Galatasaray’ın 2-3 milyon eurosunu harcamayı sallamaz bile.

3 ay geçti görüyoruz, ne yaptı yönetim, neyi bitirdi bu süreçte? Tek mevzu transfer de değil, ne tesis, ne lobi, ne alt yapı, ne üst yapı ne teknik heyet. Neyi olduğundan iyi yaptı?

Kendisini Galatasaraylı sanan bir kaç çapsız onu beğenmedi, kendince laf attı diye ET ne gücünden ne de itibarından kaybeder, kendisinin yokluğu Galatasaray’ın zararınadır gerisi boş laf. Bunun aksini iddia eden de oturduğu yerden, kendisini bir halt sanan boş insanlardır ki forum dahil her yerde çokça var.

Kendisine çok büyük saygım var
Hep de öyle olmaya devam edecek
Sattı gitti diyenleri, sinsi adamlarla dolu herkesin birbirinin arkasından iş çevirdiği bir yönetimin içine koyup çalıştırmak lazım

Benim tek beklentim taraftar olarak aslında klüpte hiç bir ağırlığınız yok
Sizi sağmalı inek gibi gören bir felsefe var ,ve en iyisini her zaman ama her zaman onlar bilir modunda gezen yönetim üst aklı ile ben duygularımla hareket edip en iyisi için çalışamazdım demeliydi !

Bu ülke futbol akıllarını stadlara 3,4 maç hiç bir taraftar gitmeyerek çözebilir anca
Tff si olsun klüp yönetimleri olsun tek dertleri para para para( kendi cepleri)

Erden Timur yönetimden cikmaza Dursun Özbek efsane baskan olarak anilacakti….

Gardi İtalya ve gerçekleşenler başkan dayanamadı da düğmeye mi bastı diye düşündürmedi değil

Geri
Üst Alt