Erden Timur

Pazar günkü kumpastan sonra bu cümlenin altının ne kadar dolu olduğunu bir kez daha gördük değil mi?

Bu yönetimle çalışmaması normal.Şampiyon olamazsak seçim olur büyük ihtimalle.Ama ben şampiyon olup seneye seçim olur diye tahmin ediyom.O zamana kadar 1 başkan adayının yönetiminde olabilir..

gel abi artık Allah aşkına, bak sen iyi de taraftarsın gidiyor bir sene çöpe, gel yaa

Reis, Allah için iyi bir kadro kurup aday ol.
2 zengin liseli + 2 normal zengin bulup kulübe sahip çıkın.

Dönmeyecek.

Bir dahaki seçimde aday olacağını falan da düşünmüyorum. Nasıl geçen yıl ta kasım ayında ayrılacağını söylediysem muhtemelen bu söylediğim de doğru çıkacak, güçlü bir yönetim hareket alanı verirse bir ihtimal destek verebilir, görünürde öyle bir aday ihtimali de yok.

Gelirken davullu zurnalı oynadığınız, bekleneni veremeyince tüm suçu bu adama attığınız oyunculardan sonra size Hatipoğlu gibiler de müstehak.

Bu adam pirus zaferidir Galatasaray için. Dursunun yanında olmasa, başka yoneticiyle çalışsa çok farklı olurdu. 2 şampiyonluk az olurdu ama sonraki dönemler için hem başkanımız olurdu, hemde dursun denen garabetten kurtulurduk, belki hiç secilmezdi

Bizans oyunları ile başını yediler böyle bir Galatasaraylının...

Ayrıldığı gün Galatasaray için kırılma noktasıydı bence. Bunu her geçen gün taraftar daha iyi idrak ediyor sanırım ama iş işten geçti.

Bu adam haftalar önce çıktı ve bir cisim yaklaşıyor dedi. Olanı biteni görüyor tabi ki. Arka planda, perde arkasında oynanan oyunları görüyor duyuyor belli ki bir şeyler kulağına geliyor mutlaka. Bizim sözde başkan ve yönetimin de ne kadar pasif ve basiretsiz olduğunu da görüyor. Çıktı taraftarı uyardı işte adam.

Dursun, İbo, Metin, Apo vs... hepsini topla bir tane Erden etmiyor maalesef. Zaten o yüzden yediler başını.

Adam ne dediyse oldu, bu adamı küstürenin yüzü gülmesin !!! 30 milyon taraftarla dalga geçiyorlar, hala bir şey yapamıyor bu yönetim, yazıklar olsun

Meğer ne büyük adammış. Düne kadar erden timuru sansli biri sanirdim. Yani sansi yaver gitti ve icardi, torreira ve mertensi falan aldı sanirdim.

Herif baya baya üst seviye bir yöneticiymis simdikiler gibi pasifte degildi.

Geçen sene alınan adamlar gidince bu sene uçacaktık, gördük uçuyoruz.

Mevcut kadro geçen seneki ŞL grubunda olsa 0 çekerdi. Neymiş pozitif oyuncular gelmişmiş bu sene, ulan o kadar bonservis harcama imkanı varken gelen pozitif oyunculara bak

Jelert, Cuesta, Jacobs, Sallai, tam başarıdan başarıya koşturacak topçular bizi.

Geçen yıl koca sene kafa açıp Hatip öven tiplerin de ne hikmetse sesi çıkmıyor, utanmaz herifler.

1 sene kaldı seneye zaten şampiyonluk şansımız 0.

Şu seneyi umarım kazasız bitiririz sonrasında da Erden Timur bir şekilde başkan olur.

Geri
Üst Alt