Erden Timur

Başganıııııııııııııııııım beceriksizlere kaldı. Gs yok edecekler

Taraftar zaten onun yanında ve genel kurul yapısı taraftarla örtüşür yeteri oranda, divan kurulu gibi değil yani.
Cok endiseliyim o noktada bolunme yasanir diye yalan yok. Beklentim oyle degil tabi ama endisem var.

Geri kalani dedigin gibi, taraftar kimin arkasinda durursa o alir gibi duruyor hep

Cok endiseliyim o noktada bolunme yasanir diye yalan yok. Beklentim oyle degil tabi ama endisem var.

Geri kalani dedigin gibi, taraftar kimin arkasinda durursa o alir gibi duruyor hep
Liselilerin abisi dursun özbek, mustafa cengize seçim kaybetti. Liseci eşref defalarca kez kaybetti seçimleri. Taraftar kimi istiyorsa genel kurul onu seçiyor çoğunlukla, taraftarla örtüşüyor yani genel kurul fikirleri.

Liselilerin abisi dursun özbek, mustafa cengize seçim kaybetti. Liseci eşref defalarca kez kaybetti seçimleri. Taraftar kimi istiyorsa genel kurul onu seçiyor çoğunlukla, taraftarla örtüşüyor yani genel kurul fikirleri.
Onu demiyorum yav, taraftarda bolunme olabilir endisem var diyorum. Sosyal medya rezalet bir yer cunku bu konularda

Yaşı çok genç ama 20 yıl falan başkan olursa iyi olur

En azından bir sistem oturtur, finansal anlamda kesinlikle tepeye taşır kulübü

13.lük senesinde biz bile mali yapıyı sorgularken çat çat para harcayıp tepeye koydu hedefi, nadir görülesi bir vizyondu.

Hala onun aldığı adamların varlığıan şükrediyoruz.

Taraftarda ne bölünmesi olsun yav, herkes erden timuru seviyor. O yüzden ceketini atsa kazanır dedim zaten
Hic belli olmaz

Normalde dedigin gibi olmasi lazim, sirf hatipogluna inat oyle olurda, ustuste sampiyin oldu bu baskan vs diye babalayanlar cikar.

Baskandan ziayde onla beraber gelen yonetim kadrosu unutuluyor.

Merak ettigim kisim hic planlamasi var mi bu yonde acaba. Sanki yok gibi geliyor.

Hic belli olmaz

Normalde dedigin gibi olmasi lazim, sirf hatipogluna inat oyle olurda, ustuste sampiyin oldu bu baskan vs diye babalayanlar cikar.

Baskandan ziayde onla beraber gelen yonetim kadrosu unutuluyor.

Merak ettigim kisim hic planlamasi var mi bu yonde acaba. Sanki yok gibi geliyor.
Her gs linin hayali başkan olmaktır diyerek açık kapı bırakmıştı

Her gs linin hayali başkan olmaktır diyerek açık kapı bırakmıştı
Mutlaka, 2026 icin bir dusuncesi olmus mudur onu merak ettim

Gerci kotu sezon gidisati olursa allah korusun zaten gundem mutlaka olurda.

Benim endisem sportif isler haricinde florya ve kemerbugraz ikinci etap islerinin iyicene arapsaci olmasi. baya endiseliyim hemde bunldarda.

13.lük senesinde biz bile mali yapıyı sorgularken çat çat para harcayıp tepeye koydu hedefi, nadir görülesi bir vizyondu.

Sevgili Kemalettin o dediğin başarı gelirse olur.Ne yaparsan yap başarı olmazsa tefe konur,kim olursa olsun.O ayrı bir konuda bu sene yönetimde olacakmi acaba?

ergin hoca da başkanlık hayali kuruyor. ona ne derdin?

Bu sene o sene değil, olası başarısızlıkta şansızlık nedeniyle de olsa vizyon falan dinlemez parçalar bizim taraftar. O nedenle her ne kadar geçen seneki transfer döneminde ve bu futbol dönemindeki rezilliklere rağmen sportif başarısızlık olmadan gelmesini doğru bulmuyorum.

Şu adamcağıza bu sayfalarda bile neler neler yazıldı.

Geri
Üst Alt