- 26 Kasım 2012
- 179.064
- 241.062
- 5.688
Mr President
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kolay degil kesinlikle bence maalesef. Taraftar net onun tarafinda olursa o zaman olabilirAday olsa ceketini atsa kazanır erden başkan
Taraftar zaten onun yanında ve genel kurulun fikri taraftarla örtüşür yeteri oranda, divan kurulu gibi değil yani.O kadar kolay degil kesinlikle bence maalesef. Taraftar net onun tarafinda olursa o zaman olabilir
Cok endiseliyim o noktada bolunme yasanir diye yalan yok. Beklentim oyle degil tabi ama endisem var.Taraftar zaten onun yanında ve genel kurul yapısı taraftarla örtüşür yeteri oranda, divan kurulu gibi değil yani.
Liselilerin abisi dursun özbek, mustafa cengize seçim kaybetti. Liseci eşref defalarca kez kaybetti seçimleri. Taraftar kimi istiyorsa genel kurul onu seçiyor çoğunlukla, taraftarla örtüşüyor yani genel kurul fikirleri.Cok endiseliyim o noktada bolunme yasanir diye yalan yok. Beklentim oyle degil tabi ama endisem var.
Geri kalani dedigin gibi, taraftar kimin arkasinda durursa o alir gibi duruyor hep
Onu demiyorum yav, taraftarda bolunme olabilir endisem var diyorum. Sosyal medya rezalet bir yer cunku bu konulardaLiselilerin abisi dursun özbek, mustafa cengize seçim kaybetti. Liseci eşref defalarca kez kaybetti seçimleri. Taraftar kimi istiyorsa genel kurul onu seçiyor çoğunlukla, taraftarla örtüşüyor yani genel kurul fikirleri.
Taraftarda ne bölünmesi olsun yav, herkes erden timuru seviyor. O yüzden ceketini atsa kazanır dedim zatenOnu demiyorum yav, taraftarda bolunme olabilir endisem var diyorum. Sosyal medya rezalet bir yer cunku bu konularda
Hic belli olmazTaraftarda ne bölünmesi olsun yav, herkes erden timuru seviyor. O yüzden ceketini atsa kazanır dedim zaten
Her gs linin hayali başkan olmaktır diyerek açık kapı bırakmıştıHic belli olmaz
Normalde dedigin gibi olmasi lazim, sirf hatipogluna inat oyle olurda, ustuste sampiyin oldu bu baskan vs diye babalayanlar cikar.
Baskandan ziayde onla beraber gelen yonetim kadrosu unutuluyor.
Merak ettigim kisim hic planlamasi var mi bu yonde acaba. Sanki yok gibi geliyor.
Mutlaka, 2026 icin bir dusuncesi olmus mudur onu merak ettimHer gs linin hayali başkan olmaktır diyerek açık kapı bırakmıştı
Sevgili Kemalettin o dediğin başarı gelirse olur.Ne yaparsan yap başarı olmazsa tefe konur,kim olursa olsun.O ayrı bir konuda bu sene yönetimde olacakmi acaba?Yaşı çok genç ama 20 yıl falan başkan olursa iyi olur
En azından bir sistem oturtur, finansal anlamda kesinlikle tepeye taşır kulübü
13.lük senesinde biz bile mali yapıyı sorgularken çat çat para harcayıp tepeye koydu hedefi, nadir görülesi bir vizyondu.
Hala onun aldığı adamların varlığıan şükrediyoruz.
ergin hoca da başkanlık hayali kuruyor. ona ne derdin?Yaşı çok genç ama 20 yıl falan başkan olursa iyi olur
En azından bir sistem oturtur, finansal anlamda kesinlikle tepeye taşır kulübü
13.lük senesinde biz bile mali yapıyı sorgularken çat çat para harcayıp tepeye koydu hedefi, nadir görülesi bir vizyondu.
Hala onun aldığı adamların varlığıan şükrediyoruz.
O zaman kadar kim öle kim kalaTarsus Amerikan homecoming duyumu: 2028'i bekleyin