Erden Timur

Şükürler olsun, ifadelerde sıkıntı bir durum görmüyorum

tutuklu yargilamak nedemek
Dava sonuclanana kadar icerisi demek motz sence ne demek?

Sikinti yaratan herkesi o skeilde icer atip dava dosyani kabartarak icerde tutuyorlar iste. Kaba kuvvetin adalet terazisindeki (varsa o terazi) etkisi.

Son düzenleme:
Suçlama ve ifadeleri okudum. Dalga geçiyorlar adamla herhalde.

Emniyet tarafından yapılan sözlü bilgilendirme diye bir şey geçiyor ifadede. Delirecem.

Hadi lig maçlarında totem yapılıyor diyelim öyle yenilcez şampiyon olamicaz falan tamam da zerre suçlu olmayan bi adam için yok alacaklar yok tutuklayacaklar amma baydı bu pesimistlik yeter yav

Twitterdaki oevladı paralı köpek anonim hesaplar soruşturmayla alakasız bir şekilde yok itirafçı olacak yok iş başka yere uzayacak yok şunlara gidecek falan filan diye yazıp duruyorlar.

adama emniyette sorulan sorular belli yanıtlar belli hala algı peşinde olan oevlatları var.

Twitterdaki oevladı paralı köpek anonim hesaplar soruşturmayla alakasız bir şekilde yok itirafçı olacak yok iş başka yere uzayacak yok şunlara gidecek falan filan diye yazıp duruyorlar.

adama emniyette sorulan sorular belli yanıtlar belli hala algı peşinde olan oevlatları var.
Bi tane fake hesabım vardı twitterdan fbli yahut şeriatçı genelev mahsüllerine sövmek ve cevap vermek için kullandığım

Dün komple kapattım biz kafayı tamamen yemiş bir toplulukla karşı karşıyayız, bunların 1 gram düzelme ihtimali yok. Umarım kapatırlar twitterı bir an önce komple herkesi zehirliyor kodum teröristleri

Bi tane fake hesabım vardı twitterdan fbli yahut şeriatçı genelev mahsüllerine sövmek ve cevap vermek için kullandığım

Dün komple kapattım biz kafayı tamamen yemiş bir toplulukla karşı karşıyayız, bunların 1 gram düzelme ihtimali yok. Umarım kapatırlar twitterı bir an önce komple herkesi zehirliyor kodum teröristleri
kendilerine zararı olmadığı sürece hayatta bi önlem almaz iktidar

İfadesinde açık bir nokta göremedim, herşey net gözüküyor.

Forumda da suçu ispat edilmeden suçlu diye atfetmeye çalışan tipler varken mevcutta arkasında durulmamasına da çok şaşırmıyorum.

Ortak olduğu fenerli yönetici kimin yönetimindeydi ve ifadeye bile çağrılmadı, ama o çağrıldı ne hikmetse.

Bu Erdem Timur gözaltı olayının arkasında alinin olduğu çok net. Bakın görün Erdem Timur aklanıp çıksa dahi yine işi sulandırıp Galatasaray'a çamur atmaya devam edecekler. Rabbime binlerce şükürler olsunki bu iftiracı camiaya hiçbir zaman gün yüzü göstermiyor.

erden başkan hırslanıp başkanlığa aday ol ne olursun. görüyorsun şu basiretsiz yönetimi, seni geçtim hadi gsyi bile savunmaktan acizler
Keske ama ortam buna izin vermez.

Karalama ve camur atmalardan adamin ailesi bile kahrolur. Bitmek bilmez cunku

Adamin daha baskan adayi oldugu camiada sahsina saldiri yapan var. Yaninda baskan yaptigi , tepeye tasidigi ceket tayfa var .

Nasil olsun.

Bu isin sacma oldugu gözaltina alindigi madde den belli

Sike ve tesvik süphesi ile aldigin adama tek bir suclama yok

Üstüne bir de cuma gunu aliyorsun araya hafta sonu girecegi icin

Okadar insan arasinda en son ifadesini aliyorsun yani üc gün boyunca alakasiz bir sekilde adam orda tutuldu

Bezdirmek icin her yolu deniyorlar

seher yaşayacak denen karı senin inleye inleye çaresizce can verdiğini görürüz inşallah

şu adama yıllardır attığın ifritaların ardı arkası kesilmedi

Geri
Üst Alt