Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 2.356
- 804
- 873
Biraz daha böyle giderse bu olayların tümünün Dursun Özbek eliyle yapıldığına kanaat getireceğim diyeceğim ama linç yemekten korktuğum için böyle bir düşünceye gitmemeyi tercih ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tribün liderimiz aslaaa sevmez böyle şeyleri.50 bin kişi ilk iç saha maçında önce yönetimi sonra başka bir takım insanları istifaya davet etmeli
Usta Sadettin Saran'ın utanma sebebi mesajları. Erden Timur dışarı çıkınca niye utansın? Koca götlüm diye millete mesaj mı atmış? Arkadaşlarına da basayım mı demiş?saadettin saran kızıyla karşılaşmasında yüzünü eğdi bakamadı kızına ve sarılıp ağladı .
şimdi bu adamı para pul başkanlık kurtarmadı kurtarmaz.
Yazıp yazıp sildim biraz önce herkesin aklındaki o zatenBiraz daha böyle giderse bu olayların tümünün Dursun Özbek eliyle yapıldığına kanaat getireceğim diyeceğim ama linç yemekten korktuğum için böyle bir düşünceye gitmemeyi tercih ediyorum
Kara para aklamayla ilgili konular terör kapsamında değerlendirildiğinden o.Reis bu iş şaka değil, adamı terörden sevkettiler. Terörden sevk öyle adli kontrol ile olmaz. Hakim, başlarım ulan sevkinize, tek kişilik bir terörist mi olur deyip talebi reddedecek yada bu iş teröre getirildi hayatın olağan akışını bir durum var diyip tutuklama verecek. Ortası olmaz gibi.. sen terör diyorsun ancak tek bir kişiyi yargılayacaksın. Olmaz ki.. şüpheli göz altında iken suç vasfı değiştirildi iki dosyada. Biri lehe (saran) biri aleyhe (Timur)
Bu adamin ismini bile zikretmeye korkmayan yani yaptığı seyleri yüzüne vurabilen bir deli gelirse işte o gun belki birseyler değişir yoksa bu adam dokunulmaz olduğunu cok iyi biliyor hatta bence steve bile gözdağı verdiGidişata engel olunmazsa 3 sene içinde Ali Koç üst üste 10 şampiyonluk serisine başlar bir de masa başında 10 tane daha alır
Bu camia bunu hak etmiyor diyemem maalesef. Çok yüz üstü bıraktık Galatasaray'ı bizlere emanet edenleri
Galatasaray’ı siyasete bu kadar da kaybettiysek kapatalım dükkanı gidelim üstatTribün liderimiz aslaaa sevmez böyle şeyleri.
Talepten fazlasını veremez ama azına hükmedebilir. Yani taleple bağlı.Hakim tutuklama talebinin gerekli ve olçülü olmayacağı kanaatine varırsa adli kontrol tedbiri uygulayabilir. Pek çok kez yapmışlığım var. Yani hakim taleple bağlı değildir.
Terör yokmuş suçlamada o birimin adı oymuş. Suçlama kara para aklama bu suçlamaya da o birim bakıyormuş.Reis bu iş şaka değil, adamı terörden sevkettiler. Terörden sevk öyle adli kontrol ile olmaz. Hakim, başlarım ulan sevkinize, tek kişilik bir terörist mi olur deyip talebi reddedecek yada bu iş teröre getirildi hayatın olağan akışını bir durum var diyip tutuklama verecek. Ortası olmaz gibi.. sen terör diyorsun ancak tek bir kişiyi yargılayacaksın. Olmaz ki.. şüpheli göz altında iken suç vasfı değiştirildi iki dosyada. Biri lehe (saran) biri aleyhe (Timur)
Tabii ki var, ortada suçu netleştiren birşey ben göremiyorum. Şüpheli işlem görmüşler, hayatın olağan akışına aykırı demişler, sebep bu.
Ortada delil karartma gibi bir ihtimal de görmüyorum herşey banka kayıtlarıyla sabit, bu durumda niye tutuklansınki, basit şekilde mantık yürütüyorum.
sencesi bencesi var mıBu adamin ismini bile zikretmeye korkmayan yani yaptığı seyleri yüzüne vurabilen bir deli gelirse işte o gun belki birseyler değişir yoksa bu adam dokunulmaz olduğunu cok iyi biliyor hatta bence steve bile gözdağı verdi
İtirazım yok, ancak tek kişilik olmaz. Fetö Pkk gibi örgüt olsa işin içinde eyvallah. Burda terör ile iltisaklı yada bu konuda şüpheliolarak sorgulanan kimse yok ki. Yani kara para aklayan bir grup varsa ve organize suç diyeceğimiz bir oluşum olursa eyvallah. Yoksa en başta tüm şüpheliler aynı suç vasfı ile soruşturulacaktı. Bu olayda öyle birşey yok bildiğim kadarı ile..Kara para aklamayla ilgili konular terör kapsamında değerlendirildiğinden o.
yarginin dokunulmazligini simarikca istismar eden alcak bir paraziter olusum peydah olduBu soruşturmayı yürüten savcı kimdir tanıyanınız duyanınız var mı ?
Yargıtay üyesi fenerli holiganlar twitter da Gs ye fetö iftirası atıyolar inanılır gibi değil yargıda kimler var. Bu ülke artık inanılmaz bir dalgayla yol alıyo
Tribün liderimiz aslaaa sevmez böyle şeyleri.
saran dediğin gibi özel mesajlari yüzünden utandıUsta Sadettin Saran'ın utanma sebebi mesajları. Erden Timur dışarı çıkınca niye utansın? Koca götlüm diye millete mesaj mı atmış? Arkadaşlarına da basayım mı demiş?
Terör yokmuş suçlamada o birimin adı oymuş. Suçlama kara para aklama bu suçlamaya da o birim bakıyormuş.