Erden Timur

Bu 2 gündür bankaların sürekli bildirim sms şeklinde yusuflama süreçleri ne acaba okuyabilen var mı?

Piyasada güvendiğim tek iş insanı olabilir yalan dolanla adamın hayatını karartacaklar şaka gibi olay

Siyaset futbol kulupelri gundemlerine 4 kolla sarilmis ve en pis aktorleriyle iyicene satranc oynuyorlar.

Bu islerin hicbiri normal bir akis degil.

1.3 m dolar bahane edilerek...dogal akis degilmis.

Canta paralarla torbada paralarla transferler yapildi. Daha dusunsek neler cikarda...

Şuraya bak sosyal medyada Gs bitmiş.

40 milyon taraftar var deniyo, sosyal medya fenerli beşiktaşlı kaynıyo. Rakibin sürekli dediği Gs taraftarı iyi gün taraftarı dediği olay doğru gibi. Belki insanlar olayın şokunda bilemiyorum, ama bu durum hiç iyi değil. 2 gündür organize şekilde Gs ye fetöden tut şikeye herşey yazılıyo, inanılmaz bi kin tohumu ekiliyo. Gündem futbola döndü ülkede, bu ülkenin inanılmaz sorunları var normalde. Herkes uyutuldu, Gs ye inanılmaz bir nefret var kin var.

Bu donem icin kimse beklemez zaten acikcasi ama 2028 icinde ihtimal azaliyor fazlasiyla.

Ekstra sevinecek divan uyeleri vardir diye ben de dusunuyorum acikcasi

Yapilan projeler, bunlarin ikna surecleri, kasanin buyumesi dolmasi hepsinin fikir babasi ve taraftarin cok sevdigi biri olmasi asiri rahatsiz ediyor iceride birilerini. Bu yuzden neler izledik yani rezalet isler...
Bunun Galatasaray ile ilgisi olmama ihtimali de var. Cogunun dedigi gibi malinin ustune cokme durumlari olasi.

Adalet taraflı bakabileceğimiz bir şey değil. Haklı olmayan kararlar çıksa bile yargıyı bir bütün olarak yaftalamamak gerekir. İlk derece mahkemesinde beraat ettiği yüzde yüz masum olduğu davada istinafta mahkum olup AYM'de bozulan tetkik hakiminin tekrar aleyhe rapor yazdığı kendi babamın basit dosyasında bile taraf gibi hareket etmedim. Yargı kötü de işlese iyi de işlese lazım. Hatayı aşan yanlış yapanlar olsa bile birgün haklarında gereği yapılır. Bu olayda yargıdan ziyade yargıyı etkilemeye çalışanlar hakkında konuşulması gerekir.
Maalesef artık herşeyde taraf gözü ile bakıp değerlendiriyoruz. Algı şekil veriyor. İnsan olarak Erden Timur’u seviyor ve suçsuzluğuna inanıyorum. Ancak yargının kararını beklemek gerek. Yeter ki yargıdaki hakim savcılar kendilerini silah olarak kullandırtmasın yeter. Ancak şikayet edeni ve hedefini de tahmin etmiyor değiliz. Asıl onlara karşı uyanık olunmalı

Taleb reddi olur. Ancak çoğun içinde azı da vardır kuralı gereği, azına hükmettiğinde de talep ile bağlılık kabul edilir. Sonuçta teknik ifadeleri geçersek, adli kontrole yada talebi tamamen redde karar verebilir. Savcılık adli kontrol talep edebilir, hakim tutuklamaya karar veremez. Olayın özeti..
Abdullah kardeşim adli kontrol talebini yeterli görmeyip tutuklama kararı da verebilir. Özellikle kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi görürse. Lehe veya aleyhe hiç bir taleple bağlı değil

Bunun Galatasaray ile ilgisi olmama ihtimali de var. Cogunun dedigi gibi malinin ustune cokme durumlari olasi.
Yok orasi oyle, ama insanin aklina geliyor.

Alaksi olmasa bile divan icinde sevinenler vardir. Yoentimde kendisinden haz etmeyenler "oh be" falan diyor bile olabilir. Hic belli olmaz, politik suc dizileri gibi senaryolar bu ulkenin bu ortaminda cok kolay gerceklesir. Hic sasirmam.

Baskan tff baskanina zehir zemberek yurumesi gereken yerde sadece alindigi Kuzu kelimesine laf etti.

Adamlar bu olayda alakasi olmadan "Galatasaray sportif as eski baskani" diyerek bahsediyorlar. Sirf o bile senin cikip jet hiziyla sert dille "kendinize gelin" demen gereken noktalar. O bile bir seydir. Gidip davaya karissinlar demiyrum. Bizimkilerde de aman kulubu karistirmayalim diyor olabilir tabi ama tamamen sessiz kalinmasi da cok irite edici

Yok orasi oyle, ama insanin aklina geliyor.

Alaksi olmasa bile divan icinde sevinenler vardir. Yoentimde kendisinden haz etmeyenler "oh be" falan diyor bile olabilir. Hic belli olmaz, politik suc dizileri gibi senaryolar bu ulkenin bu ortaminda cok kolay gerceklesir. Hic sasirmam
Ne demisler? Galatasaray kin'dir.

40 milyon taraftar var deniyo, sosyal medya fenerli beşiktaşlı kaynıyo. Rakibin sürekli dediği Gs taraftarı iyi gün taraftarı dediği olay doğru gibi. Belki insanlar olayın şokunda bilemiyorum, ama bu durum hiç iyi değil. 2 gündür organize şekilde Gs ye fetöden tut şikeye herşey yazılıyo, inanılmaz bi kin tohumu ekiliyo. Gündem futbola döndü ülkede, bu ülkenin inanılmaz sorunları var normalde. Herkes uyutuldu, Gs ye inanılmaz bir nefret var kin var.
galatasaray ulkede kalan son temiz deger cunku

Abdullah kardeşim adli kontrol talebini yeterli görmeyip tutuklama kararı da verebilir. Özellikle kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi görürse. Lehe veya aleyhe hiç bir taleple bağlı değil
Yok onu yapamaz Savcı tutuklamayı talep etmek zorunda, etmezse adli kontrole karar verir en fazla.

sevk yazısını okuduğumuzda, suç şüphesi oluşturan delillerin büyük oranda banka hareketleri olduğunu görüyoruz. yani resmi belgeler. bu noktada delil karartma olması biraz zor gibi. buna rağmen tutukluluk kararı verilirse, sürecin işletilmesi ile ilgili bir art niyet okuyabilir miyiz?

Burada yazanlar sıkıntılı gibi. Sanki yeterince açık değil. Tüm bu yapılanlarla suç oluşturan hangi eylem arasında nedensellik bağı olduğu yeterince açık değil. Ben mevzuyu bu sevk yazısından tam anlayamadım. Paylaşılan kısım gazetecinin yapmayan çailıştığı özet olabilir mi acaba

Son düzenleme:
Bu olaydan bağımsız sosyal medya cok kotu ve tehlikeli yerlere gidiyor ,ozellikle twitter ve tiktik tamamıyla yasaklanmali yada ciddi manada kisitlanmali, suçla ilgili herseyin odagi haline geldi sosyal medya

Ulan harbi çok üzgünüm. Ailemden birinin başına gelmiş gibi hissediyorum. Ben tüm kalbimle suçsuz oldığunu inanıyorum ve erden abiye güveniyorum. Yargılama sonucunda herşey ortaya çıkacak

Benim de en çok zoruma giden bu durum. Bu operasyon evlatları her sene sahasında düdüklemdigini görmez gevcek sampuan der. Acayip trolleri var ünlü denen pij kisvesi özellikle. Bizim ünlüler twitter bile kullanmıyor. Bu süreçte özellikle jimnastik operasyon evlatlarına bilendim. Burada jimnastik seviciligi yapana da ağzımı açarım. Kdmun kucakcı jimnastikleri at altına yatan beygirciler

Geri
Üst Alt