Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.793
- 48.174
- 4.933
Durduk yer öyle bir fotoğraf paylaşıyor ki sosyal medyanın yarısı tahliye oldu zannetmiş gaza gelmiş.Tek gazetecilik yapan kendisi.
2 post yazamış çok acelesi varmış gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durduk yer öyle bir fotoğraf paylaşıyor ki sosyal medyanın yarısı tahliye oldu zannetmiş gaza gelmiş.Tek gazetecilik yapan kendisi.
Bunun Galatasaray ile ilgisi olmama ihtimali de var. Cogunun dedigi gibi malinin ustune cokme durumlari olasi.Bu donem icin kimse beklemez zaten acikcasi ama 2028 icinde ihtimal azaliyor fazlasiyla.
Ekstra sevinecek divan uyeleri vardir diye ben de dusunuyorum acikcasi
Yapilan projeler, bunlarin ikna surecleri, kasanin buyumesi dolmasi hepsinin fikir babasi ve taraftarin cok sevdigi biri olmasi asiri rahatsiz ediyor iceride birilerini. Bu yuzden neler izledik yani rezalet isler...
Maalesef artık herşeyde taraf gözü ile bakıp değerlendiriyoruz. Algı şekil veriyor. İnsan olarak Erden Timur’u seviyor ve suçsuzluğuna inanıyorum. Ancak yargının kararını beklemek gerek. Yeter ki yargıdaki hakim savcılar kendilerini silah olarak kullandırtmasın yeter. Ancak şikayet edeni ve hedefini de tahmin etmiyor değiliz. Asıl onlara karşı uyanık olunmalıAdalet taraflı bakabileceğimiz bir şey değil. Haklı olmayan kararlar çıksa bile yargıyı bir bütün olarak yaftalamamak gerekir. İlk derece mahkemesinde beraat ettiği yüzde yüz masum olduğu davada istinafta mahkum olup AYM'de bozulan tetkik hakiminin tekrar aleyhe rapor yazdığı kendi babamın basit dosyasında bile taraf gibi hareket etmedim. Yargı kötü de işlese iyi de işlese lazım. Hatayı aşan yanlış yapanlar olsa bile birgün haklarında gereği yapılır. Bu olayda yargıdan ziyade yargıyı etkilemeye çalışanlar hakkında konuşulması gerekir.
Abdullah kardeşim adli kontrol talebini yeterli görmeyip tutuklama kararı da verebilir. Özellikle kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi görürse. Lehe veya aleyhe hiç bir taleple bağlı değilTaleb reddi olur. Ancak çoğun içinde azı da vardır kuralı gereği, azına hükmettiğinde de talep ile bağlılık kabul edilir. Sonuçta teknik ifadeleri geçersek, adli kontrole yada talebi tamamen redde karar verebilir. Savcılık adli kontrol talep edebilir, hakim tutuklamaya karar veremez. Olayın özeti..
Yok orasi oyle, ama insanin aklina geliyor.Bunun Galatasaray ile ilgisi olmama ihtimali de var. Cogunun dedigi gibi malinin ustune cokme durumlari olasi.
çekinme rtaş tek tek ekran görüntüleri al cimere atarsınSonuç ne olursa olsun yalan bilgi yayan ve yargıyı etkilemeye çalışanlar TCK 288 kapsamında çok sıkıntı yaşayabilir..
Ne demisler? Galatasaray kin'dir.Yok orasi oyle, ama insanin aklina geliyor.
Alaksi olmasa bile divan icinde sevinenler vardir. Yoentimde kendisinden haz etmeyenler "oh be" falan diyor bile olabilir. Hic belli olmaz, politik suc dizileri gibi senaryolar bu ulkenin bu ortaminda cok kolay gerceklesir. Hic sasirmam
galatasaray ulkede kalan son temiz deger cunkuŞuraya bak sosyal medyada Gs bitmiş.
40 milyon taraftar var deniyo, sosyal medya fenerli beşiktaşlı kaynıyo. Rakibin sürekli dediği Gs taraftarı iyi gün taraftarı dediği olay doğru gibi. Belki insanlar olayın şokunda bilemiyorum, ama bu durum hiç iyi değil. 2 gündür organize şekilde Gs ye fetöden tut şikeye herşey yazılıyo, inanılmaz bi kin tohumu ekiliyo. Gündem futbola döndü ülkede, bu ülkenin inanılmaz sorunları var normalde. Herkes uyutuldu, Gs ye inanılmaz bir nefret var kin var.
Yok onu yapamaz Savcı tutuklamayı talep etmek zorunda, etmezse adli kontrole karar verir en fazla.Abdullah kardeşim adli kontrol talebini yeterli görmeyip tutuklama kararı da verebilir. Özellikle kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi görürse. Lehe veya aleyhe hiç bir taleple bağlı değil
sevk yazısını okuduğumuzda, suç şüphesi oluşturan delillerin büyük oranda banka hareketleri olduğunu görüyoruz. yani resmi belgeler. bu noktada delil karartma olması biraz zor gibi. buna rağmen tutukluluk kararı verilirse, sürecin işletilmesi ile ilgili bir art niyet okuyabilir miyiz?Abdullah kardeşim adli kontrol talebini yeterli görmeyip tutuklama kararı da verebilir. Özellikle kaçma şüphesi veya delilleri karartma tehlikesi görürse. Lehe veya aleyhe hiç bir taleple bağlı değil
Benim de en çok zoruma giden bu durum. Bu operasyon evlatları her sene sahasında düdüklemdigini görmez gevcek sampuan der. Acayip trolleri var ünlü denen pij kisvesi özellikle. Bizim ünlüler twitter bile kullanmıyor. Bu süreçte özellikle jimnastik operasyon evlatlarına bilendim. Burada jimnastik seviciligi yapana da ağzımı açarım. Kdmun kucakcı jimnastikleri at altına yatan beygircilerŞuraya bak sosyal medyada Gs bitmiş.
40 milyon taraftar var deniyo, sosyal medya fenerli beşiktaşlı kaynıyo. Rakibin sürekli dediği Gs taraftarı iyi gün taraftarı dediği olay doğru gibi. Belki insanlar olayın şokunda bilemiyorum, ama bu durum hiç iyi değil. 2 gündür organize şekilde Gs ye fetöden tut şikeye herşey yazılıyo, inanılmaz bi kin tohumu ekiliyo. Gündem futbola döndü ülkede, bu ülkenin inanılmaz sorunları var normalde. Herkes uyutuldu, Gs ye inanılmaz bir nefret var kin var.