Erden Timur

Böyle bir şey gördüm şimdi. Erden Timur ifadelerinde işlemlerle ilgili avukatlarım belgeleri sunabilir diyordu. Umarım karar Erden Timur lehine çıkar.

Medyanın çok ilgi gösterdiği kararların gerekçesinde herhangi bir yazım hatası veya eksik gerekçe olmasın diye pratikte karar öncesi ara verilebiliyor. Bu durumu lehe veya aleyhe yorumlama kardeş.

ali koç mhpye bi tarafını dayayıp adamı içeri attırmaya çalışıyo ama sen de bunu yazıon
iyi
Benim agzim acik sasirdigim noktalardan biri.

Koc ailesi nasil katlaniyor bu durumlara aklim almiyor.

Yeri geliyor Atatürkçülük , yeri gelince chobani yeni pazarlar girismcilik, yeri gelince mhp.

Hayret ediyorum valla bazen. Gerci ailesini cok iyi bilmem hangisi kimdir nedir ama oyle iznelim almisimdir hep.

kesin akp=chpdir evet
ali koç mhpye bi tarafını dayayıp adamı içeri attırmaya çalışıyo ama sen de bunu yazıon
iyi
Saran için basbas bağıran muhalefet şimdi neden sessiz kalıyor diyorum. İmamoğlu tutuklandığında taraftarından yöneticisine bayram yapan bir camiayı neden savunurlar diyorum.İmamoğlu için her iki seçimde de oy yok diyen camiayı niye savunurlar diyorum. İş tamamen siyasete bağlanacak yoksa 20 tane madde sayarım nasıl eşit olduklarını anlatırım.

Chpnin ülkede bir ağırlığı siyaseten bir etkisi olduğunu size düşündüren ne?

Adamların cb adayı hapiste medyada hiçbir şeyleri yayınlanmıyor zaten tabela partisine döndüler iyice meclisin bir önemi kalmadı zaten sistem gereği.

Chp kapatılsa da şu an ki durumdan bir şey değişmez yani sadece belki daha yeni isimler çıkar.

Mevcut düzende iyi kötü her şeyi yapan cumhur ittifakı.

Halk tv tutuklandı demiş. Cemil Meriç çok haklıydı, bu ülkede ilerici gerici, sağcı solcu yoktur, namuslu namussuz vardır derken..

arslan ağabey elbet bir gün hak ettiğin o koltuğa geleceksin ve anasını 7 sülalesini belleyeceğiz herkesin

Geri
Üst Alt