Erden Timur

Dostlar sakin kalalim bir sure... Su anda durup dururken klup Erden Timur icin aciklama yapamaz. Zaten dogru da degil, direkt hedef gostermis olunur. Biraz sakin beklemede kalalim.

Chpnin ülkede bir ağırlığı siyaseten bir etkisi olduğunu size düşündüren ne?

Adamların cb adayı hapiste medyada hiçbir şeyleri yayınlanmıyor zaten tabela partisine döndüler iyice meclisin bir önemi kalmadı zaten sistem gereği.

Chp kapatılsa da şu an ki durumdan bir şey değişmez yani sadece belki daha yeni isimler çıkar.

Mevcut düzende iyi kötü her şeyi yapan cumhur ittifakı.
İyi de konu bu değil ki.

Yangına su taşıyan karınca hikayesini bilir misin yeğen.

Doğru duvar yıkılmaz. Umarım tez zamanda kendini temize çıkaracak delilleri sunar. Benim inancım tam

Halk tv tutuklandı demiş. Cemil Meriç çok haklıydı, bu ülkede ilerici gerici, sağcı solcu yoktur, namuslu namussuz vardır derken..
Ben mi yanlis biliyorum, Halk tv chp'nin kanali gibi bir sey degil mi(belki de direkt oyle).

Bu sekilde tavir ozgur ozelin "biz fener tarafindan yuruyelim, oraya sempatik bakalim. Koc - mhp iliskisine bulasalim" gibi sacma sapan salak bir strateji gibi geliyor bana.

Kilicdaroglu versiyon 2.0. ana muhalefet kalip duzenden memnun olduklarinin gostergesi benim icin. Ekremi "oyun" disi biraktiklarindan beri havaya naralar atiliyor-sonuc alabildikleri bir halt yok.

Geri
Üst Alt