- 2 Nisan 2012
- 43.289
- 22.288
- 2.888
Şerefsizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman derim. Bu ülkede gs'nin hiç bir lobi gücü yok. Anadolu takımlarında bile daha güçlü lobi varSerefsizler rahat birakin artik adami ya
Nerde ulan Galatasarayin insan kaynagi diye ovunulur. Nerde hukukcu ordusu
Bİr sonrakine çıkar demiştim ama belli ki daha var.
Ben en samimi arkadalım bile olsa fblilerle futbol muhabbetini tamamen kestimFenerli arkadaşımla konuşuyorum adamı karapara karapara aklamakla suçluyor transferlerimizi erden Timur’un yaptığı kara aklama operasyonu ile yapmışız ona göre beyin özürlüler
Transfer işlerini birakip buraya mi odaklandin ustatBİr sonrakine çıkar demiştim ama belli ki daha var.
Hiç akıllanmıyorlar ya tamamı neredeyse patolojikBen en samimi arkadalım bile olsa fblilerle futbol muhabbetini tamamen kestim
Meshur sonucunu gormedigimiz iddiasini bu hsuusta tekrarlasa pozitif sonuclar cikar sankiTransfer işlerini birakip buraya mi odaklandin ustat
Bari buraya bulaşmasaydın da adam ozgurlugune kavussaydi
Yok duyum değil temennim öyleydiTransfer işlerini birakip buraya mi odaklandin ustat
Bari buraya bulaşmasaydın da adam ozgurlugune kavussaydi
abi sana güvenmiştimYok duyum değil temennim öyleydi
abi sana güvenmiştim
Ekli dosyayı görüntüle 323506
Yok duyum değil temennim öyleydi
Hakikaten o gün öyleydi bende temennimi yazdım lakin sanırım bu duruşmadan sonra NEF'e el koyunca yada bir şekilde tutulacağı belli oldu.Kolpanın hakkını veriyorsun şüphesiz.
Okan şampiyon olsun iddiandan anlamıştık ztn