Erden Timur'dan PSG'ye Icardi Teklifi: "Bonservis bedeli vermeyelim, sizi de bu maliyetten kurtaralım"

nassar el khalifa

İstanbul'a gelen Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, Galatasaray'ın transferlerini duyurduğu imza salonundan 'Meeting' (Toplantı) paylaşımı yaptı. Menajerin bu hareketi Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

1683702969191.png

Arjantinli forvet de kişisel Instagram hesabında PSG döneminden öne çıkardığı hikayeleri kaldırdı. Icardi, yalnızca Galatasaray hikayesini profilinde bıraktı.

1683702989689.webp

İcardi' nın futbol dilinden anlayan, yeterliliği yüksek birkaç futbolcu daha olsa neler yapmaz bu adam?..

Geçen yıl büyük liglerden rağbet görmemiş olması umutlandırıyor. Bizim ligde bilmem kaç gol atmış olmasını pek kaale alacaklarını sanmıyorum, kendisi için normal bir istatistik zaten...

Valla bir iki hafta içinde imza atılmalı fener kaos içine girecek transfer dönemine bırakmamalıyız bu işi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

birisi erden başkana SUCU GS'nin sorusunu yollasın...

kendisine, sol korner direğine değil de gol pozisyona girecek şekilde pas atabilecek birinin alınmasını şart koşsun..

kalitesine bişey diyemeyiz ama kralın kamp yapması lazım.kilo almış gibi

Benim şahsi fikrim sanki bonservisini almayacağız. Şampiyonluk yolunda motivasyonu düşmesin diye almak istiyoruz veya almaya çalışıyoruz gibi gösteriyoruz

PSG'ye böyle diyip, Icardi'ye de 'bonservis almazlarsa o parayı sana veririz' felan dersek, Icardi de başka yere gitmek istemeyip PSG'yi anlaşmaya zorlayabilir. Ama o para bizden her türlü çıkar...

Icardi Gueye gibi birisi degil. Bu herif Leeds, Birmingham gibi takimlara gitmez. Ingiliterede kücük takimda oynamak icin yasamaz gibi bence.

Ben basindan belli iyi performans gösterirse , ve Roma, Napoli, Atletico gibi takimlardan teklif gelmezse, bize baya ucuza gelir diye düsünüyordum. Zaten maasini dogru dürüz kimse karsilayamaz ve herif rest cekerse PSG maasindan kurtulmak icin 3-4e bakmayip satar.

Geri
Üst Alt