Erden Timur'dan Transfer ve Kuveyt Hava Yolları Açıklaması

bugün çıkıp iki sağlam transfer açıklamalıydı. takımın iskeleti yok.. orta saha sıffır sıffır sıffır.. forvet yarım. onun maaşı yüksek bunun bonservisi yüksek şunun boyu kısa.. sonuç??

tier 1 burhan kızmış. kingzat da geçen sarf ettiği lafı patlatmış.

bu piranayı haydut tier'a alalım

Adamlarla kontağa geçip iletsene bunu burhan...ne oldu 100 tane az mı retweet aldın.... derdinize sizin ben....Nargileci nevzat kafasıda geri durmaz tabi, küçük kankasını koruyacak

Bu TV de verildi mi açayım youtubeda falan arkaya öyleyse

• - Sanson üçüncü tercih demeyelim başka alternatif isimler de var aynı anda görüştüğümüz bu bölge için.
  • - Botheim sözleşmeyi feshediyor, 2 ayrı hukuk firmasından görüş alınıyor. İmza parası ve maaşı ödenmemiş. Burada hukuki görüş önemli 20 milyonluk bir risk var.
  • - Hoca 6-8-10, forvet ve sağ ya da sol açıkta oynayan oyuncu istiyor.

Demek Sakat Sanson'un üzeinde 2 isim daha var 8 No için - bütçede gerekirse kaçınılmamak gereken bölgelerden biri bu
Botheim konusu güzel
Sağ ya da sol açık oynayan - Solbakken

6-8-10-forvet-kanat 5li denkleme uyuyor yukarıdakiler.

Müldür içinde görüş doğru, Ali T sağ bek haydi koçum idyerekten oynar inşallah

Tam olarak nereye yapmış bu açıklamaları görüntü falan yok mu ?

Herkesin kaç istediğini söylemiş, biz ne vermişiz belirsiz:)

''ücretler çok yüksek''
yahu siz iyi kadro kuracağız demediniz mi? ben mi salladım cüzdanı? Ne bekliyordunuz ki?
euro 18 arkadasım. 10m a transfer edeceğin adam 180milyon tl denk geliyo. 1m avronun hesabının yapılması gereken zamanlardayız. öyle bol keseden oyuncu alamayız. bunu bir bahane olarak algılamayın ülke gerçekleri bunlar.

Geri
Üst Alt