GSC Anket Erden Timur’suz Transfer Komitesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Yeni Transfer Komitesi Hk Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    66

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Evet yine gündem belirleyecek bir anketle karşınızdayız.

Erden Timur’un yeni yönetimde yer almayacak olması ve neticesinde Gökhan Dinç’in iddia ettiği şekilde, transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün üçlüsü dışında Mehmet Özbek'in yetkili olması ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz?

Valla o güze insanlar, o güzel atlara binip gittiler olacak:( cok karamsarim. Ins yanilirim.

Erden beyin son transfer dönemi çok verimsiz olsa dahi oyuncuları motivasyonu üst düzeydi. Kolej havası denen o şey gerçekten vardı aslında Floryada. Iyi isimleri abartı olmayan maliyetler ile kazandırdı bize. Cenk ve Özbek kulübün parasını kendi parası gibi görmeyeceği için ileride kurtulmak isteyeceğimiz ama 4 yıl sabretmek zorunda kalacağımız(maliyetten ötürü) transferler görmemiz mümkün.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

erden başkanın son transferlerinin hepsi fiyasko, bu iş profesyonel birine bırakılmalı.

Erden Timur'da mükemmel değildi. İyi bir satış yaptı doğruya doğru ama son transferlerde ciddi sorun yaşadık. Geciken Bek transferi yüzünden hiç kullanamadığımız Aurier ile kaldık.

Kendisini çok severim ama olmazsa da öldük bitik diyecek bir durum olmaz.

Erdin Timurun transferleri verimli ya da verimsiz bakmaksizin tumu cok basarili.

Fiyat/Populerlik/Maas olarak tum transferleri mukemmel.

Yeni gelen arkadaslar malesef Erden Timur gibi ultra ucuz trasferler yapamaz.

Torreira-6 Milyon Euro
İcardi-10 Milyon Euro
Mertens-Bonservissiz
Zaha-Bonservissiz
Ziyech-Bonservissiz (opsiyonlu çıkışlı 1+1+1 kontrat)
Sanchez-9.5 Milyon Euro

aldığımız isimler bu arkadaşlar maliyeti yüksek olan. Bu adamlar olmasa şampiyon olabilir miydik?

Zaha Trabzon, Ankaragücü vb 3-4 maçı daha çözdü İcardi yokken. Ziyech son 6-7 maçta eller dolanacakken işi çözdü. Sanchez Nelsson motivasyonu kaybetmişken çıktı aslanlar gibi oynadı.

Diğer üçü olmasa zaten 2 senedir net şampiyon olamazdık.

İllaki kurulu düzen bozulacak birileri yürüyen aracın tekerleklerine çomak sokacak. Kardeşim bir durun ya 5 yıl 10 yıl silip süpürmek Bayern Münih gibi olmak varken iç çekişmelerle uğraşıyoruz. Galatasaray sevdasından büyük yoktur. Bırakalım bu kısır döngüyü

Bence; ihtiyaçlar belli ,eksikler belli ,olması gerekenler belli .bu nedenle yeni kurulan komite doğru hamleler yapacaktır.Gereği olacaktır diye düşünüyorum.Erden Timur'un üzerinden bu yükün alınmasının kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum.Bence "inşallah kalırsa" çok daha faydalı olacaktır.Transfer komitesi görevini yapacaktır.Karalar bağlamaya gerek yok.Erden Timur'un da biraz hafiflemesi gerekiyordu.Bugün inşallah yola devam ettiğinide açıklar rahat nefes alırız.Herkes GS'miz için var gücüyle çalışacaktır.Daha iyisi için.

Erden Timur transferden çok oyuncular tarafından sevilen bir yöneticiydi. Belki bu kadar içli dışlı olmayacak ama ben yine oyuncularla olan irtibatının kopmayacağını düşünüyorum. Transfer konusunda başarılı olduğu söylenemez kulübün. Bugüne kadar hiç bir transfer döneminde de kusursuz iş yapmış değiliz. Belki oyuncu kalitesi olarak kağıt üstünde iyi isimler oldu dönem dönem ama fiyat performans olarak bakınca her dönemde sıkıntı yaşadık.

Erden Timur'un transferlerde rol oynamayacak olması konusunda çok pozitif değilim. Yeter ki doğru yapılanma ile doğru oyuncular alınsın. Oyuncunun ismi bence çok önemli değil. Oyuna ve takıma katkısı önemli. Almanya'daki Japon oyunculara bakıyorsun takımlarına muazzam katkı veriyor biz ise sürekli içi geçmiş oyuncuların peşinde koşuyoruz.

Erden Timur transferden çok oyuncular tarafından sevilen bir yöneticiydi. Belki bu kadar içli dışlı olmayacak ama ben yine oyuncularla olan irtibatının kopmayacağını düşünüyorum. Transfer konusunda başarılı olduğu söylenemez kulübün. Bugüne kadar hiç bir transfer döneminde de kusursuz iş yapmış değiliz. Belki oyuncu kalitesi olarak kağıt üstünde iyi isimler oldu dönem dönem ama fiyat performans olarak bakınca her dönemde sıkıntı yaşadık.

Erden Timur'un transferlerde rol oynamayacak olması konusunda çok pozitif değilim. Yeter ki doğru yapılanma ile doğru oyuncular alınsın. Oyuncunun ismi bence çok önemli değil. Oyuna ve takıma katkısı önemli. Almanya'daki Japon oyunculara bakıyorsun takımlarına muazzam katkı veriyor biz ise sürekli içi geçmiş oyuncuların peşinde koşuyoruz.
Ağzına sağlık.İşin özeti resmen bu.Bence Boey tarzı yolundan gitmeliyiz kesinlikle.Hep söylüyorum.Hırs+aidiyet ve tabii ki fundamental ve de sürekli oynayan oyuncu olmazsa olmaz.Formül budur.

Mevzu artık transfer fln da değil sen bu aldığın adamları „proje“ diye çağırıp geliyorsun ve yarı yolda bırakıyorsun sezonun ortasında kötü gidişat da kabak ya yönetime ya da futbolculara patlayacak.

Süreç yanlış yönetildi bana göre.

Icardi bütün dünyanın önünde 2 sene daha diye Rica‘da bulunuyor. Çok saçma işler yapıyoruz gerçekten ya

Mevzu artık transfer fln da değil sen bu aldığın adamları „proje“ diye çağırıp geliyorsun ve yarı yolda bırakıyorsun sezonun ortasında kötü gidişat da kabak ya yönetime ya da futbolculara patlayacak.

Süreç yanlış yönetildi bana göre.

Icardi bütün dünyanın önünde 2 sene daha diye Rica‘da bulunuyor. Çok saçma işler yapıyoruz gerçekten ya
Sevgili Kemal; arka planda olan birçok şey var bilmediğimiz.Erden Timur içerideki olaylardan rahatsız öncelikle.Şundan anlamalıyız ki ;Erden Timur daha istifa etmeden Mehmet Özbek ismi nereden uçarak geldi mesela?? mehmet özbek inanılmaz rahatsızlık yaratmıştı önceki dönemlerde.Aklımdan çıkmıyor idman sahasının ortasında sandalyede oturuşu.Bir Adnan Sezgin bir Mehmet özbek.
Erden başkan rahatsız.Bence rahatlatılmayı bekliyor ama o mektup gelecekmi belirsiz :Kemerburgaz olsun florya olsun vs.vs.vs birçok konu var.

futbolcuların havasının biraz kırılacağını ve okan hocanın işinin 2 kat zorlaştığını düşünüyorum

Sevgili Kemal; arka planda olan birçok şey var bilmediğimiz.Erden Timur içerideki olaylardan rahatsız öncelikle.Şundan anlamalıyız ki ;Erden Timur daha istifa etmeden Mehmet Özbek ismi nereden uçarak geldi mesela?? mehmet özbek inanılmaz rahatsızlık yaratmıştı önceki dönemlerde.Aklımdan çıkmıyor idman sahasının ortasında sandalyede oturuşu.Bir Adnan Sezgin bir Mehmet özbek.
Erden başkan rahatsız.Bence rahatlatılmayı bekliyor ama o mektup gelecekmi belirsiz :Kemerburgaz olsun florya olsun vs.vs.vs birçok konu var.
Evet renkdaş benim ilk şüphem sağlık sorunları olmuştu ama verdiği bir röportaj da Galatasaray iç siyaseti yıpratıyor da demişti. Yani çok ciddi bir sağlık sorunu yoksa eğer bırakamazdı Galatasaray‘ı bence.

Mevzu bence senin dediğin gibi Mehmet Özbek’le alakalı olabilir.

Geri
Üst Alt