- 3 Temmuz 2012
- 139.444
- 87.902
- 5.338
Erden başkan konuşurken tehditlerin geldigini onlara pabuc bırakmayacagını gerekirse acıklayacagını söyledi sizce bu şahıslar kimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kesinlikle katılıyorum.Bu fedarasyon seçilmiş değil atanmış bir fedarasyondur.Atayan da bellidir.Türk futbolu özerk mözerk de değildir.Siyasetin güdümündedir.Valla ben sadece fedarasyonun değil tüm kurullarında siyaset tarafından atandığına ve seçim öncesi bilinçli bir şekilde febenin şampiyon yapılacağına inanıyorum.siyasete yakın bir isimdir bu sene fbnin şampiyon olmasını üst makamlar istiyor
Yav onlar oy potansiyeli de biz bilmem ne çocugu muyuz.valla kesinlikle katılıyorum.Bu fedarasyon seçilmiş değil atanmış bir fedarasyondur.Atayan da bellidir.Türk futbolu özerk mözerk de değildir.Siyasetin güdümündedir.Valla ben sadece fedarasyonun değil tüm kurullarında siyaset tarafından atandığına ve seçim öncesi bilinçli bir şekilde febenin şampiyon yapılacağına inanıyorum.
valla farklı marklı sen bu fedarasyon başkanının seçildiğine inanıyorsan zaten o andan itibaren konuşmak mantıksızYav onlar oy potansiyeli de biz bilmem ne çocugu muyuz.
Fenerin gucu yoksa sampiyon olamayacak kardesim biz nasil 1 golle.kacirdiysak sustuysak onlar da susacaklar. Yada yine buz kaciracagiz ve susacagiz niye bir savas donecek.
Bir takim alanen 6 aydir korunuyor digeri 1 senedir yok edilmeye calisiyorsa bunun adi secim falan değildir bunun adi farklı.
Türkiye'de hiç bir takım taraftarı siyasete bir gram bile etki edemez. Takım için sittin sene oyumu değiştirmem. Ne oldu Fenerliler sandıkta görüşürüz diye bik bik ötüyorlardı antu'da ve AKP rekor oyla seçim kazandı yahu. Takımını siyasi oyunun önüne koyan binde 0,1 falandır.Ben bu oy potansiyel ve ülkede bilmem 30 milyon x takimin taraftari var isine hic inanmiyorum. Ülkede kaba hesap kac kisi gercekten ciddi seviyede futbol takip ediyordur? Ve o kisilerden kaci futbola bakarak oy veriyordur?
Ülkenin ekonomisi iyi durumdayken bile, Digitürk/Beinsports abone sayisi 2-3 milyon arasi degilmiydi?
ben oyumu başakşehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim açıklamasından sonra değiştirdim.Değiştiren bir çok arkadaşımda var.Türkiye'de hiç bir takım taraftarı siyasete bir gram bile etki edemez. Takım için sittin sene oyumu değiştirmem. Ne oldu Fenerliler sandıkta görüşürüz diye bik bik ötüyorlardı antu'da ve AKP rekor oyla seçim kazandı yahu. Takımını siyasi oyunun önüne koyan binde 0,1 falandır.
Topluma oranı bahsettiğim değer de işte. 30 milyonluk camialarda 100 kişinin oyunu değiştirmesi sittin sene etki etmez. Demek istediğim buydu Akın kardeşim.ben oyumu başakşehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim açıklamasından sonra değiştirdim.Değiştiren bir çok arkadaşımda var.