# Erdin Demir

Tamam gaabul

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

yabancı sınırlaması yüzünden yönetim databaseyi kücükten geniş caplıya cıkardı galiba

yabancı sorunu yüzünden bende oyunda avrupadaki bütün türk oyuncuları topluyorum,yönetimde benim kafadan :)

Alın anasını satayım gurbetçi bırakmayın etrafta, yabancı sınırlamasıda kalmaz böylece hemen sınırsıza geçilir bizi yerli sorunumuz çözülürse.

Oyuncuyu bilmiyorum, Türkiye liginde Caner disinda ise yarayacak sol bek yok.. Isvec milli takimina yükselmis. Gelsin bakalim.

Videosuna baktım hızlı-dinamik-müdahalelei bir sol bek..Hücuma iyi çıkışları da var...Kim olursa olsun razıyım artık sol bekte Hakan Balta yerine bir yerli olsun da taştan olsun

YouTube'den bir kaç videosunu izledim gayet iyi ve potansiyelli bir oyuncu . Her türlü Hakan Baltadan ve Rieradan iyi olduğu kesin . Alex Telles lig ve Avrupa maçlarında oynar . Erdin ise TR kupasında falan oynar , gerekirse ligde Alex Telles yorulduğunda ikinci yarının sonlarına girebilir .

Çok iyi oyuncu bana göre..

Temposuna hayran kaldım doğrusu..

iste boyle transferler yapsinlar. turkiyeden 3.5 veya 4 milyon euro sacma sapan hicbir altyapisi olmayan oyunculara vericegimize 1milyon verip 3-4 tane avrupoa altyapili oyuncu almaliyiz. bunlardan bir iki tanesi tutsa zaten super olur.

Dany kadar hizli oyuncuya benziyor, umarim onun gibi dengesiz, defansif anlamda berbat olmaz...

Adili gibi turk vatandaşı değil ama vatandaşlık alabilir sanırım. Doğru mudur?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adamin isminde kapi gibi "Demir yaziyor" ve türk oldugu ortada. Türk pasaportuda varmis bilgilere göre.

alın lan alın, ortalıkta türk oyuncu bırakmayınki, şaşırsın şerefsiz haysiyetsizler.

Bu adamlari kim buluyorsa, helal olsun valla. Transfermarkt arastirmasi olmadigi belli. Adamlarin soy agacina kadar inmisler lan :D

Geri
Üst Alt