Erdoğan: "6-7 yabancıyı doğru bulmuyorum"

Esas komik olan şu ki bence futbol milli takımımız basket takımından çok daha iyi durumsa oyuncu seçme konusunda ama basket iyimis futbol kötü vay be.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bencede. Basket mili takım oyuncuları iyi mücadele sergilediği için övüyor millet işte. Kalite desen eksik. Ama iyi mücadele ediyorlar işte

kobilere ; ihracat ,pazar bulma , ürün geliştirme ve nitelikli elman yetiştirme konularına bağlayarak imtiyazlar ve maddi , hukuki teşvikler vermek yerine faizsiz kredi vererek hepsinin mercedes sahibi olmasına sebep olan mantık bu mantık

çok şey beklemiyorum artık.

bunlar da bi acayip.

kendilerinin zamanın da geliyor sistem sonra da değişsin diyor. Teog-yabancı kuralı adam her şeyi biliyor la
Orası ayrı komedi hakikaten aklıma getirdin bak GSS ve taşeron sistemi kendileri getirdiler sonra seçimde müjde bunlar kalkacak diye oy istediler :D

Bir insan her konudan her şeyden anlıyorsa, o insan aslında hiç bir halttan anlamıyordur. Net...

22 sinde mgk var. Orada gündem başlıklarından olacak anlaşılan.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DJ6GN3VX0AEBKl1.jpg

Spor politikası adam devşirip başarı kazanmaya çalışmak olan bir milletin lideri için komik ifadeler.

bende Suriye'lileri ülkeye getirerek ülkenin milyar dolarlarca zarar etmesini sağlayan birinin başbakan-cumhurbaşkanı olmasını doğru bulmuyorum.

Geri
Üst Alt