Erdoğan: "6-7 yabancıyı doğru bulmuyorum"

Samanı bile dışardan alan bir ülkeyiz ne olduda bu sınır battı anlamadım, ülkedeki en güzel yerlerdeki evleri, villaları, yerleri full yabancılara sattınız, köprüleri,tünelleri sattınız ne varsa, bankalar full yabancı nerdeyse, ülkedeki çoğu şirketin içinde yabancı ortaklar var, a dan z ye herşeyi dışardan alıyoruz, futbol harici her branşta dolu devşirme oyuncu var neden futbol ne olduda sorun oldu bu anlamıyorum olduda sınır gelirse futbola ve bu yardakçılara 1 kuruş para vermem sokarım Tarık çamdal a da, selçukada, yasinede kadroda 14 yerli bulundurmak bile saçmalıkken saha içine koyuyorlar zorla.

İzleyeceğim son sezon bu sezon. Çok şey söylemek istiyorum ama ne fayda.

basket macini izlerkene basin gitsin bir tane yerli basket ci yok neden izleyim diyen yok heralde.

Turkiyenin butun otelleri ruslara satilmis, sanayiler ona buna. onlarla ilgilensin daha iyi olmazmi ulkenin butun gelir kaynaklari dis ulkelere satiyorsun iyi, yabanci oyuncu var diye kotu oluyor.
baska bir ornek daha verim, ulkenin amoter sporlarinda turk uyruklu olmayan oyuncular ulkeyi temsil ediyor. hemde bu adamlar turkceyi bile bilmiyor

Adam teog kaldırıla dedi hop çalışmalar başladı

Her sene eğitim sisteminş zırt pırt değiştiren insanlardan düzgün planlama beklemeyiniz

Boşuna aldık bu kadar yabancıyı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suni gündem yaratıp mali götürüyorlar yok teog yok yabancı sınırı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9a3a99c69ace7e416e484d89a89a7b87.png

Şu forvet hattını görünce fortuna Düsseldorf a bastım umarım yanilmayiz :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yabancı sınırı futbola değil ülkeye getirilmeli her taraf Suriyeli doldu.

Az önce digitürkü aradım. sözleşmemin hangi ay bittiğini sordum. (Halbuki biliyorum) Temmuz ayı cevabını aldım. Güzel; gelecek sene de bir sözleşme yapıp 2019 yılında iptal edeceğimi söyledim. Nedeni sorduğunda "yabancı sınırlaması" dedim. Kadın şok oldu. Teşekkür ederim dedim kapattım. Şimdiden tehdit etmemiz lazım arkadaşlar. Taraftar biziz para bizde biz olmazsak ne takımlar ne de tetikçi şeytan para kazanabilir! Gücünüzün farkına varın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reyis 6-7 dedigi için bizim tüp kafa 5e indirmeyi planlıyor. 3-4 dese 2ye indireceklerdi demek ki. Kraldan kralcı haysiyetsiz pislikler.

Bu akape kafası değişik bir kafa abi yazık gerçekten bu tarz insanlara.

Az önce digitürkü aradım. sözleşmemin hangi ay bittiğini sordum. (Halbuki biliyorum) Temmuz ayı cevabını aldım. Güzel; gelecek sene de bir sözleşme yapıp 2019 yılında iptal edeceğimi söyledim. Nedeni sorduğunda "yabancı sınırlaması" dedim. Kadın şok oldu. Teşekkür ederim dedim kapattım. Şimdiden tehdit etmemiz lazım arkadaşlar. Taraftar biziz para bizde biz olmazsak ne takımlar ne de tetikçi şeytan para kazanabilir! Gücünüzün farkına varın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynısını bende yaptım.Eğer yabancı sınırı gelirse beceriksiz yerlileri izlemek için Digitürk'e para vermem.2019 dan sonra uzatmayacağım yabancı sınırı yüzünden dedim.
Birlikte tepki verelim yabancı sınırı için eğer susarsak istediğini yapar bu tüpçü

Geri
Üst Alt