Erdoğan: "6-7 yabancıyı doğru bulmuyorum"

Bugun biri kose yazisinda yazmis 5 e dusuyor diye.agzindan cikan hemen uygulanir bilirsiniz.teog u kaldiriyorlar bunu da iki sene sonraya hazirliyorlar. Tek bir mac izlemem kusura bakmasin kimse

Bugun biri kose yazisinda yazmis 5 e dusuyor diye.agzindan cikan hemen uygulanir bilirsiniz.teog u kaldiriyorlar bunu da iki sene sonraya hazirliyorlar. Tek bir mac izlemem kusura bakmasin kimse
teog'u da kendi getirdi zaten.. herseyi ellerine yüzlerine bulastirmada 1 numaradir kendileri

Herşey sandık sandık diyorlar ya. Oylama yapsınlar bu konuyla ilgili bakayım. Hile yolu uygulansın yine gömeriz bu düşüncesini.

Ben bir kaç GS li ve akp sempatizanı olan arkadaşlarla konuştum rte nin bu açıklamalarından çok rahatsız olmuşlar oy vermicez filan dediler ama ne kadar güvenebilirsin ki 2 algı operasyonuna bakar seçimlerden evvel :/

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayi ligden çeksinler eger sınırlama gelirse..

Madem millet kıt zekasiyla bizi tehdit ediyor bizde rest çekelim..

Ülkeye 5 milyon neyudugu belirsiz adam al ondan sonra yabancı sinirlamasi de...

Acikca söylüyorum yabanci sınırlaması geldiginde kombine alan ligtv alan ultra mal dir koyundur

Ben bir kaç GS li ve akp sempatizanı olan arkadaşlarla konuştum rte nin bu açıklamalarından çok rahatsız olmuşlar oy vermicez filan dediler ama ne kadar güvenebilirsin ki 2 algı operasyonuna bakar seçimlerden evvel :/

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O arkadaslarim dedigin yoksa senmisin kardess!!

ligden çekilelim bu karar çıkarsa başka yolu yok 4 yabancı yaparlar kesin bunlar

6 yabancılı kadrolar için oynatabileceğimiz yerlimiz yok serdar tolga harici :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardayı seve seve kabulleneceksiniz artik.

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının tribünlere "Sandıkta görüşürüz" pankartı asmasına bakar. "Yabancı demedim, futbola yabancı" dedim açıklamasıyla da polemik son bulur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az önce digitürkü aradım. sözleşmemin hangi ay bittiğini sordum. (Halbuki biliyorum) Temmuz ayı cevabını aldım. Güzel; gelecek sene de bir sözleşme yapıp 2019 yılında iptal edeceğimi söyledim. Nedeni sorduğunda "yabancı sınırlaması" dedim. Kadın şok oldu. Teşekkür ederim dedim kapattım. Şimdiden tehdit etmemiz lazım arkadaşlar. Taraftar biziz para bizde biz olmazsak ne takımlar ne de tetikçi şeytan para kazanabilir! Gücünüzün farkına varın.

Renkdaş şimdi sen yabancı sınırı değince bu kadın ters anlamasın. Seni yerli futbolcuları kolluyor sanmasın. Yabancı sınırlamasının kaldırılması halinde ligtv mi iptal ettireceğim gibi bişey mi desek? Ben de arayacağım.

.

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının tribünlere "Sandıkta görüşürüz" pankartı asmasına bakar. "Yabancı demedim, futbola yabancı" dedim açıklamasıyla da polemik son bulur.

Passoligleri komple iptal edilir, haklarında dava açılır. Sen baya nostalji yaşıyorsun abi, geçti o günler. :D

2020 için düşünülüyormuş, yaşayacağımızdan bile emin olunamayan bu hayatta 3 yıl sonra o mevki ve makamlarda yine aynı insanlar oturacaklarından nasıl emin olabiliyor

İspanya milli takımı Dünya ve Avrupa şampiyonu olurken kulüp takımlarında 1 ya da 2 yerli oyuncu ile oynuyorlardı. Real Madrid ve Barcelona ya bakın ikisi de her sene şampiyonlar ligi şampiyonu oluyor ve 11 lerinde kaç İspanyol oyuncu var? Bakın liglerine yabancı sınırı var mı?

O kadar cahilce hareket ediliyor ki inanılır gibi değil. Analiz yok sorunun kaynağının tespiti yok. Yerli oyuncuda sınır mı var soruyorum isteyen takım tüm oyuncuları Türk oynatamıyor mu? Oynatabiliyor ama tercih etmiyor çünkü Türk futbolcusunun mental sıkıntıları var kendini İstanbul a attıktan sonra geliştirmiyor. Parayı bulunca gelişimi bitiyor. Sıkıntı burada yani altyapı ve eğitiminde sıkıntı var.

Ayrıca yabancı sınırı zaten hiçbir ülkede yok kendilerine güveniyorlarsa ve iyilerse yabancı ülkelerdeki takımlar da onlar için bir pazar. Niçin daha çok çalışmıyorlar?

Avrupa ile ilk kez rekabet edebilecek seviyede takımlar kurmaya başladık. Beşiktaş gittti deplasmanda Porto yu yendi. Seneye Galatasaray da oturuşunca izleyin her sene en az bir Türk takımının Uefa finalini görmeye başlayacak. Hani amacımız Dünya ile rekabet değil miydi? Tam şartları eşitlediğimiz senedeyiz ilk kez hem de ama daha sezonun başı konuşulan şeye bakın.

Asıl şimdi yabancı sınırı olmadığı bu milat dönemde Türk futbolcusu yan gelip yatamayarak kendini geliştirecek. Yani "nasıl olsa takımda 6 yerli oynatmak zorundalar benim formam garanti" diyemeyecekleri ve astronomik yatış paraları kesintiye uğrtacağı için şu an fırtına kopartmaya çalışıyorlar buna da bazı çakal abileri milli marş söylemiyle insanların bam teline vuruyor.

Kısacası sayın Cumhurbaşkanımızı yanıltıyorlar. İki sene bu yabancı sınırını kaldırmayın o yatış yapan Türk oyuncu formayı kapmak için takımında yırtındığı vakit milli takımımızda fbolumuz da şahlanır. Diğer türlü bunlar kontejandan yatış ile lale devrine devam ederler Milli takıma da etkisini izler görürüz.

.

Geri
Üst Alt