- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
Cevap: Erdoğan bedelli askerliğin detaylarını açıkladı!
yaparız 3-5 tane sistem 4-5-6 kupon , tamamdır
yaparız 3-5 tane sistem 4-5-6 kupon , tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaparız 3-5 tane sistem 4-5-6 kupon , tamamdır![]()
720 bin askerimiz varmış, ne kadar gereksiz bir rakam... İngilterede 150bin küsür, keza Almanya'da da bir o kadar asker var.. Posta,garson,berber,şoför,depocu,silahlıkçı gibi ayak işlerini yapan 250 binden fazla askerimiz var.. Bu adamlar askeriyede yiyip için yatıyorlar.. Ben de onlardan biriydim.. Ayda 600 tl net zararım vardı devlete, ayrıca askere gitmeden önce de 300 tl SGK ödemesi yapıyordum, ben askere gidince o da kesilince en az 900 tl zararım vardı..Ben askerliğimi yaptım geldim, SGK ödememi yapıyorum her ay 300 tl civarında, buna ek olarak devlete maddi külfet olarak askeriyedeki gibi yiyip içip yatmıyorum.. Yani o kadar gereksiz yere harcama yapıyordu ki devlet bunu askere giden biri olarak çok net görebiliyordum..Silah söküp takmaktan başka bir şey öğretmediler bana askerde, silahlıkta yatıp kalkıyordum, başka da bir görevim yoktu..Gerçi askeriyede herkesin bir görevi var, başka da bir şey yapılmıyor.. Bedellinin çıkması iyi oldu, harcamalar kısılır en azından...
git 15 ay yap daha iyi, o paraya iş kurarsın,üstüne sıksan araba alırsın. ne b.ktan bir dayatma. 30 bin ne la
yarin konsolosluga gidip askerlige müracaat yaparsam olurmuki? yani 5 bin euro karsiligi 21 gün
acaba hangisi daha iyi olur? ucak bileti,cep harcligi falan filan nerden baksan 7 bini bulurhemen yaparsan olur cunki yasa daha gecmedi![]()
acaba hangisi daha iyi olur? ucak bileti,cep harcligi falan filan nerden baksan 7 bini bulur
38 yas siniri kalktida ne oldu? parayi nezamana kadar vericezki?
38 yas siniri kalktida ne oldu? parayi nezamana kadar vericezki?