Eren Derdiyok da Sakatlandı!

Topa gülle muamelesi yapan bir hıyarın usta stoper olduğunu idda a etmek abes.

Bize kağıt helva gibi adamlar değil Çelik gibi adamlar lazım

Henry Onyekuru, tedavisinin ardından düz koşulara başladı :)
guy-diving-into-bath-splash-13804236326.gif

çıkışta limonlu madensuyuynan, ıccak çayın benden..:asd:

Garry'nin al ver girişimine yaptığı katkıyı gördükten sonra kimse benden Eren'in sakatlanmasına üzülmemi beklemesin.

Allah belasını versin bunun. Fatih hoca bile açık açık hedef gösterdi bunu. Daha önce bu tip bi açıklamasını hatırlamıyorum. Tam tersi oyuncusunu korur hoca. Ama bu it sahada en ufak mücadeleye bile girmez. En ufak ağrısı olduğunda çıkmak istiyorum der. Ozan'a oyunda kal demiş çocuk kramp girmesine rağmen aslan gibi oynadı kötülediğim lafları da kıçıma soktu. Ama bu itin yatacak yeri yok. Böyle itlerin bu takımda yeri olmaması lazım.

Çalışmalarına Hamit Altıntop salonunda devam eden sarı kırmızılı ekip , Tarık Çamdal saunasında ter attı.

Allah belasını versin bunun. Fatih hoca bile açık açık hedef gösterdi bunu. Daha önce bu tip bi açıklamasını hatırlamıyorum. Tam tersi oyuncusunu korur hoca. Ama bu it sahada en ufak mücadeleye bile girmez. En ufak ağrısı olduğunda çıkmak istiyorum der. Ozan'a oyunda kal demiş çocuk kramp girmesine rağmen aslan gibi oynadı kötülediğim lafları da kıçıma soktu. Ama bu itin yatacak yeri yok. Böyle itlerin bu takımda yeri olmaması lazım.

Biz böyle düşünüyoruz ama sene başında Güvenç Kurtar türkiyenin en akrabotik ve en meziyetli forvetlerinden biri olduğunu söylüyordu..
Biz mi bi boktan anlamıyoruz yoksa bu adam mı valla bu işte bi sakatlık var
@Hidayet Sarıdağ @Çağlar Akarca @Mehmet Eroğlu

Biz böyle düşünüyoruz ama sene başında Güvenç Kurtar türkiyenin en akrabotik ve en meziyetli forvetlerinden biri olduğunu söylüyordu..
Bence bu it yeteneksiz değil. Mücadele etmiyor o müthis gelişebilecek fiziğine ihanet ediyor. Ama bu şerefsiz ortalama üstü bir oyuncu olabilecekken ne mücadele ediyor ne de takıma katkı vermek uğraşıyor. Tam bir ruh.

Güvenç Kurtar'ı da biliyoruz süper yorumlarından. Çok şey yapmamak lazım

:asd:

O kim yahu ben Erman ve Ali Ece hariç kimseyi kaale almam, dinlemem, yorumlarına bakmam.

Erman Toroğlu: Eren eğer ah oram ağrıdı, ah buram ağrıdı 'ma mu ma mu' diyorsa oynatmayacaksın

Bu olayları dıaşardan izlemeyi tercih eden sade vatandaş profili, sana iç mi iç uymuyo... başka bişi bul..
En azından senin gibi ortalığı karıştırıp uzaktan pis pis sırıtarak izlemesini bilen biri olsun. Ekli dosyayı görüntüle 31548
Bu olayları dıaşardan izlemeyi tercih eden sade vatandaş profili, sana iç mi iç uymuyo... başka bişi bul..
En azından senin gibi ortalığı karıştırıp uzaktan pis pis sırıtarak izlemesini bilen biri olsun. Ekli dosyayı görüntüle 31548
images (71).webp

Ali Yavuz veya Yunus oynasın artık bunu laf olsun diye söylemiyorum, Adam alınacağı falanda yok gibi duruyor bari bu kadar eksik varken gençleri oynatalım zaten kötü oynuyoruz bişey olmaz.

Geri
Üst Alt