- 18 Temmuz 2009
- 80.659
- 225.075
- 5.093
Topa gülle muamelesi yapan bir hıyarın usta stoper olduğunu idda a etmek abes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa gülle muamelesi yapan bir hıyarın usta stoper olduğunu idda a etmek abes.
Maçın adamı diyebiliriz, kilit hamlelerde bulunduTopa gülle muamelesi yapan bir hıyarın usta stoper olduğunu idda a etmek abes.
Bize kağıt helva gibi adamlar değil Çelik gibi adamlar lazım
Henry Onyekuru, tedavisinin ardından düz koşulara başladı![]()
Malatya maçında muğdat izleme keyfi![]()
Eren denen belayı izlemekten iyidir.
Çalışmalarına Hamit Altıntop salonunda devam eden sarı kırmızılı ekip , Tarık Çamdal saunasında ter attı.
Kim o iddia sahibi?Topa gülle muamelesi yapan bir hıyarın usta stoper olduğunu idda a etmek abes.
Allah belasını versin bunun. Fatih hoca bile açık açık hedef gösterdi bunu. Daha önce bu tip bi açıklamasını hatırlamıyorum. Tam tersi oyuncusunu korur hoca. Ama bu it sahada en ufak mücadeleye bile girmez. En ufak ağrısı olduğunda çıkmak istiyorum der. Ozan'a oyunda kal demiş çocuk kramp girmesine rağmen aslan gibi oynadı kötülediğim lafları da kıçıma soktu. Ama bu itin yatacak yeri yok. Böyle itlerin bu takımda yeri olmaması lazım.
Bence bu it yeteneksiz değil. Mücadele etmiyor o müthis gelişebilecek fiziğine ihanet ediyor. Ama bu şerefsiz ortalama üstü bir oyuncu olabilecekken ne mücadele ediyor ne de takıma katkı vermek uğraşıyor. Tam bir ruh.Biz böyle düşünüyoruz ama sene başında Güvenç Kurtar türkiyenin en akrabotik ve en meziyetli forvetlerinden biri olduğunu söylüyordu..
Biz mi bi boktan anlamıyoruz yoksa bu adam mı valla bu işte bi sakatlık var
@Hidayet Sarıdağ @Çağlar Akarca @Mehmet Eroğlu
Biz böyle düşünüyoruz ama sene başında Güvenç Kurtar türkiyenin en akrabotik ve en meziyetli forvetlerinden biri olduğunu söylüyordu..
Biz mi bi boktan anlamıyoruz yoksa bu adam mı valla bu işte bi sakatlık var
@Hidayet Sarıdağ @Çağlar Akarca @Mehmet Eroğlu
Bu olayları dıaşardan izlemeyi tercih eden sade vatandaş profili, sana iç mi iç uymuyo... başka bişi bul..
En azından senin gibi ortalığı karıştırıp uzaktan pis pis sırıtarak izlemesini bilen biri olsun. Ekli dosyayı görüntüle 31548
Bu olayları dıaşardan izlemeyi tercih eden sade vatandaş profili, sana iç mi iç uymuyo... başka bişi bul..
En azından senin gibi ortalığı karıştırıp uzaktan pis pis sırıtarak izlemesini bilen biri olsun. Ekli dosyayı görüntüle 31548
Ben stoper ve 6 numara oynardım eskiden hatta bayağı sert oynardım ta ki dizimden ikinci kez sakatlanıp futbolu tamamen bırakana kadar.