GSCimbom
Eren Derdiyok Galatasaray'a Geliyor!
Gökhan Sancak

Eren Derdiyok Galatasaray'a Geliyor!

Gökhan Sancak ·

Cevap
51
Okunma
3,4K
Sayfa
1/3

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız & Alya ~
GalataSarayı Efendileri
1147336_620x410.jpg

​

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında Eren Derdiyok transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İki kulüp arasında daha önce kurulat temaslar yeniden hız kazandı. Devre arasında golcü oyuncu için Kasımpaşa'nın kapısını çalan Galatasaray, "Eren'e karşılık Ryan Donk ve Semih Kaya'yı verirseniz anlaşırız" cevabı verilmişti.

Sarı-kırmızılı ekip devre arasında 2.5 milyon euro ödeyerek satın aldığı Donk'u geri göndermeyi planlıyor. Ancak Galatasaray'ın Semih'i vermeye yanaşmadığı ve yerine Umut Bulut'u teklif ettiği iddia ediliyor.

Flaş!... Eren Derdiyok Galatasaray'a geliyor | superhaber.tv

Dünyada forvet oynayabilecek başka futbolcu mu yok da illa ki TR sınırları içerisinden transfer yapıyoruz akıl sır erdiremiyorum...

Donk Semih ve Umut'u verelim uzlaşalim. 3'üde 5 para etmez. 3'üne 5 milyon euro maaaş veriyoruz boru degil. Hemen verin.

yerli sporcu kontenjani hususunu animsatmak isterim

Eren Türk milli takımında oynamaya uygun değil. Bu yüzden yerli sayılıyor mu? Ben sayılmadığını düşünüyorum ama sayılıyor da olabilir emin değilim. Sayılıyorsa da zaten elimizde bir dolu yerli oyuncu var. Hele bir onlardan kurtulmayı başarır da yerli oyuncuya ihtiyacımız olursa o zaman düşünürüz. Kulübümüzün Aadolu kulüplerine çöpleri için tonla para kazandırmasından bıktım ben şahsen.

Eren Türk milli takımında oynamaya uygun değil. Bu yüzden yerli sayılıyor mu? Ben sayılmadığını düşünüyorum ama sayılıyor da olabilir emin değilim. Sayılıyorsa da zaten elimizde bir dolu yerli oyuncu var. Hele bir onlardan kurtulmayı başarır da yerli oyuncuya ihtiyacımız olursa o zaman düşünürüz. Kulübümüzün Aadolu kulüplerine çöpleri için tonla para kazandırmasından bıktım ben şahsen.

sayilio
donk ve umut ustune ne kadar gereksiz topcu yigdirsak kardir
boyle transferler bizi ihya eder

Geri
Üst Alt