GSCimbom
Eren Derdiyok Galatasaray'a Geliyor!
Gökhan Sancak

Eren Derdiyok Galatasaray'a Geliyor! Sayfa 3

Gökhan Sancak ·

Cevap
51
Okunma
3,4K
Sayfa
3/3
Bu sezon muslera gibi oda cidden kötüydü en iyi özelliği olan şutları bile başarılı şekilde yapamıyor ben arfayı filan almayacaksak mutlaka kalmalı çünkü yerini dolduramayız melo da olduğu gibi
Sen bu sezon adam akilli bir transfer yapacagina inaniyormusun Dursunun. Ama Sneijder ve Muslera'nin gitmesini cok istiyorum ben cine mi giderler katara mi artik bir yere gitsinler bizi daha fazla batirmasinlar. :) Belli ki ikisinide gunah kecisi ilan edecekler.

Sen bu sezon adam akilli bir transfer yapacagina inaniyormusun Dursunun. Ama Sneijder ve Muslera'nin gitmesini cok istiyorum ben cine mi giderler katara mi artik bir yere gitsinler bizi daha fazla batirmasinlar. :) Belli ki ikisinide gunah kecisi ilan edecekler.
Dursundan bişey bekleyenmi var yaw ünal başkanın dönüşüne göre konuşuyorum ben duyduma göre 300 mio ile geliyomuş başganım assdadsas

Ancak Galatasaray'ın Semih'i vermeye yanaşmadığı ve yerine Umut Bulut'u teklif ettiği iddia ediliyor
cümle alem bizdeki evlatların kalitesiz ve yeteneksiz olduğunu anladı ama bizim yönetim hala ölmüş eşek arayışında :) asla vermezler umuta karşılık derdiyoku !!

Semih ve Donk'u verip karsiliginda bedelsiz Eren Derdiyok'u veriyorlarsa hemen kabul edelim. Bu iki zevat bizde yedek bile olamaz.

Eldeki iskartalari 2'ser 2'ser verip yerlerine takas yoluyla uygun maliyetli kaliteli yerliler almaliyiz.

Keza Olcan Basaksehir'e falan rahatlikla kitlenebilir. Visca da gitmisken iyi olur. ;)

böyle teklifleri Badou Ndiaye ve Rodallega ya yapsalar bari