Eren Derdiyok, İmza İçin Kamptan Ayrıldı!

Kizilaydan daha fazla yardim ediyoruz millete

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ereni almasak umutla donkun paralarini sanki baskasi odeyecek kim alir bunlari baska ? Ole bi algi varki ereni aliyoruz diye oduyoruz sanki bu ucretleri almasak odemicez gibi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir gün sadece maç bası ücret sistemi gelirse bu sorunların hepsi cözülür.

hangi sektörde calısmadan para kazanabiliyorsun?

bir sene yatan adam her sekil garanti ücretini alıyor, var mı böyle bir dünya yaw.

6 milyona aldıysak bence hiç ayrılma kampta kal biz poldi ile idare ederiz

Kasimpasa da Eren in maasini odesin o halde. Madem biz Umut ve Donk un paralarini verecegiz.

Bu sene bas dostu al seneye belese alırız.

Kasımpaşa geri vites yapmazsa neyim.

İnşallah batarız.

Bu işte katkısı olan kim varsa yedikleri her kuruş boğazlarında kalırda gebeririler umarım.

Helak OL DURSUN!

Galatasaray tarihi böyle hainleride yazacak.

Soyguncu, peşkeşçi, komisyoncu hainler.

Şimdi bir mal gelir cöplerden kurtulduk iyidir der yine.

Ne kurtulması yav,paralarını ödemeye devam edeceğiz yine.Ben parasını vereceğim gidecek Kasımpaşa'da oynayacak.Böyle mallık olur mu?Gitmesinler kalsınlar madem ben ödüyorum parasını.

Oha yuh
Ulan beyinsizler

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles ten gelen para da gitmiş oldu böylece ne mal adamsın la dursun bari leiva yı alabilsek

Eğer umut ve donku bu transferle iteleyemezsek sittin sene iteleyemeyiz..Paralarınıda güzel güzel hesaplarına yatırırız..İlerde yerli sevici bi hoca gelirsede Umuta bi sözleşme daha çakar alın size maliyet....Erenin gelmesinden çok eldeki çöplerin çöpe dökülmesi güzel..Umut donk giderse geriye koca çöplük gibi takımdan sadece Olcan Tarık kalacak..Onlarıda akhisara yamadıkmı değmeyin keyfimize

Dursunun bu kasimpasa sponsorlugunun arkasinda rte yalakaligi oldugunu anlamayan kaldi mi??

Donk ve bu sartlarda eren transferi durumu net gozler onune seriyor.

Hakan sukuru yangindan mal kacirir gibi ihrac etmesi ve hala o koltukta oturmasinin sebebi bu rte yalakaligi!!

Kasimpasa forma onlerinde "dursun ozbek" yazsin artik bu sene, hakketti cibiliyetsiz!

Beyler Umut ve Donk 'u kimse almazdi yani mecburen o 4.8 milyonu odeyecektik.Bide bu taraftan bakın bir forvetimiz oldu

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Umut ve Donk 'u kimse almazdi yani mecburen o 4.8 milyonu odeyecektik.Bide bu taraftan bakın bir forvetimiz oldu

Bende o tarafından bakıyorum giren girdi artık hem umut gitmese 2. forvet de gelmezdi..Şİmdi gelme ihtimali var yine

Bende o tarafından bakıyorum giren girdi artık hem umut gitmese 2. forvet de gelmezdi..Şİmdi gelme ihtimali var yine
Evet belki donk'a %50 maddesi koydursalardi tadindan yenmezdi yani 4.8 in 1-1,5 arasini Kasimpasaya kitleseydik keske.
Gerci buna Eren in yilligini da katmak lazm ya cok da kârlı değil

4 Milyon Euro ödeyecekmişiz.

Donk ve Umut gitmeyi kabul etmemiş.

NTVSpor

Geri
Üst Alt