Eren Derdiyok, İmza İçin Kamptan Ayrıldı!

Almanyın arkadaşım almayın. Eren kim gözünüzü seveyim. Türkiye Ligi için biraz standartın üzeri bir forvet için 6m Euro'luk bir bütçe ayıracaksanız gidin yabancı iyi bir adam alın. Sinan Poldi ile forveti yedekleriz bazı maçlarda.

getirmeyin, gidin 2. takimdan forvet getirin daha iyi, en azindan gencler kazanir

niasse kiralık olarak gelsin iste. yetmez ise devre arası tek transfer hakkını santrafordan yana kullanıp bir st daha alırız.

eren'ide beleşe alıp kasımpasa'ya sağlamından sokarız.

Taraftar bu adamı yuhalayacak, görürsünüz... Bu mesaj burada bulunsun!
Bu şerefsizler kulübü batırmak için geldi! İhtiyar heyeti böyle istiyor. Galatasaray'ın menkullerini paylaşacaklar. Adamlar kulübü kendi malları gibi görüyor..

10 ay sözleşmesi olan Eren için 6 milyon euro verirsen ölüp gebermenizi dilerim. Donk için yeterince geçirdiler bize. birde maaşini ödeyecez 2 sene. Öderseler cehennemin dibine gitsinler. Biraz para verip öyle gönderin. Bizi enayi yaptilar iyice.

kap görüşmeler başladığı haberi verildiğinde kanser olmaya hazır olun demiştim boşverin boykot edin onlar kanser olsun anahtarlık bile almıyorum kafam rahat ben enayimiyim çöplere para yatırayım

Umut ve Donk'a verebilecekleri maksimum ücreti verselerdi biz üstünü tamamlardık ama bu Dursun'un zekasıyla böyle bir şey mümkün değil. 10 ay sonra bedava olan Süper Lig'deki adama 6 milyon euro verilmez.

Son düzenleme:
Ulan millet işe yaramaz futbolcularının sözleşmesini tek taraflı fesih ediyor bizim mallar fesih edemediği gibi transfer olduğu takımda aldığı parayıda veriyoz.
Senin başkan olmana vesile olan gelmiş geçmiş kim varsa hepsinin kulaklarını uzun uzun çınlatıyorum........

ortalıkta yok sanırım kacırıldı

6 cok.

Ama 4 ok!

Yapmayin. Piyasa nasil cildirmis durumda gormuyor musunuz?

Birde kusura bakmayin Eren niasse den daha ust duzey bir golcu.

Eren icin en ideali GS in yedek forveti olmasidir ama dursun 1.sinif golcu alamaz. Capı musait degil.

Ben diyim mevcut dunya santrafor pazarinda 4 ok eren icin.

6 cok.

Geri
Üst Alt