# Eren Derdiyok

Ligin en iyi santrforu bu haftayı da boş geçmedi.

Golden önce bir kontrolü var mükemmel

Envoyé de mon Sony Z3

Ben geçen haftaki maçta emin olmuştum aradığımız forvet kesinlikle hakan şükür kadar atmasada müthiş pivot özellikleri var

Yerli forvet alacaksak bu isim sadece Muhammet olsun Eren-Mevlüt gibi adamlara sıcak bakmıyorum,Eren bizim forvetlerden iyidir de alacaksak adam akıllı tek yerli cf olan Demiri alalım Sercan-Jpk-3 M € ve mission complete

Yerli forvet alacaksak bu isim sadece Muhammet olsun Eren-Mevlüt gibi adamlara sıcak bakmıyorum,Eren bizim forvetlerden iyidir de alacaksak adam akıllı tek yerli cf olan Demiri alalım Sercan-Jpk-3 M € ve mission complete
Eren ile Mevlüt malını bir tutma pls ;)

Envoyé de mon Sony Z3

Eren ile Mevlüt malını bir tutma pls ;)

Envoyé de mon Sony Z3
Bir tutmuyorum Eren daha iyi olabilir ama Mevlütte bu lige gelse ligin dandikliğinden ötürü göz boyar burada ben genel tiplemeden bahsettim,benim gözümde kadromuzda bulunması icap eden tek forvet Muhammet,adamın tarzı enfes orta saha forvet arası ve çok temiz bir bitiriciliği var aynı zamanda yaşıda makul.

Bir tutmuyorum Eren daha iyi olabilir ama Mevlütte bu lige gelse ligin dandikliğinden ötürü göz boyar burada ben genel tiplemeden bahsettim,benim gözümde kadromuzda bulunması icap eden tek forvet Muhammet,adamın tarzı enfes orta saha forvet arası ve çok temiz bir bitiriciliği var aynı zamanda yaşıda makul.
Tek muhammed ile olmaz eren gibi pivot hava topu alabilen bir oyuncu gerek. Ayrica muhammed çok sakatlaniyor yoksa en kaliteli yerli forvet

Envoyé de mon Sony Z3

Tek muhammed ile olmaz eren gibi pivot hava topu alabilen bir oyuncu gerek. Ayrica muhammed çok sakatlaniyor yoksa en kaliteli yerli forvet

Envoyé de mon Sony Z3
Damiao-Muhammet paketi isterim şahsen bir tane kalıplı güçlü forvet(düşüştede olsa klasına güveniyorum Damiao),Muhammet ise oyun kuran ve yaratıcı forvet birbirlerini iyi tamamlarlar,sakatlık mevzusu handikap ama son 2 sezon sağlam gidiyor baya hemide adam her sene dahada vasatlaşan Antepte en kötü 10 gol atıyor.

Damiao-Muhammet paketi isterim şahsen bir tane kalıplı güçlü forvet(düşüştede olsa klasına güveniyorum Damiao),Muhammet ise oyun kuran ve yaratıcı forvet birbirlerini iyi tamamlarlar,sakatlık mevzusu handikap ama son 2 sezon sağlam gidiyor baya hemide adam her sene dahada vasatlaşan Antepte en kötü 10 gol atıyor.
Damiao yanlış seçim adam gol atamıyor hiç bir zaman kanitlayamadi kendini onun yerine ligue 2 den Famara DIEDHIOU gibi bir topçu alsak daha mantıklı olur her açıdan

Envoyé de mon Sony Z3

Damiao yanlış seçim adam gol atamıyor hiç bir zaman kanitlayamadi kendini onun yerine ligue 2 den Famara DIEDHIOU gibi bir topçu alsak daha mantıklı olur her açıdan

Envoyé de mon Sony Z3
Brezilya ligini pekte takmıyordu son dönemde yapısı ve istatistikleri gıcık görünebilir hantal,gol sayısı düşük vs ama bizim tam aradığımız adam Sneijder ve Poldiyi daha efektif yapabilecek bulduğunuda atacak bir isim,daha iyileri tabiki var ama maliyeti düşük olduğu için sıcağım,söylediğin adamı tanımıyorum ama Ligue 2'den adam almakta sakınca yok Belçika ile birlikte en sağlam transfer pazarlarından birisidir.

Yav adamın ölüsüne 2.5 bayıldı Kasımpaşa

Faydalandığı oyuncuyu 3 e felan satmaz

Ulan denizli ulan denizli verseydin umutu iyi kötü 1 forvetimiz olurdu.

Büyük futbolcu şüphesiz.

Burak'tan gelecek bonservisi bağlasak sesim çıkmaz.

Şerefsiz demek onun için şikecilere karşı oynamadı ama kargalara karşı götünden kıvılcım geldi

239ccf77b242c390a55da2be57c03ff0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şerefsiz demek onun için şikecilere karşı oynamadı ama kargalara karşı götünden kıvılcım geldi

239ccf77b242c390a55da2be57c03ff0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şikecilere gidicek zaten yeni takımına karşı iyi oynamaz tabi bizim eşekler adam olsaydı alırdı bunu.

Geri
Üst Alt